Kızlarrr.Benimkinin kardeşi msnde online.Bende çevrimiçiyim.Öocuğu çok severim. O da beni sever.Ama bişey yazmayım demi uygun olmaz? Ya bişey söyleyin ne olur.O da yazmıyor zaten.
Yazmayım canım ya şimdi yazarsam. Atlamış ağzından laf almaya çalışmış gibi falan olurum bi bakıma.Ama tuhafta oluyor. Ben en iyisi durumu mu meşgul ya da dışarıda mı yapsam ne.
Niye uygun olmasin.
Severmisiniz birbirinizide...
Yinede bisey yazma bence. O yazarsa yazarsin..
Yazmayım canım ya şimdi yazarsam. Atlamış ağzından laf almaya çalışmış gibi falan olurum bi bakıma.Ama tuhafta oluyor. Ben en iyisi durumu mu meşgul ya da dışarıda mı yapsam ne.
kızlarrrrr moralim bozuldu yine yaa( allahım aklıma geliyor sürekli ve kızla allah hiç üzülmemi istemiyor bnim galiba ve içimzde barışcaz gibi his war ne bilm ama moralim bozuk yinede derste çalışamıyorum kalıcam yine vizelerde yaaasenağlama
selam kızlar, oku oku bitmedi yaa, hepsini okuyamadım
son sayfayla ilgileniyim ben de napiim
kızlarrrrr moralim bozuldu yine yaa( allahım aklıma geliyor sürekli ve kızla allah hiç üzülmemi istemiyor bnim galiba ve içimzde barışcaz gibi his war ne bilm ama moralim bozuk yinede derste çalışamıyorum kalıcam yine vizelerde yaaasenağlama
Çıktım msnden.Sanırım en iyisi bu oldu.Sevdiğim insanlarla böyle yabancı gibi olmak üzüyor beni.
5 derste snva gircem hafta içi ve hiç bişey çalşmadım kopya çekemiyorum ya belli ediyorum biraz inek sayılırımkaydirigubbakcemile3çekemem yani uykusuz gecelerim olcak bu hafta yine :)) barısma olayına gelince ins olur ya bilmiyorum ama içime doğuyor gibi sabretmek lazm bunu bklemek lazm ama hayatıma devam ediyorum üstüne kurmadım ama dönse güzel olur:Saruboceq:
Çıktım msnden.Sanırım en iyisi bu oldu.Sevdiğim insanlarla böyle yabancı gibi olmak üzüyor beni.
ben senin yerinde olsam selamımı esirgemem, senin onunla aranda sorun yokki
Öyle ama olsun. Şimdi abisine benden haber söylemesin.O yazsaydı bişeyler yazardım bende.ben senin yerinde olsam selamımı esirgemem, senin onunla aranda sorun yokki
bnim yerime sen girse snwlara yaa:)) harika olur bu kafa ile 50 bile zor alırım bn bütlrer bile kalırım ole bi potansiyel wr bnde 2 yılım kaldı ama inş biter daha kaiyer war ooooo işim zor ama olsun çocukta yaparım kariyerde manitada yaparım herşeyi yaparım yeterki istiyim :)):hooray:
Öyle ama olsun. Şimdi abisine benden haber söylemesin.O yazsaydı bişeyler yazardım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?