off üzülmeyin kızlar ya birz dik duralım bi erkek bize bunları yaşatamaz onlar hayatlarına devam ediyor biz nie devam etmeyelim ya şahsen ben hayatıma devam ediyorum ama dönmesinide bekliyorum döner dönmez die üzülmüyorum geçmişte üzüldüğüm içinde ne salakmışım diyorum üzülmeyin nolur dik duralım ki onlara onlarszda hayat süper olduğnu gösterelim işte o zmn onlar tutuşurlar merak etmeyin
Off felaket tellalığı yapmak istemiyorum ama ya başkasını bulduysalar mutluysalar bideveya acaba başkaları için uğraşıyorlarmıdır? piss uyuzlar
başkası ile çıkıyorsa kendi kaybeder ben hiç haber almıyorum ondan başkası ile mi çıkıyor çıkmıyormu bilmem ama umrummda değil açıkcası bnm gibi bi kız bulamıyacağı ilerde çok pişman olacağına eminim çnkü ben onun ilk aşkıyım kolay kolay unutamaz bni seni sevmiyorum eskisi gibi diyen bi adama bn hiç bişey demem bana bi ole konuşuyo bi böle o kaybeder bn hayatıma bakarım gelirse de o zmn düşünüürm ama şuan hayatımı yaşıoM:içelim:
seviyorum yaa........................
kızlarrr çokmu karaları bağladık ne yahu bu herifler bulunmaz hint kumaşlarımı bırakın ya ne halleri var görsünlerrrrrrrrrr eden bulurmuş....
yani kızlar ölüyoruz onlar için onlar ölüyorlarmı yaa bize bu kadar ağır laflar eden bi kalemde silen adamlar için nie göz yaşı dökelim kendinize gelin ya bugünden snra değişcem ben kimse bnm sağlığımla oynayamaz bni seviosa gelir gelemzse eyw yanii bnden değerli değil kimse biz onları baş tacı yapıyoruz onlar bizi nereye taç yapıyorlar bilmiyorum akıllı olalım arayıp sormuyoruz gizli nodan ses dinlemiyoruz msnden siliyoruz bitti gitti kendinizi düşünün lütfen!!!!
Hı hı ben ayrıldıımız gün sildim zaten canım. Ona dedimki ya herşeysin ya hiçsin! baya koydu :) ohh.. :smiley-cool: Arama işini de yapmam oda bilir inadımı.
bak en güzeli bn ilk peşinden koştum yanndayken sordum bana karşı sevgn azaldımı dedim hayır dedi seviyorum dedi 1 hafta geçti bıraktğı gün eskisi gibi değil dedi dengesiz işte bnmki biraz aklı başına gelicek ama bende geç olmadan gelsinn yani 6 hafta oldu bi son 3 hfta önce konştuk arama konuşmak istemiyorum dio ama tubiş 50 dak telde konuştu bnmle:roflol:hep sennle konuşmak istemiyorum dio hmde konuşuo sevmeyen adam suratıma kapar ama o yapmıo neymiş kıramıyormuş bni sevmeyen adam bunu yapmaz dimi cnm*??
yllka canım bidaha okudumda yazdığınıgülşenin bi sarkısı varya BUGÜNÜ BEN MİLAT SAYDIM YAKINDIR COŞMAM tam üstüne oldu hee..
Senin resmini ismini cismini göremem artıııık.. dıptıs dıptıs
dağıttık iiice-tatlicadiarzu-sen ne düşünüosun kuzum peki yzdklarım hakkında ?? bn bi anlam veremedim de onun konuşmalarına mirmirmirmir
tugba sen iyi yapmışsın..avucunda olmadığını bilmesi daha kolay getirir sana..
yllka cım sende arama daha.. karşısına falan cikma sevdiğini bilmesin..
ay ben neler yaptım..
yerlerde sürünüyodum ya seviyorum diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?