takvım yapragında okudum..
bazı duaları allah ehemn kabul edrmıs ...bazılarını ıse hemen yerıne getırmezmıs...cunku allah duada ısrarı severmıs ve kusulsun ıstemezmıs...
bazı dulardada ser oldugu ıcın allah bızı korumak ıstedıgı ıcın kabul etmezmıs...ve eger bu dunyada kabul olmamıs sa duamız obur dunyada muhakkak karsılıgını gorucekmısız...bazende bazı seyler ıcın vakıt saat gelmesı lazımmıs..
ben cok dua ettım hepımız gıbı ...
hıc bırımız uzulmeyelım kı muhkkak karsılıgını gorup mukafatını alıcaz
hım anladım canım...
yok benımkı gelemez artık...
aılesının ıstedıgı bı kızla evlencek..
artık benım degıl
selam kizlar öyle bi uğradım geçmişi okudum.
şimdi içeri geçicem tekrar. ama akşam gelicem.
bu arada tuti ben seni tanıyorum yaa.
yani burdan tanıyorum tabiiki. hatta baya merak etmiştim.
sağlam ve mutlu görmek güzel seni:)
Hiç anlamıyorum bu ailesinin beğendiği kızla evlenen erkekleri. Bu kadar mı kişiliksizler!!!
ii akşamlar kızlar ben de kaçıyorum... öpüyorum hepinizi...
Böyle evlenenler hiç mutlu olamıyor zaten hem hiç.valla bende anlamıyorum...dedıklerıyle yaptıkları bırbırını tutmuyo bu erkelrın ...konusurlarken oha falan oluyosun ama harekete gecınce yuh dıyosun..bole bıse ıste...hepsıne koca bı yuhhh..
Benimkinin anneside oğlunu hep ordan biriyle evlendirmek istiyordu.Eminim oğlu beni terk ettiği için sevinmiştir.Oysa ben annesini sevmiştim, ısınmıştım yani.
Ben aslında onun memleketinede giderdim ama bunu hiç bi zaman baştan söylemek istemedim.Aman neyse ya herşey kader kısmet işi.O değerimi bilemedi, anlayamadı...
Böyle evlenenler hiç mutlu olamıyor zaten hem hiç.
Olmasınlarda ayrıca.
Ben canımın acısıyla çok ah ettim elimde değil. O yüzden mutlu olacağını hiç sanmıyorum.Arkadaşlarının evlendikleri bayanları çok eleştirirdi, beğenmezdi. Ama o daha berbat bi evlilik yapacak bensiz. Çünkü hak etmiyor.
Benide ailesi çok onaylamıyordu. Sebep ankara'da olmam ve mesleğim.Bilemiyorum eğer ailesi yüzünden beni bırakmışsa yazıklar olsun, allah'ından bulsun diyorum, hiç mutlu olmasın diyorum.Adam değilmiş diyorum.evet kader kısmet..
onun aılesı benı ıstıyodu ama babam hep ıstemedıgı ıcın cok seyler yasadık..ve sanırım aılesı bu sefer benı ıstemedıler yanı gıdp o kızı ıstemeyız dedıler... sanırım yanı... ben ole dusunuyorum...ve bız kız buldular bır an once...bıtsın bu hıkaye dıye...ya ben erkek olsam onların dedıgını yaparmıyım ya...ne kadar acızler...ben kız halımle savstım aılemle o yapamdı ...
dıcek bıse yok malesef ıste...
sımdı annesını gordugum zaman cok kotu oluyorum ve hep goruyorum malesefkı...
aıleler araya gırdıgı zaman malesef ara bozuluyo...
napalım senın ıcınde hayırlısı olsun:1hug:
Haklısın canım. Ben yavaş yavaş tuhaftır kabulleniyor gibiyim bu durumu.arkadaşlar kendınız bıseye sakın şartlamayın birde çok hayal kurmayın benden size dost tavsiyesi...
Benide ailesi çok onaylamıyordu. Sebep ankara'da olmam ve mesleğim.Bilemiyorum eğer ailesi yüzünden beni bırakmışsa yazıklar olsun, allah'ından bulsun diyorum, hiç mutlu olmasın diyorum.Adam değilmiş diyorum.
Bende canım ailemle mücadele ettim.Bizimde mezheplerimiz farklıydı.Ben sünni, o alevi.İlk başta ailem mırın kırın etti.Sonra ben ailemle benimkini tanıştırdım. Bizimkiler tanıyınca sevdi. Sonra hiç sorun çıkarmadı.Hep arkamda oldular.Hatta ben anneme, ben asla onun memleketine gitmem dediğim zaman, annem bana kızdı.Büyük konuşma diye.Hem belki orda daha mutlu olursun bile dedi.Bunu annem dedi ya.
Ya annem halen onun beni sap gibi ortada bırakıp terk ettiğini bilmiyor.Yani ayrıldığımızı biliyor ama ayrıntıları bilmiyor.İkimizin ortak kararı olarak biliyor.Fazla bilsin istemedim. Çünkü olur da dönerse geri, isterse beni tatsızlık çıksın istemem.
Gerçi benim ailem hep arkamda.Yani onların tek isteği benim mutluluğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?