Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ah ya kıyamam sana ne zordur seni çok iyi anlıyorum...inşallah yine mutlu olucaksın cnm ewet çünkü o seni arayacak adım gibi eminim sende karalara bağlama kendini benim gibi olursun allah muhafazasenağlama

Kızlar sıze bır Şey sorcammmmmmmmm
acılllllll
facebookta home sayfasında bır vıdeo var ve
gonderen:xxxx dıyor
vıdeodakıler:ttttt dıye benım ısmım varsa
bu nedemek yanı..
Gonderen Şahıs banamı seslenıyor demektır..

:uhm: hiç anlamam canım ama facedeki o videolar herkesin eline geçiyor....

ah ya kıyamam sana ne zordur seni çok iyi anlıyorum...inşallah yine mutlu olucaksın cnm ewet çünkü o seni arayacak adım gibi eminim sende karalara bağlama kendini benim gibi olursun allah muhafazasenağlama

bağlamıyorum canım, karalar bağlamıyorum da bu sevgiyi taşa versem taş bile dile gelirdi... neyse dağılmayalım en iyisi...

bağlamıyorum canım, karalar bağlamıyorum da bu sevgiyi taşa versem taş bile dile gelirdi... neyse dağılmayalım en iyisi...

çenebazım üzme kendni okudum ben yazdklarını kıyamam bn sana ya(( keşki bnide arayıp görüşelim dese inan eskden gitmem diyordum ama şimdi uçarak giderm hayrlısı olsun kuzumm döneceği warsa döner seviosa gelir hepimizn umudu o beklemek...

seni videoda etiketlemiş yani, videoda sen de varsın demek fırtınam...

neyse yaa boşverin beni ne yapsakta seni neşelendirsek çenebazcım gerçekten çok üzüldüm sana yaa

canım benim, ben bugün biraz zor neşelenirim, siz devam edin, ben yatayım en iyisi...

sağol milkacım, yok benim beklentim olsa keşke... yok, başkasını sevme ümidim de yok... dipsiz kuyu gibi ya, allahım ne zaman kurtulucaz :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar bende çıkmak zorundayım.
Milkanın dediği gibi sevmişlerse gerçekten gelirler gelmemişlerse zaten sevmemişlerdir.
Öpüyorum çok..

Selam kızlar herkese.. Çenebaz yaa okudum şimdi yazdıklarını çok iyi anlıyorum valla offf ama ağlayınca geçiyor sanki azda olsa.. canım benim üff Allah içine ferahlık versin hepimizin içine versin

sağol milkacım, yok benim beklentim olsa keşke... yok, başkasını sevme ümidim de yok... dipsiz kuyu gibi ya, allahım ne zaman kurtulucaz :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım hayat bu.Hiç belli olmaz canım. Sen akışına bırak. Allah bizim yerimize düşünüyor zaten. Yani o elbet bi yoluna sokacaktır herşeyi.

Selam kızlar herkese.. Çenebaz yaa okudum şimdi yazdıklarını çok iyi anlıyorum valla offf ama ağlayınca geçiyor sanki azda olsa.. canım benim üff Allah içine ferahlık versin hepimizin içine versin

tamam ben biraz ağlayım, uyuyakalayım, bi uynayım herşey güzel olsun lütfen :Saruboceq: :Saruboceq: hepimiz mutlu olalım :Saruboceq: :Saruboceq:

off üzülmeyin kızlar ya birz dik duralım bi erkek bize bunları yaşatamaz onlar hayatlarına devam ediyor biz nie devam etmeyelim ya şahsen ben hayatıma devam ediyorum ama dönmesinide bekliyorum döner dönmez die üzülmüyorum geçmişte üzüldüğüm içinde ne salakmışım diyorum üzülmeyin nolur dik duralım ki onlara onlarszda hayat süper olduğnu gösterelim işte o zmn onlar tutuşurlar merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…