Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bütsüz olmaz kaydirigubbakcemile3..tadını çıkar derim ben..

bir derdim varda neler neler var öff Allahım sen koru bizi..

insan evlenmeye korkacak ya, ne bu mutsuzluk

ole yapıyorum zatenn allahım yine sölüyorum sen bizi üzen bütün erkekleri fatih ürek yap nolurrr insss:roflol:

Öyle ama olsun. Şimdi abisine benden haber söylemesin.O yazsaydı bişeyler yazardım bende.

canım benimde zamanında ayrıldığımızda msn imde ablaları ve erkek kardeşi online oluyordu hep benimkini ben engellemiştim ama sakın olaki onun ailesi ile irtibatta olma neden çünkü seni merark etsin 1 ayrıca erkekler aileleri ile irtibatta olunca sıkılıyorlar ve afedersiniz bi tarafları kalkıyor beni soruyor hala benden haber almak için bizimkilerle konuşuyor diye daha çok kaçar ayrıca erkekler ailelerinden biriyle onun hakkında konuşulunca hoşlanmıyor...sakın bence onun etrafından kımseyle ırtıbatta olmayın merak etsın derim ben uygulandı test edıldı we onaylandı

kaydirigubbakcemile3

Saol cicim..
Yine eski saatinde yani superrdelikafadulden

ben artık hiç o saatlere kadar dayanamıyorum, içtiğim antibiyotiklerden midir nedir mışıl
mışıl uyuyorum, uzun zamandır izlemedim beyazı, rafet el roman ve yusuf güney geldiğinde bakmıştım azıcık o kadar..

hoşgeldin ebrucum ben o hayatı yaptım tuticim ailesinden birileri ile irtibata geçtim iice soğudu bnden bide anlatıolar senn konuştujlarını o yüzden sildirdi erkek arkadaşşım ne halin warsa gör falan dedi:çok üzgünüm:çok hata yaptım ama artık bnden haber alamıyor bnde haber alamıyorum belki özlemek daha ii barışmamızı sağlar yada bilmiyorum offf ayrıca esincim hepsi prostat olsun kalsınlar ole:roflol:

evet war ama banttan yayın yine canlı değil ya nie önceden çekiyorlar artık ben beyazımı canlı canlı izlemek istiyorum amaa:dilcikar:

Alla alla niye canli cekmiyolar ki acep...
Canli olmayincada hic tadi olmuyo:jeyyar:

iyi aksamlarr kızlarr, ne var ne yokk?

Iyi aksamlar seker..
Hosgeldin..
Iyilik guzellik. Sende ne var ne yok?

ne yalan sölim bende hep yazıordum ablasına ama ablası hep benden yanaydı mumla arayacak seni diyordu...sonra zamanla çektim kendimi bizim esasa oglan meraktan ölmüş ahahahha
delikafadulden

Duruyom ben valla..
Tükürüklüm cikiyo durmam miidelikafadulden

haydi şimdi bütün eller havayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaz gelsin ya offffffffffffffff

Evet yaa..
Gelsin artik yazda bende kavusam artik memleketime

ne yalan sölim bende hep yazıordum ablasına ama ablası hep benden yanaydı mumla arayacak seni diyordu...sonra zamanla çektim kendimi bizim esasa oglan meraktan ölmüş ahahahha
delikafadulden

hep klasik taktik ne komik ya..çok kolay bişey onları meraklandırmak..hep de işe yarar

delikafadulden

bnm tarafımda olmadılar kimse ama tuticim:çok üzgünümff nası döncek bu çocuk bana yaa aramıyorum 3 haftadr oda aramıoo ne olcak bnm bu halim

şimdi mazide kalan anı oldu kendime gülüyorum ay ne salak salak şeyler yapmışım diye halbuki hiç bişey yapmasam eşşek gibi gelecekmiş meğer nerden bilebilirsinki....azmı sitem etmesdim azmı ağlamazdım şilede yazlıklarının önüne gidip sabaha kadar ağlardım kapının önünde neler neler yaaaa en sonunda kendimi hastanede buldum sonrada psikologta :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…