Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar aşk yakarı izledim bi yandan topiği geçmişi okuyorum tabii bir tüelü yetişemiyorum tam yorum yapcam bakıoyrum olay bitmiş gitmiş ayy içimde kladı bugün yorumlarıımm

Canım sen yazmısken bende bişi soriim bi kez ayrılan erkek 2. kez geri gelirmi acaba kızlar yaa.. Hiç öyle tanıdıklarınız varmı yada size öyle oldumu?

alışkanlıksa gelebilir.
ya aslında her türlü gelebilir.
cok mantık yürümüyo cünkü bu işte.

ole yapıyorum hayatım hiç arayıp sormadım ayrıldğmzdan bu yana 1 kere aradım okadar hiç aramadım aramıycam hayrlısı olsun inş hepimz için tatlım:1hug:

bende anlayamıyorum ya..
ıste bende kader kısmet dıyorıum sadece
bana kalsa guclu degılım malesefkı..
ama artık alıstım galıba haber aldıkca yıkılıp dırılıyom ıste

Hmm anladım canım. yani okadar gururlarını kırabilirlermi diye merak ettim :)

cnm geri gelio seven adam 50 kerede gelir 100 kerede bnm 2. eski sevgilim tam 5 kere geldi hatta daha fazla sayamadım ama by by dedim her seferinde ama bu son sevgilm istedği kadar gelsin ona her zmn kapım açık:lepi::lepi:

Anladım canlarım e hayırlısı olsun herkes için yaa.. :) Neyse kızlar benimde çıkmam lazım annem çağırıyor öptüm hepinizi kocaman. Kendinize iyi bakn aeolun falan biliorsunuz o muhabbetleri Şeniz

tmm cnm bnde kaçarımm beyazım başladı bnm forumdaki tüm kızlar ii geceler tatlı rüyalar görüşrüz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…