- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
Duygusal boşluk mu canım?
aaa neden ki? O mu istiyor yoksa öncekini mi bitiremediğini anladın içinde canım?
ben yatayım en iyisi kızlar... çok ağlayasım var, zaten ağlıyorum... :a015:
ağlama canım ya değmior bak görüyorsun benim diğer ilişkim bile bok oldu değmiyor herkes bişey peşinde inan değmiyor bende ağlayacam birazdan sanırım of offfffffffff
mesele değip değmemesi falan değilki, şuan o umrumda değil, ben kendime ağlıyorum, yalnızım işte, yalnızım, mutlu olanlardan neyim eksik diye düşünmeden edemiyorum :çok üzgünüm:
evet fibritim, kendimi çok yalnız hissediyorum ya.. niye duygusallaştım bilmiyorum :a015:
canım seni seviyor ki kıskanmış. Yani telinde eski sevgilini görüp trip atması kıskandığını gösterir ve tabiki seven insan kıskanır.Üzülme o yüzden canım.yok hayatım ya olay çok farklı ben eski sevgilimin cep numarasını silmeyi unutmuşum telimden sadece baş harfi ile kayıtlı duruyordu gecen bulusmamızda kurcalarken telimi gördü kıllandı 2 haftadır bu yüzden bana trip atıyormuş bazen aşkım canım falan dıyor bugun az ewwel yıne atıstık bu kadar dert ettıysen o zaman ayrılalım dedım ben cıkıyorum msn den dedı cıktı sonra aradım dedımkı cewap ıstıyorum dedım ayrılalımmı dedım suan musaıt degılım aksam konusuruz dedı...gene gecıstırdı acaba ayrılmakmı ıstemıyor ne bılım dua edın bana kızlar ya ???senağlama
canım seni seviyor ki kıskanmış. Yani telinde eski sevgilini görüp trip atması kıskandığını gösterir ve tabiki seven insan kıskanır.Üzülme o yüzden canım.
Canım ben senin hikayeni bile bilmiyorumgün oluyor devran dönüyor, hep bunu beklemekten yoruldum.
Kızmışsa seni seviyorum demez tabi.Bencede üstüne gitme. Kendi haline bırak. Dua ederiz tabi canım.ama neler soyledım benı sewıyormusun dedım bılmıorum kafam cok karısık dedı...ewe gelınce konusucaz dua edın benım ıcın...
Canım ben senin hikayeni bile bilmiyorumKaçıncı sayfada okuyayım bi.
Ama canım yapacağımız bişey yok ki.
Eğer sevgilini özlediysen offf çok zor evet o özlemeler beklemeler.Öyle yıpratıcı ki...
ama bak su akar yolunu bulur.SAhi ne kadar zamandır bekliyorsun çok mu oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?