Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

olsunlar walla çukulatam sevioz beklioz aşkımız alevlenr die ama onu görmeden nasıl alevlenicek bilmiyorum olsun ama beyaz zaten sklmaz bi onunla başbaşa kalalım ölene kadar sklmazkaydirigubbakcemile3yada oda giderseee ayyy walla kuruycaz çukulatam biz böle mükemmel kusursz aşkın pesinden koşucaz die

canım yaşı büyük olan gitmeyecek diye bişey yok, o erkek, kendini bi farklı görür hep
olgun olmak başka bişey, yaşla alakası yok, bunu bizzat yaşayarak öğrendim
ex 36 yaşındaydı ben 26, yetişkin çocuk diye bir kavram var psikolojide, aynen öyleydi..
o yüzden senin yaşında da olsa büyük de olsa küçük de olsa önemli olan değerli olduğunu
hissettirmesi, sana ve çevresine olan davranışları..6 hafta bir insan nasıl aramaz yIIka

Gönül ile aklı koydum kafese
Biri "ümit" diyor, biri "kes" diyor
Çırpındıkça kaldım nefes nefese
Biri "dayan" diyor, biri "pes" diyor
Yüreğim döndükçe döndüm ak kora
Sabrım demir aldı yelkenler fora!
Gitmek istiyorum çok uzaklara
Biri "aman" diyor, biri "es" diyor...[

oyy oyy :çok üzgünüm:

bilmem aramıyor işte en son 3 hafta önce ben aradım arama istemiyorum dedi msjlada telede konuştum çocuk kuzu oluyor sesimi duyunca değişiyor bnde anlamadım bnde aramıyorum eskiden olsa heran arardım bn aramıyorum artık birazda o aşkının peşinden koşsun umrumdada değil çokta tın yanii o arasın ben aramam artık inat yaptım:dilcikar:

tutı ya ben galba nefret etmek ıstemıyommu ne yazmak bıle zor geldı sımdı..
ama bana kotu bı lafı hıc yok allah ıcın..
ay bırı benı anıyo sol kulagım acyıp aynıyo hangınız bakım:))

Itiraf ediyorum bendelikafadulden

Cidden varya banada hic kotu lafi olmadi..
Bende durmus beddua ediyom:mymeka:
Ustune basa basa hep seni seviyorum dedi..
Hep hatirlatti sevdigini..
Off

Nerdee mukemmel ask canim yaa.
Kim kaybetmis ki biz bulalim..

bayıldım tubiş şiirine aynı bni anlatıo dengesizlk warya bnde bu aralar aşk yüzünden aynı bnm tawrlarım unut diyorum olmuo amannn yoruldum wallasenağlama

bende iyiyim kızlar, şirketin yemeği vardı akşam
bi arkadaş askere gidicek de... ordan geldim, yorgunum falan, aynı yani :))))

sagopanın bi şarkısı war çukulatam Aşk yok artık,
kalmamış bu devirde deme vardır hak yeme ara bul
Aşksız olsun ,
kalbim neşe dolsun deme bu ne fena bir hatadır
bayılırım bu sözlere o yüzden wardr aşk cnm ara buL hoşşgeldin çenebazıma.s.

sagopa kejmer dimi bu adam, rapçi mi bu
arkadaşım da aynı şeyi söylemişti

evet milkam çok yoğundu beyahh, asıl yoğunluk haftasonu, işlerin yetişmesi gerek, neyse sıkıcı konular bunlar...
tuğba valla bravo, ben bilmiyorum o kadar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…