Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

takvım yapragında okudum..
bazı duaları allah ehemn kabul edrmıs ...bazılarını ıse hemen yerıne getırmezmıs...cunku allah duada ısrarı severmıs ve kusulsun ıstemezmıs...
bazı dulardada ser oldugu ıcın allah bızı korumak ıstedıgı ıcın kabul etmezmıs...ve eger bu dunyada kabul olmamıs sa duamız obur dunyada muhakkak karsılıgını gorucekmısız...bazende bazı seyler ıcın vakıt saat gelmesı lazımmıs..
ben cok dua ettım hepımız gıbı ...
hıc bırımız uzulmeyelım kı muhkkak karsılıgını gorup mukafatını alıcaz

evet ebruşum, aynen öyle, bende buna inanıyorum... :1hug:

selam kizlar öyle bi uğradım geçmişi okudum.
şimdi içeri geçicem tekrar. ama akşam gelicem.
bu arada tuti ben seni tanıyorum yaa.
yani burdan tanıyorum tabiiki. hatta baya merak etmiştim.
sağlam ve mutlu görmek güzel seni:)

benı tanımayan yok zaten en cok ceken benden ahahahh dönüşüm muhteşem oldu yaw ahahahahkaydirigubbakcemile3

Hiç anlamıyorum bu ailesinin beğendiği kızla evlenen erkekleri. Bu kadar mı kişiliksizler!!!

valla bende anlamıyorum...dedıklerıyle yaptıkları bırbırını tutmuyo bu erkelrın ...konusurlarken oha falan oluyosun ama harekete gecınce yuh dıyosun..bole bıse ıste...hepsıne koca bı yuhhh..

Benimkinin anneside oğlunu hep ordan biriyle evlendirmek istiyordu.Eminim oğlu beni terk ettiği için sevinmiştir.Oysa ben annesini sevmiştim, ısınmıştım yani.
Ben aslında onun memleketinede giderdim ama bunu hiç bi zaman baştan söylemek istemedim.Aman neyse ya herşey kader kısmet işi.O değerimi bilemedi, anlayamadı...

valla bende anlamıyorum...dedıklerıyle yaptıkları bırbırını tutmuyo bu erkelrın ...konusurlarken oha falan oluyosun ama harekete gecınce yuh dıyosun..bole bıse ıste...hepsıne koca bı yuhhh..
Böyle evlenenler hiç mutlu olamıyor zaten hem hiç.
Olmasınlarda ayrıca.
Ben canımın acısıyla çok ah ettim elimde değil. O yüzden mutlu olacağını hiç sanmıyorum.Arkadaşlarının evlendikleri bayanları çok eleştirirdi, beğenmezdi. Ama o daha berbat bi evlilik yapacak bensiz. Çünkü hak etmiyor.

bayanlar işteeeeeeeeeeeee allah er yada gec erkeklerin aklını basına getırıyor....bırakın gıden o o olsun unutmayınkı sewdanız buyukse kalbıınden kolayca söküp atamaz sizi unutmayın size siz lazımsınız giden değil...herşeyden çok kendinizi sevin...

evet kader kısmet..
onun aılesı benı ıstıyodu ama babam hep ıstemedıgı ıcın cok seyler yasadık..ve sanırım aılesı bu sefer benı ıstemedıler yanı gıdp o kızı ıstemeyız dedıler... sanırım yanı... ben ole dusunuyorum...ve bız kız buldular bır an once...bıtsın bu hıkaye dıye...ya ben erkek olsam onların dedıgını yaparmıyım ya...ne kadar acızler...ben kız halımle savstım aılemle o yapamdı ...
dıcek bıse yok malesef ıste...
sımdı annesını gordugum zaman cok kotu oluyorum ve hep goruyorum malesefkı...
aıleler araya gırdıgı zaman malesef ara bozuluyo...
napalım senın ıcınde hayırlısı olsun:1hug:

evet bende 5ay hıc ah etmedım ...zorakı ayrılmıstık..o ıstemıstı ..gereksızdı ama oldu...aglamıstık ayrılırken bekledım onu hep... sevdım... ama bu sefer cok ah edıyorum..madem aılen baska bırını ıstıyodu 13 gun ıcın nıye gtrdın hayatıma...kac dedı bana kacmadım...ben kacmıyomusum babamda vermıyomus bıyerden baslaması lazımmıs...yazık ya.. cok yazık...ben elıme baska bı el degsın ıstemezken o yatagına baskasını dusundu...
kız hıc hayalındekı gıbı bırı degıl...hersekılde yanı...allah buyuk ıste...
mutlu olamsaın ben ne cekıyosam cektıysem ceksın...
bencde hak etmıyolar ıyı bı evlılıgı

arkadaşlar kendınız bıseye sakın şartlamayın birde çok hayal kurmayın benden size dost tavsiyesi...

Benide ailesi çok onaylamıyordu. Sebep ankara'da olmam ve mesleğim.Bilemiyorum eğer ailesi yüzünden beni bırakmışsa yazıklar olsun, allah'ından bulsun diyorum, hiç mutlu olmasın diyorum.Adam değilmiş diyorum.
Bende canım ailemle mücadele ettim.Bizimde mezheplerimiz farklıydı.Ben sünni, o alevi.İlk başta ailem mırın kırın etti.Sonra ben ailemle benimkini tanıştırdım. Bizimkiler tanıyınca sevdi. Sonra hiç sorun çıkarmadı.Hep arkamda oldular.Hatta ben anneme, ben asla onun memleketine gitmem dediğim zaman, annem bana kızdı.Büyük konuşma diye.Hem belki orda daha mutlu olursun bile dedi.Bunu annem dedi ya.
Ya annem halen onun beni sap gibi ortada bırakıp terk ettiğini bilmiyor.Yani ayrıldığımızı biliyor ama ayrıntıları bilmiyor.İkimizin ortak kararı olarak biliyor.Fazla bilsin istemedim. Çünkü olur da dönerse geri, isterse beni tatsızlık çıksın istemem.
Gerçi benim ailem hep arkamda.Yani onların tek isteği benim mutluluğum.

evet beklentı az lması lazım cok hayl kurmamak lazım..yoksa cokuntu cok oluyo artık akıllandım...baya hasar gordukten sonra malesefkı(

arkadaşlar kendınız bıseye sakın şartlamayın birde çok hayal kurmayın benden size dost tavsiyesi...
Haklısın canım. Ben yavaş yavaş tuhaftır kabulleniyor gibiyim bu durumu.
Fakat biliyorum eminim o beni gerçekten çok sevdi, benimle bi yuva kurmak istedi.
Çünkü bu kadar yalancı, oyuncu olamaz.Değilde zaten.O yüzden ben gerçekten çok sevildim.
Sevildim de niye terkedildim tam bilmiyorum. Ya da beni sevdiğini sandı o da.Fakat düşündüğü kadar sevmemiş belkide. Bilmiyorum.

bakkıyorum surdakı herkez kız basına bıcok mucadele verıp aılesınıyle karsı karsıya gelıyo ama bunun hıcbırı su erkeklerde yok...neden nıye bılmıyorum bu kadarmı acızler...
aynen yanı bu yola gırıyosun ozaman mucadele edıııceksın aılen ıstemıyosa bıseyler yapıcaksın nasıl sen yaptıysan oda yapsın...bende hakkımı helal etmıyorum..yuzlerı gulnmesın aılesınınde kendısınde..

annem bastan berı hersyı bılıyo..malesefkı sap gıbı bı kız ıcın bırakıldıgımıda ama bı kızla gezdıgını yuzuk taktıgını dıyemedım...cok mahcubum cunku...annem hep destektı abna senın annen gıbı...yazıklar olsun ya...valla tuylerım urperdı suan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…