Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Off felaket tellalığı yapmak istemiyorum ama ya başkasını bulduysalar mutluysalar bide veya acaba başkaları için uğraşıyorlarmıdır? piss uyuzlar

Off felaket tellalığı yapmak istemiyorum ama ya başkasını bulduysalar mutluysalar bide veya acaba başkaları için uğraşıyorlarmıdır? piss uyuzlar

başkası ile çıkıyorsa kendi kaybeder ben hiç haber almıyorum ondan başkası ile mi çıkıyor çıkmıyormu bilmem ama umrummda değil açıkcası bnm gibi bi kız bulamıyacağı ilerde çok pişman olacağına eminim çnkü ben onun ilk aşkıyım kolay kolay unutamaz bni seni sevmiyorum eskisi gibi diyen bi adama bn hiç bişey demem bana bi ole konuşuyo bi böle o kaybeder bn hayatıma bakarım gelirse de o zmn düşünüürm ama şuan hayatımı yaşıoM:içelim:

Canım arada bende senin gibi aslan yürek oluyorum ama :) off ne bilim oda benim gibisini asla bulamaz asla! çok pişman olucak eminim. Hepsi pilşman olucak dönecekler bize ama ben kabul edermiyim bilmiyorum :dilcikar:

kızlarrr çokmu karaları bağladık ne yahu bu herifler bulunmaz hint kumaşlarımı bırakın ya ne halleri var görsünlerrrrrrrrrr eden bulurmuş....

bende çok dengesizim bu ara bi ağlıyorum bi gülüyorum yine psikolog yolu güzüktü bana hay allam ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kızlarrr çokmu karaları bağladık ne yahu bu herifler bulunmaz hint kumaşlarımı bırakın ya ne halleri var görsünlerrrrrrrrrr eden bulurmuş....

ehehe canım bulunmaz hint kumasını bırak eksileri okadar fazlaki :) ama niye sevmekte ısrar ederiz anlamıyorum.. Amaaan hersey kısmet kısmet kısmet eğer yazıldısa herşekil gelicek.. Çok kasmamak lazım da... :)

yani kızlar ölüyoruz onlar için onlar ölüyorlarmı yaa bize bu kadar ağır laflar eden bi kalemde silen adamlar için nie göz yaşı dökelim kendinize gelin ya bugünden snra değişcem ben kimse bnm sağlığımla oynayamaz bni seviosa gelir gelemzse eyw yanii bnden değerli değil kimse biz onları baş tacı yapıyoruz onlar bizi nereye taç yapıyorlar bilmiyorum akıllı olalım arayıp sormuyoruz gizli nodan ses dinlemiyoruz msnden siliyoruz bitti gitti kendinizi düşünün lütfen!!!!

Hı hı ben ayrıldıımız gün sildim zaten canım. Ona dedimki ya herşeysin ya hiçsin! baya koydu :) ohh.. :smiley-cool: Arama işini de yapmam oda bilir inadımı.

Hı hı ben ayrıldıımız gün sildim zaten canım. Ona dedimki ya herşeysin ya hiçsin! baya koydu :) ohh.. :smiley-cool: Arama işini de yapmam oda bilir inadımı.

bak en güzeli bn ilk peşinden koştum yanndayken sordum bana karşı sevgn azaldımı dedim hayır dedi seviyorum dedi 1 hafta geçti bıraktğı gün eskisi gibi değil dedi dengesiz işte bnmki biraz aklı başına gelicek ama bende geç olmadan gelsinn yani 6 hafta oldu bi son 3 hfta önce konştuk arama konuşmak istemiyorum dio ama tubiş 50 dak telde konuştu bnmle:roflol:hep sennle konuşmak istemiyorum dio hmde konuşuo sevmeyen adam suratıma kapar ama o yapmıo neymiş kıramıyormuş bni sevmeyen adam bunu yapmaz dimi cnm*??

yllka canım bidaha okudumda yazdığını gülşenin bi sarkısı varya BUGÜNÜ BEN MıLAT SAYDIM YAKINDIR COŞMAM tam üstüne oldu hee..

Senin resmini ismini cismini göremem artıııık.. dıptıs dıptıs

Yanii canım sevgisi öyle hemen bitmezkii kendini kandırmıs sen kanmamıssın ama ne tuhaf yaratıklar bunlar yaa..

dağıttık iiice-tatlicadiarzu-sen ne düşünüosun kuzum peki yzdklarım hakkında ?? bn bi anlam veremedim de onun konuşmalarına mirmirmirmir

tugba sen iyi yapmışsın..avucunda olmadığını bilmesi daha kolay getirir sana..
yllka cım sende arama daha.. karşısına falan cikma sevdiğini bilmesin..
ay ben neler yaptım..
yerlerde sürünüyodum ya seviyorum diye..

dağıttık iiice-tatlicadiarzu-sen ne düşünüosun kuzum peki yzdklarım hakkında ?? bn bi anlam veremedim de onun konuşmalarına mirmirmirmir

Benim anladığım onun kafası biraz karışmış he birazda gerçekten bunalmış olabilri senle ilgili demiyorum illa belki başka şeylerde vardır sana söyleyemediği ama senden çıkarmıştır bunu biraz uzak kalmak istiyordur belkii.. hee sende üstüne gittikce iyice havalara girdi beeefendi sanki dünyada tek erkek oda! Egolar tavan yapmış canım tipik erkek psikolojisi işte..

yahu ben neyi anladım biliyormusunuz ???
bu erkek milletinin beyni tek model hepsi aynı konumda çalışıyor....
bırakın yaaaa ne halleri varsa görsünler sizden gittiyse size ait değildir ama gitmediyse o zaten sizindir

ya zaten en başta peki bitsin desen adamlar hemen aramaya çalışıyo.
bi şekilde bitmesin diyolar.
ama biz ısrar edince ısrarımız bile onları ayakta tutuyo.
ben açık söliyim
6 aya yakın oldu.
b. benim ona deli gibi aşık olduğumu düşünüyor.
hala böyle bu.
ve bu da onu ayakta tutmaya yeter..

Öylede canım ayrılırken yinede ben ayrılmak istemiyorum dedim. Onuda keşke sölemeseydim diyorum bazende iyiki söylemişim en azından hiçbişey yapmadım diye üzülmem diyorum. Böle tuhaf havalardayım canım yaa.. Gerçi ben ayrılmak istediğimde oda bana kaç kere ben ayrılamm falan demişti ama :S uff ne biliim gururumu kırdımya kendime çok kızıyorum be canım. benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…