Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet bana kafası karışık ddiler barışırsınz dediler bn üstüne gidince iice soğudu bnden ama eminim tubiş oda bni özlüyor bnm özledğim gibi herkes arama döner dio 3 4 ay içinde ama zmn inan geçmio üzülüyorumda hayrlısı inş:Saruboceq:

princess kız sen bana lazımsın bi laf demişsin

ya zaten en başta peki bitsin desen adamlar hemen aramaya çalışıyo.
bi şekilde bitmesin diyolar
.

benımkı mesela bı olay oldu benım eskı sewgılımın numarasını telımde gordu kıllandı kafaya takmıs 2 haftdır trıplerde..bende dedımkı o zaman ayrılalım dedım msn de bana ben cıkıorum msn den dedı hop cıktı sonra aradım ben bunu dedım cewap ıstıorum dedım ayrılalmmı dedım madem bu kadar sorun ettın bunu dedım bana dıorkı suan dısardayım sonra konuslım dedı ayrılmakmı ıstemıor ne anlamadımkı

yaa canım öyle iyi anlıyorumki senii üff inş döner tatlım en kısa zamnda yaa sen onu unutmus olsan bile dönsün en azından pişman olduğunu gör şakkıdı

canım yyaa ayrılmak istese bence ayrılalım derdi o sana naz yapıyor bence. :)

yaa canım öyle iyi anlıyorumki senii üff inş döner tatlım en kısa zamnda yaa sen onu unutmus olsan bile dönsün en azından pişman olduğunu gör şakkıdı

ya şuan görmüyorum 6 haftadr o yüzden suratını bile hatrlamıyorum fotolara bakıyorum okadar ama görsem kalbim tekrar çarparmı yada onun çarparmı?? hiç bilmiyorum ya nebilm özledimde bak şimdi:dancefff çocukk offf bana neler yaşattın-tatlicadiarzu-

canım yyaa ayrılmak istese bence ayrılalım derdi o sana naz yapıyor bence. :)

n ebılım kuzum ya bu herıfi bı çözemedim bana dıyorkı kafam cok karıstı düşünmek istiorum dedi bende düşün tabi ya dedim neyi düşünecekse ayrılmayımı ayyyyyyyyyyyy salak bu yaaa harbi salak

Ee heycandan çarpar tabii :) Off erkekler çok gıcıksınız okuyan casuslar varsa duyrulur

Canım seni endişelendirmeye çalısıyor olmasın? Harbi kıskanmış ama ya ayy ne güzell. bence ayrılmaz naz naz :) bide sen hemen istersen ayrılalım demişsin ya çocuk haliyle kırılmıstır biraz neden acıklama yapıp beni ikna etmek yerine direk ayrılalım istersen dedin diyede üzülmüştür ondan kafam karısık demiş olabilri.

erkekler kulübümü war hahaha bunlar kadınlar günüde yaparlar çay pasta börek yada altın günü ayy çok komik yaa:)))

ah be yaaaa bi anlasam neler yapacam ben ona bu sefer köpek gibi koşmazsa iyidir peşimden ama ben baştan hata yaptım bu beni elde etmek için 3 ay peşimde takla attı sonra çıkmaya başladık tepeme bindirdim sonrada böyl eoldu ya düzelmesse ya of salak kafam...yok ben kıskandığını hiç sanmıyorum...

Canım dediğim gibi bence senin ona nekadar değer verdiğini görmek istiyor olabilir o yüzdende kafam karışık demiştir geerçektende karıştı belki yani sende hemen istersen ayrılalım demişsin kendini onun yerine koy. İster istemez kafası karısmıstır böyle basitmi diye? tabi benim burdan gördüğüm o canım sen daha iyi bilrisn :1hug:

haklısın yaaa aslında bu arada hala msn ye gelmedi yarına kaldı sanırım offfffff of allahım bana yardım et daha dogrusu hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…