Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bnm tarafımda olmadılar kimse ama tuticim:çok üzgünümff nası döncek bu çocuk bana yaa aramıyorum 3 haftadr oda aramıoo ne olcak bnm bu halim

3 haftamı daha yeni be kuzum dur dahaaaa gezsin gelsin ooo aklı başına gelmesi için bi kaç ay geçmesi lazım bizim 8 ay oldu da ancak düştü jetonları
beni aradığında ona dediğim tek laf gez gel oğlum gez gel oldu şaştı kaldı kapadım teli yüzüne belli zaman sonra acımasız oluyorsunuz eeee hakediyorlar amaaa
hihoyyyt

Duruyom ben valla..
Tükürüklüm cikiyo durmam miidelikafadulden

Evet yaa..
Gelsin artik yazda bende kavusam artik memleketime

evet ya bayılıyorum onun tükürmesineŞenizçok tatlı ya ole bi sevgili çıkarsa allah karşımıza:Saruboceq: ayrıca tuticim gelio zaten yaz az kaldı atıcam walla kendimi hawuzlara :sm_cool:ayrıca h.g tubişcima.s.

kızlar gÜÇlÜdÜr herŞey sızın elınızde unutmayın.....
Kendınıze her zaman gÜvenın bır gÜn karŞınıza Çıkacak o zaman baŞınız dık olduĞunu gÖrÜnce anlayacak heyt be ben nasıl bır kızı bırakmıŞım hala dım dık ayakta ve gÜÇlÜ deĞıp pıŞman olucak..................... O kadar dıyorum sızeeeeee

Şeniz saol canımm.

Bu gece müslümle coşucaz ayy iyice bunalım modu takıncaz hee. benimkisi çok severdi bu adamı inş izlerde aklına gelirim :dilcikar: acaba düşünüomudur arada pissss

bişey sorucam canım, psikolog nasıl yardımcı oluyor, ne diyor yani nasıl yol gösteriyor
bu durumlarımız için

yaz gelsin de biraz tatil yapalım inş. bu arada bikini mayo alacak olanlar varsa
zeki triko geçen yaz sezon ürünleri 55 tl hepsi tek fiyat..çok güzeller

benim bedenim kalmamıştır kesin en küçüğünden çünkü alt bulsam altada razıyım ben genelde karman çorman giyiom bikinimi altı üstü farklı modeller giyiorum...ah bi leoparlı bulsammmmm

ben zeki triko sevmiyorum yaa ay yıldızlar hoşuma gidiyo bide ben armani marka bi bkini almştım daha doğrusu yurt dışından getirdim ona bayılırım çok güzeldi ama ii para verdim :)) ama zeki triko hiç almadım bu yaz bi denerim cnm

Selam kızlar nasılsınız.. :1rolleyes:

Selam.. Hosgeldin..
Iyi diyelim iyi olalim.
Sen nasilsin?

bnm tarafımda olmadılar kimse ama tuticim:çok üzgünümff nası döncek bu çocuk bana yaa aramıyorum 3 haftadr oda aramıoo ne olcak bnm bu halim

Bekle canimin ici..
Bak bende bekliyomdelikafadulden

hosbuldum canlar:)))

:1hug:

Onun gibi bi sevgilim olsun baska bisey istemem:jeyyar:
Cok severim keratayi. Abim ossunndelikafadulden

benim bedenim kalmamıştır kesin en küçüğünden çünkü alt bulsam altada razıyım ben genelde karman çorman giyiom bikinimi altı üstü farklı modeller giyiorum...ah bi leoparlı bulsammmmm

bedenler çoktu valla, 36 da çok fazla model var, pullu payetli dore ayy çok güzel

bişey sorucam canım, psikolog nasıl yardımcı oluyor, ne diyor yani nasıl yol gösteriyor
bu durumlarımız için

genelde hep konuşuyor neden bitti senmi hatalıydın o mu dıye o senı hakedıyormuydu sen onu hakedıyormuydun dıe ...
sonra bana bır gun dedıkı elıne bır kagıt kalem al dedı onun hakkındakı seylerı yaz dedı sevmediğin huylarını yaz dedi sana söylediği kırıcı lafları yaz dedi numaralayıp dedi ve bunu her gece yatmadan oku demıstı bana ve ınanırmısın ben bunu yaptım ondan sogudum kendıme guvenım geldı mesela bak ornek sole dıyım sana

1 bana salak dıyordu
2 zaten gıyımı gusel degıldı
3 benı uyuz edecek davranışlarda bulunuyordu vs gibi ınan cok ıse yarıyor

(bu yazdıklarım tamamen örnek )

beyaz gibi abim olmasın sevgilim olmasın oda olmadı esim olsun ole walla yas farkı önmli değıl ben memnun olurum olgun insan canı sıkldı die bnm eski sevglim gibi gitmezzz:))) ayrıca bnde bekliom çukulatam 6 hafta oldu geçen 3 hafta önce aradım ama olsun tam 6 hafta bakalım nolcak bekle bekle kuruycaz walla-tatlicadiarzu-

Biz zaten gucluyuz onlar dusunsun..
Sonucunda pisman olucak olan onlar...

Ne diyom ben yaa.:bbo:.
Bu topige girince kendimi ayrilik moduna bagliyom..
Ayrilmadim ben kardesim..
Sevgilim aramiyo olabilir:mymeka:
Off ne hallere getirdin benikötükedihüso
Ben bu hallere dusecek adammiydimmdelikafadulden

Anladım, ben zaten aklıma olumsuz taraflarını getiriyorum, ama bazen kıyamıyorum
sevdiğin için nefret edemiyorsun
Bundan sonra yazarak çalışayım, evet ya kötü laflar da duydum ondan, numaralandıracaksam oo baya uzar

Son düzenleme:
tutı ya ben galba nefret etmek ıstemıyommu ne yazmak bıle zor geldı sımdı..
ama bana kotu bı lafı hıc yok allah ıcın..
ay bırı benı anıyo sol kulagım acyıp aynıyo hangınız bakım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…