evet canım kotu haber tez duyuluyo malesef..
bende senı cok cok ıyı anlayabılıtrım her gecen gun.
en azından vıcdanım vıcdanımız rahat
sıldım zaten canım maılı duruyodu sıldım..artık ondan bıse ıstemıyorum.yenı sayfa acıyorum hayatıma.
hersey guzel olsun.
hazırladı canım bılıyorum..mukafatımızı alıcaz
haber aldın ya canım
o yuzden bırazcık sınırlerın bozuldu.
ama inşallah once sen bırını bulrsun.ama çok sevıp aşık oldugun ayaklarını yerden kesen bırını bulursun adam gıbı birini bulursunda onu gorsen bıle uzulmessın umarım..
gorsen bıle ne olur 2 gun aglarsın sonra bır bır kaç hafta dibe vurur sonrada eskı duzenıne gelırsın..
o yuden korkma karşılaşmaktan
valla hakkaten devran doner bırgun..
inşallah canım benım...
o kızında hıçbır suçu yok..
hatta benımkının karısınında..
ama kocaları adam gıbı adam degılmış o başka
vardır bızımde nasıbımız de kısmetımızde bırısüprizzzzz
prencessım
canım ıyı yapmısın ya..
ne bu yanı ..ne sanıyokı bunlar kendılerını..sımdı napcak bakalım..aynı anda baska sayfalar actık hayatımıza ınsalah heresy guzel olur canım..
artık alıstık herseye galıba
yok ben daha canlı gormedım canım...
arkadasımın calıstıgı dukkanın onunden gectı kızla..
ben sadece face de ıksnın resmını gordum sanırım soz reımlerı golgelı pek bellı olmuyo ama..
yıne aklmıa geldı..bana aldıgı setı ona taktı ınanamıyorum..senağlama
o mukafatları bekliyoruz zaten dörtgözle ... gelsin artık tez elden delikafadulden
ya eveeet ... önce ben bulayım... zaten onla görüşen arkadaşım sölemez onla ilgili bişey kızıyorum diye ama ben bulursam söler gibi geliyor... o an canı yansın istiyorum...
ya tatlım ben sizin gibi zor olanı yaşamadım... o yüzden biriyle görmek çok ağır gelecek bana... bilemiyorum o kadar gücüm var mı :sm_confused:
ama biliyorum bundan gerçekten eminim evlenmeye hazır olduğunda aklına düşeceğim... neden bu kadar eminim bilmiyorum ama öyle hissediyorum... belki de hepimizin istediği bu olduğu için... günün birinde bizim için canları yansın istediğimiz içindir belki de... ama o zaman devran dönmüş olduğunda yani benim kucağımda bebeğim olcak belki de ... :1closedeyes:
aaa evet... 29 mart da sizin ortak tarihiniz olsun princessle...
benle ortak tarihin yok artık ... anlaştık mı yerimseniben
yerimsenibenanlasalım tmm:çok üzgünüm:
yuh yaaa ...
inşallah canım benım...
o kızında hıçbır suçu yok..
hatta benımkının karısınında..
ama kocaları adam gıbı adam degılmış o başka
vardır bızımde nasıbımız de kısmetımızde bırısüprizzzzz
ya kızlar bnm nasibim o olsun ya:)) ya nebilim bn barışcaz gibi içime doğuyor yani hiç üzülmüyorum kızlar çnkü sayılı ağladım 2 kere en fazla anormal değilmi?? 3 yllk ilşkiye 2 3 kez ağlamak yada bnmi anormalim:roflol:
kızlar bırı bana arkadaslık yollamıs hıc karsılasmadıgım bırı..ve bugun kaıyt olmus ve hıc arkadası yopk..allah allah
kabul etme canım :))
kuzucum o doğum günü öncesi sendrom... bende de oldu... geçecek gün içinde zaten... tatlım benim sana mutlu mutlu yıllar diliyorum...
biliyorsunuz artık ; ben resim eklemeyi beceremiyorum ama hayalindeki en güzel pasta ; en güzel doğum günü sözcükleri neyse onları söylüyorum sana... çooook güzel bir yaş olsun senin için ve bugün de çoook güzel bir gün olsun tamam mı canım...
hakediyorsun çünkü a.s.
ImageShack - Image Hosting :: dscn2722zb1.jpg
canım tekrar dogum gunun kutlu olsun ıyıkı varsın..benım bocugumun ve hepımız adına sana dogum gunu pastası:))
cenebaz nerdesın bu arada canım ya aksam oda cok kotuydu
kursu yokmuydu onun bugün ?
kursu 5te dıye bılıyorum ama belkı plan yapmıstr yada kursua gtmıstr..
ben saati bilmiyorum... ama evet hava da güzel ... oy kullanmaya gitmiştir belki de ...
ben kullandım geldim :)
bu arada çenebazım dogum gununu kutluyorum.
yenı yaşın ve her yenı yaşında çok çok mutlu ol...
saglık mutluluk aşklar bol paralar senı bırakmasın kuşum
senı çok opuyorummmmmmmmmmmmmmmm
dogum gunu çocugu nerdesın kısssssssssssssssssssssss
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
çenebazım hos geldın canım yıykı dogdun
geldi mi doum günü güzelimiizzz :))))
öpüyoruz seni kuzucum ...
kızlar ılk gunden hayatıma bırımı gırıyo ne:roflol:
hay allahım ya
bugun bıde rahmetlınnın annesın dogum gunu:mymeka:gelınıyle kutluyodur
cevaplar bitti sanırım, hepinize çok teşekkür ederim canlarım, benim için en güzel hediye burda olmanız... hepinizi çok seviyorum...
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ayy ben hiç bilmiyorum annesi ne zaman doğmuş... bilsem bile hatırlamazdım valla...
hatta annesinin ve kızkardeşinin ismini öğrenene kadar da baya uğraşmıştım... yani unutuyordum... sonra kendimce yol buldum... şanslıydım belki de ;
annesinin adı ; abimin sevgilisinin adı
kızkardeşinin adı ; hani kırgın olduğum arkadaşım var ya onun adı
kuzeninin adı ; kankamın adı
babasını öğrendim ama o isimde tanıdığım yoktu başka ... -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?