Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Gecti benden artik..
Bulmustum bi kere ama sevemedim iste oyle bitti..
Sevemiyorum ben kimseyi ya..
Ondan baskasini sevemiyorum...
Isterse en mukemmel bi erkek gelsin, askimdan gebersin (ki geldi)..
Istemiyorum.. Sevemiyorum..
O nu istiyorum bi teksenağlama

hoşbuldum çikom milkam, nabersiniz bakem...

Iyilik guzellik iste canim..
Kafa dagitmaya calisiyozdelikafadulden

üzgünüm ikimiz için sen gözümün bebeği
hala yanıyor bende aşkın mangal yüreği
hep sorup duruyorum
bazen kendi kendime,
ayrılmasaydık evlenir miydik??

evet milkam çok yoğundu beyahh, asıl yoğunluk haftasonu, işlerin yetişmesi gerek, neyse sıkıcı konular bunlar...
tuğba valla bravo, ben bilmiyorum o kadar kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Canım ilk ayrıldıımızda burdan çıkmıyordum sürekli okuyup teselli olayım bişilerden falan diye.. Kimseye anlatmamam ben bide, burda biraz rahatlıyorum okuyarakta olsa

Iyilik guzellik iste canim..
Kafa dagitmaya calisiyozdelikafadulden

biz kendimizi kandırıyoruz çukulatam wardr seveceğim insan ama biz sevemiyoruz ahh bu erkekler ahh ne onlarsız oluyo nede onlarlaŞenizçenebazım iş olsunda boşwer çalşmak güzeldir:1hug:

hep sorup duruyorum
bazen kendi kendime,

yine yaraladın bizi prensesim yaa:çok üzgünümff bnde evlenicektim çocuğum adı evimizn dekorasyonunu bile yapmıştıkk aşkımız gibi evimiz siyah beyaz olcaktıısenağlamanyse h.g kuzum:1hug:

hep sorup duruyorum
bazen kendi kendime,

Bide onun su sarkisi var.
Ben onu daha cok seviyom..

Bir kere geldim bu dünyaya
Aşk için ağlayamam
Senden ayrılıyorum diyerek
Karalar bağlayamam
Aşk bu oyun değil anlamıyorsan
Fazla da zorlayamam
Ben o yaşı çoktan geçtim canım
Evcilik oynayamam

delikafadulden

biz kendimizi kandırıyoruz çukulatam wardr seveceğim insan ama biz sevemiyoruz ahh bu erkekler ahh ne onlarsız oluyo nede onlarlaŞenizçenebazım iş olsunda boşwer çalşmak güzeldir:1hug:

Yok canim ben seviyom..
Ayrilmadik da biz...
Aramiyo evet ama kafami toplamami istiyo iste..
Yoksa niye seni sevdigimi bil yeter desin..
Zaten ayrilamayiz da biz..
Azcik teselli edem kendimi:teselli:

Insallah hayirlisi olur senin icin canimcimm.:1hug:.
Seversin, hakettigin gibi sevilirsin..
Oyle 2 gunde sIkIldim diye sacma sebeplerden vazgecmeyecek biri cikar insallah karsina....

çıkmasın çukulatam karşıma kimse o geri gelsin yeter bn beklerim onu seviyorum ole yada böle gelicek herkes ama herkes özellkle büyük insanlar arama sorma döner dio inş döncek :çok üzgünüm:

canım sana bişi sorim ben yaa aklıma geldi ben eskileri okuodumda senn msn nickin değişmişti falan sende seninkinden şüpheleniodun. Omuymus eğer oysa ne yaptın soraa merak ettim :)

evet canım bıkere degıstı bıse yapmadım ıkncıye degıstı burda kızlardan akıl alaraktan oy bırlıgıyle bende ona msj yazdım...konustuk ozur dıledı senısevıyorum falan..barıstık..sonra 13 sonra aılesı baska bı kızı ıstıyomus dıye ayrıldık.ben ona her yola varım dememısım oda aılesıne benı beklıcehını soleyememıs..bence soledı ama aılesı ıstemedı ..babamla problemler vardı cunku ..ve bıtt ıste canım malesef...

yllka bende genelde gelir derim. beklersen gelir.
gelmeyenini görmedim
ki bin kişiyle çiktim..
inşallah geri gelir ama hayırlısı bu kadar zorlayarak bekleme
yani rahat takıl. hayatını yaşa. gelirse gelsin.
giden zamana üzülme sonra.

off yaa :çok üzgünüm: Ailesinn bulduğu kızla nekadar mutlu olucakki inanamıyorum yaa nası bir zihniyeet! Gerçikader kısmet canım yazıldıysa sana o herşekil olur bu iş ama olmazsada her işte bir hayır vardır dicez... canım benm yaa herşeye rağmen çok güçlüsün ne güzel

cnm bi kere daha ayrıldık uzun bi sürü 5 ay falan o başkalrı ile çıktı ama bn hala onu arayıp soruyordum sürekli msj atıyordum hiç vazgeçmedim ve döndü ama bu sefer çaba harcamak istemiyorum istiyorum ki o harcasın bn tükendim çnkü:mymeka:elbette hayatıma devam ediyorum onsuzda yaşıyorum eğleniyorum geziyorum alışveriş yapıyorum okula gidiyorum ama bilmiyorum:teselli:

:1hug: İyiki var burası hepiniz iyiki varsınız yaa.. hihoyyyt

Sende iyki varsin şeker:1hug:

çıkmasın çukulatam karşıma kimse o geri gelsin yeter bn beklerim onu seviyorum ole yada böle gelicek herkes ama herkes özellkle büyük insanlar arama sorma döner dio inş döncek :çok üzgünüm:

Dedigim gibi canim banada donecek gibi geliyo..
Sen bekle..
Bizde 1 ay kadar ayri kalmistik..
Bekledim. Tabi pekte sessiz kaldigim soylenemez..
Mail filan yolladim.. Tabi sen yollama sakin..
Neyse bi sure sessiz kaldim.
Bekledim..
Ve sonuc baristik...
Yinede hersey olucana variyo.
Sen hayirlisini iste hepyerimseniben

Canım sen yazmısken bende bişi soriim bi kez ayrılan erkek 2. kez geri gelirmi acaba kızlar yaa.. Hiç öyle tanıdıklarınız varmı yada size öyle oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…