- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
onu çok özledim, o ayrı konu, en son yılbaşında beraberdik, o ben sevgilisi falan, çok eğlendik, ne kadar iyi kankalarız... bittim artık... bittiğim için bidaha aramadım, sormadım, msnde hep engelledim, geçenlerde aradı, görüşelim dedi, sevgilisinden ayrıldığını düşünüyorum ama söylemedi, onu çok özledim, çok, çok, ondan çok sorunsuz günlerimi, ayaklarım havada işe gittiğim günleri, saf aşık halimi... ankarayı özledim...
ama şuan yalnızlığıma ağlıyorum, o kadar sevip bi başıma kalmama ağlıyorum...
Kızlar sİze bır Şey sorcammmmmmmmm
acılllllll
facebookta home sayfasında bır vıdeo var ve
gonderen:xxxx dıyor
vıdeodakıler:ttttt dıye benım ısmım varsa
bu nedemek yanı..
Gonderen Şahıs banamı seslenıyor demektır..
ah ya kıyamam sana ne zordur seni çok iyi anlıyorum...inşallah yine mutlu olucaksın cnm ewet çünkü o seni arayacak adım gibi eminim sende karalara bağlama kendini benim gibi olursun allah muhafazasenağlama
bağlamıyorum canım, karalar bağlamıyorum da bu sevgiyi taşa versem taş bile dile gelirdi... neyse dağılmayalım en iyisi...
Kızlar sİze bır Şey sorcammmmmmmmm
acılllllll
facebookta home sayfasında bır vıdeo var ve
gonderen:xxxx dıyor
vıdeodakıler:ttttt dıye benım ısmım varsa
bu nedemek yanı..
Gonderen Şahıs banamı seslenıyor demektır..
neyse yaa boşverin beni ne yapsakta seni neşelendirsek çenebazcım gerçekten çok üzüldüm sana yaa
çenebazım üzme kendni okudum ben yazdklarını kıyamam bn sana ya(( keşki bnide arayıp görüşelim dese inan eskden gitmem diyordum ama şimdi uçarak giderm hayrlısı olsun kuzumm döneceği warsa döner seviosa gelir hepimizn umudu o beklemek...
sağol milkacım, yok benim beklentim olsa keşke... yok, başkasını sevme ümidim de yok... dipsiz kuyu gibi ya, allahım ne zaman kurtulucaz :Saruboceq: :Saruboceq:
Selam kızlar herkese.. Çenebaz yaa okudum şimdi yazdıklarını çok iyi anlıyorum valla offfama ağlayınca geçiyor sanki azda olsa.. canım benim üff Allah içine ferahlık versin hepimizin içine versin
tamam ben biraz ağlayım, uyuyakalayım, bi uynayım herşey güzel olsun lütfen :Saruboceq: :Saruboceq: hepimiz mutlu olalım :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?