bnm tarafımda olmadılar kimse ama tuticim:çok üzgünümff nası döncek bu çocuk bana yaa aramıyorum 3 haftadr oda aramıoo ne olcak bnm bu halim
Duruyom ben valla..
Tükürüklüm cikiyo durmam miidelikafadulden
Evet yaa..
Gelsin artik yazda bende kavusam artik memleketime
haydi şimdi bütün eller havayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaz gelsin ya offffffffffffffff
evet ya bayılıyorum onun tükürmesineŞenizçok tatlı ya ole bi sevgili çıkarsa allah karşımıza:Saruboceq: ayrıca tuticim gelio zaten yaz az kaldı atıcam walla kendimi hawuzlara :sm_cool:ayrıca h.g tubişcima.s.
kızlar gÜÇlÜdÜr herŞey sİzİn elİnİzde unutmayın.....
Kendİnİze her zaman gÜvenİn bİr gÜn karŞınıza Çıkacak o zaman baŞınız dİk olduĞunu gÖrÜnce anlayacak heyt be ben nasıl bİr kızı bırakmıŞım hala dİm dİk ayakta ve gÜÇlÜ deĞİp pİŞman olucak..................... O kadar dİyorum sİzeeeeee
yaz gelsin de biraz tatil yapalım inş. bu arada bikini mayo alacak olanlar varsa
zeki triko geçen yaz sezon ürünleri 55 tl hepsi tek fiyat..çok güzeller
Selam kızlar nasılsınız.. :1rolleyes:
bnm tarafımda olmadılar kimse ama tuticim:çok üzgünümff nası döncek bu çocuk bana yaa aramıyorum 3 haftadr oda aramıoo ne olcak bnm bu halim
hosbuldum canlar:)))
evet ya bayılıyorum onun tükürmesineŞenizçok tatlı ya ole bi sevgili çıkarsa allah karşımıza:Saruboceq: ayrıca tuticim gelio zaten yaz az kaldı atıcam walla kendimi hawuzlara :sm_cool:ayrıca h.g tubişcima.s.
benim bedenim kalmamıştır kesin en küçüğünden çünkü alt bulsam altada razıyım ben genelde karman çorman giyiom bikinimi altı üstü farklı modeller giyiorum...ah bi leoparlı bulsammmmm
Selam.. Hosgeldin..
Iyi diyelim iyi olalim.
Sen nasilsin?
Ehh canım iyi olmaya calısıyorum. H.b :1hug:
bişey sorucam canım, psikolog nasıl yardımcı oluyor, ne diyor yani nasıl yol gösteriyor
bu durumlarımız için
bedenler çoktu valla, 36 da çok fazla model var, pullu payetli dore ayy çok güzel
kızlar gÜÇlÜdÜr herŞey sİzİn elİnİzde unutmayın.....
Kendİnİze her zaman gÜvenİn bİr gÜn karŞınıza Çıkacak o zaman baŞınız dİk olduĞunu gÖrÜnce anlayacak heyt be ben nasıl bİr kızı bırakmıŞım hala dİm dİk ayakta ve gÜÇlÜ deĞİp pİŞman olucak..................... O kadar dİyorum sİzeeeeee
genelde hep konuşuyor neden bitti senmi hatalıydın o mu dıye o senı hakedıyormuydu sen onu hakedıyormuydun dıe ...
sonra bana bır gun dedıkı elıne bır kagıt kalem al dedı onun hakkındakı seylerı yaz dedı sevmediğin huylarını yaz dedi sana söylediği kırıcı lafları yaz dedi numaralayıp dedi ve bunu her gece yatmadan oku demıstı bana ve ınanırmısın ben bunu yaptım ondan sogudum kendıme guvenım geldı mesela bak ornek sole dıyım sana
1 bana salak dıyordu
2 zaten gıyımı gusel degıldı
3 benı uyuz edecek davranışlarda bulunuyordu vs gibi ınan cok ıse yarıyor
(bu yazdıklarım tamamen örnek )
Hep iyi ol canimcim:1hug:
beyaz gibi abim olmasın sevgilim olmasın oda olmadı esim olsun ole walla yas farkı önmli değİl ben memnun olurum olgun insan canı sıkldı die bnm eski sevglim gibi gitmezzz:))) ayrıca bnde bekliom çukulatam 6 hafta oldu geçen 3 hafta önce aradım ama olsun tam 6 hafta bakalım nolcak bekle bekle kuruycaz walla-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
Demii hele beyaz hic gitmez..
Zaten sIkIlacak bi ortam olmaz ortaşakkıdı
Napalim canim.
Istiyosan seviyosan bekliycen..
Ayrica biz niye kuruyalim onlar kurusundelikafadulden
Beter olsunlarkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?