Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çok sıkıldım artıkkk herşey beni buluyor kime ney yaptımda böyle oluyor ya warya dürüst insanlar kaybediyor hep yaa

aaa neden ki? O mu istiyor yoksa öncekini mi bitiremediğini anladın içinde canım?

yok hayatım ya olay çok farklı ben eski sevgilimin cep numarasını silmeyi unutmuşum telimden sadece baş harfi ile kayıtlı duruyordu gecen bulusmamızda kurcalarken telimi gördü kıllandı 2 haftadır bu yüzden bana trip atıyormuş bazen aşkım canım falan dıyor bugun az ewwel yıne atıstık bu kadar dert ettıysen o zaman ayrılalım dedım ben cıkıyorum msn den dedı cıktı sonra aradım dedımkı cewap ıstıyorum dedım ayrılalımmı dedım suan musaıt degılım aksam konusuruz dedı...gene gecıstırdı acaba ayrılmakmı ıstemıyor ne bılım dua edın bana kızlar ya ???senağlama

ağlama canım ya değmior bak görüyorsun benim diğer ilişkim bile bok oldu değmiyor herkes bişey peşinde inan değmiyor bende ağlayacam birazdan sanırım of offfffffffff

mesele değip değmemesi falan değilki, şuan o umrumda değil, ben kendime ağlıyorum, yalnızım işte, yalnızım, mutlu olanlardan neyim eksik diye düşünmeden edemiyorum :çok üzgünüm:

mesele değip değmemesi falan değilki, şuan o umrumda değil, ben kendime ağlıyorum, yalnızım işte, yalnızım, mutlu olanlardan neyim eksik diye düşünmeden edemiyorum :çok üzgünüm:

cnm bend eoleyım suan kımse yok etrafımda bende sabahtan berı aglıyorum ama bızım sucumuz degıl karsımızdakıler bılemıor degerımızı

evet fibritim, kendimi çok yalnız hissediyorum ya.. niye duygusallaştım bilmiyorum :a015:

Çenebazım seni inan hiç böyle duygusallalşmış görmemiştim
Yani hep pozitif güçlüydün.
Ama sanırım işte hep bilinçaltımıza itiyoruz bi yerden patlak veriyor.
Üzülme canım inan ben ve burdaki herkes o duygusal boşluğu yaşıyor.
Ben nelerimi vermezdim bana bi aşkım deyişin.
Off bende duygusallaştım bak.
Sende dizi izle canım bişeyler yap kafanı dağıt.
Hem bak senin bi sözün var ya "Gün olur devran döner" diye. Ben o sözden moral alıyorum aklıma geldikçe canım. Sende inan olur mu a.s.

canım seni seviyor ki kıskanmış. Yani telinde eski sevgilini görüp trip atması kıskandığını gösterir ve tabiki seven insan kıskanır.Üzülme o yüzden canım.

canım seni seviyor ki kıskanmış. Yani telinde eski sevgilini görüp trip atması kıskandığını gösterir ve tabiki seven insan kıskanır.Üzülme o yüzden canım.

ama neler soyledım benı sewıyormusun dedım bılmıorum kafam cok karısık dedı...ewe gelınce konusucaz dua edın benım ıcın...

gün oluyor devran dönüyor, hep bunu beklemekten yoruldum.
Canım ben senin hikayeni bile bilmiyorum Kaçıncı sayfada okuyayım bi.
Ama canım yapacağımız bişey yok ki.
Eğer sevgilini özlediysen offf çok zor evet o özlemeler beklemeler.Öyle yıpratıcı ki...
ama bak su akar yolunu bulur.SAhi ne kadar zamandır bekliyorsun çok mu oldu?

onu çok özledim, o ayrı konu, en son yılbaşında beraberdik, o ben sevgilisi falan, çok eğlendik, ne kadar iyi kankalarız... bittim artık... bittiğim için bidaha aramadım, sormadım, msnde hep engelledim, geçenlerde aradı, görüşelim dedi, sevgilisinden ayrıldığını düşünüyorum ama söylemedi, onu çok özledim, çok, çok, ondan çok sorunsuz günlerimi, ayaklarım havada işe gittiğim günleri, saf aşık halimi... ankarayı özledim...
ama şuan yalnızlığıma ağlıyorum, o kadar sevip bi başıma kalmama ağlıyorum...

saol canlarım birde ben ayrılalı istersen değince kaçıyor acaba ayrılamk istemiyormu siz ne diyorsunuz ayrılmak istese ayrılalım ewet derdi dimi msn de ayrılalım o zaman dedım ben cıkıorum dedi...aradım cewap ıstıorum senden dedım sonra konusalım dedi :S ayrılık lafı oldumu kacıor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…