Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o mukafatları bekliyoruz zaten dörtgözle ... gelsin artık tez elden delikafadulden

ya eveeet ... önce ben bulayım... zaten onla görüşen arkadaşım sölemez onla ilgili bişey kızıyorum diye ama ben bulursam söler gibi geliyor... o an canı yansın istiyorum...

ya tatlım ben sizin gibi zor olanı yaşamadım... o yüzden biriyle görmek çok ağır gelecek bana... bilemiyorum o kadar gücüm var mı :sm_confused:

ama biliyorum bundan gerçekten eminim evlenmeye hazır olduğunda aklına düşeceğim... neden bu kadar eminim bilmiyorum ama öyle hissediyorum... belki de hepimizin istediği bu olduğu için... günün birinde bizim için canları yansın istediğimiz içindir belki de... ama o zaman devran dönmüş olduğunda yani benim kucağımda bebeğim olcak belki de ... :1closedeyes:

evet kıza suc bulmuyorm..
adam gıbı adama catamadık ıste..
ya mıllet sevdıgı kızı almadı aılesı dıye anasına basına kusuyo kardesının dugunune sozune gelmıyo..bunlar hop atlıyolar..
azmıs bunlar ya-tatlicadiarzu-

aaa evet... 29 mart da sizin ortak tarihiniz olsun princessle...
benle ortak tarihin yok artık ... anlaştık mı yerimseniben

yuh yaaa ...

su devran bı donse ah bı donse :Saruboceq:

aaa evet... 29 mart da sizin ortak tarihiniz olsun princessle...
benle ortak tarihin yok artık ... anlaştık mı yerimseniben

yerimsenibenanlasalım tmm:çok üzgünüm:

yuh yaaa ...

yuh yuh yuıh aynen-tatlicadiarzu-

ya kızlar bnm nasibim o olsun ya:)) ya nebilim bn barışcaz gibi içime doğuyor yani hiç üzülmüyorum kızlar çnkü sayılı ağladım 2 kere en fazla anormal değilmi?? 3 yllk ilşkiye 2 3 kez ağlamak yada bnmi anormalim:roflol:

hayırlısı olsun canım... belki de içinde koskocaman bir umut beslediğin için ağlamak istemiyorsun... daha çok yeni 3 hafta oldu değil mi ... inşallah da ağlamazsın canım yaaa sayıyla mı sanki ... :)))

kızlar ya ben azcık çıksam mı dışarı... biraz daha beklersem güneş kaçıcak...
gideyim bebek seveyim... bir de kuaföre gideyim kaş aldırayım... ne zamandır aldırmıyorum kalınlaştırıcam diye uğraşıodum... inşallah inceltmezler... :))

böcüğüm canım, sen resim eklesende eklemesende biliyorum hep yanımdasınız, şuraya oturmak için uğraşıyorum sabahtan beri, özlüyorum sizi, en güzel doğumgünü sizinle... canlarım çok teşekkür ederim

ImageShack - Image Hosting :: dscn2722zb1.jpg

canım tekrar dogum gunun kutlu olsun ıyıkı varsın..benım bocugumun ve hepımız adına sana dogum gunu pastası:))

pastan harika görünüyo ebruşum az kenarından da kırpıkladım. ayy çok da severim üstünde gülleri var, ya ben sürekli duygulanıp ağlıyorum, allah sonumuzu hayra çıkarsın...

cenebaz nerdesın bu arada canım ya aksam oda cok kotuydu

akşam da aynı psikoloji vardı ebruşum, kursta arkadaşlar da süpriz yaptı, pasta kestik, yine duygulandım ağladım...

kursu yokmuydu onun bugün ?

kursu 5te dıye bılıyorum ama belkı plan yapmıstr yada kursua gtmıstr..

kurs seçim nedeniyle yok canlarım bugün...

ben saati bilmiyorum... ama evet hava da güzel ... oy kullanmaya gitmiştir belki de ...
ben kullandım geldim :)

oyumu kullandım geldim, çok kalabalıktı anca gelebildim...

bu arada çenebazım dogum gununu kutluyorum.
yenı yaşın ve her yenı yaşında çok çok mutlu ol...
saglık mutluluk aşklar bol paralar senı bırakmasın kuşum
senı çok opuyorummmmmmmmmmmmmmmm

fırtınam çok teşekkür ederim canım, hepinizi seviyorum, hemde çokkk...

dogum gunu çocugu nerdesın kısssssssssssssssssssssss

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

geldiiimmm
size bişey anlatıcam, cevaplarım bitsin...

çenebazım hos geldın canım yıykı dogdun

hoşbuldum tatlım.... çok teşekkür ederim...

geldi mi doum günü güzelimiizzz :))))

öpüyoruz seni kuzucum ...

bende hepinizi kocaman öpüyorum, iyiki burdasınız...

kızlar ılk gunden hayatıma bırımı gırıyo ne:roflol:
hay allahım ya

bugun bıde rahmetlınnın annesın dogum gunu:mymeka:gelınıyle kutluyodur

ayy ben hiç bilmiyorum annesi ne zaman doğmuş... bilsem bile hatırlamazdım valla...

hatta annesinin ve kızkardeşinin ismini öğrenene kadar da baya uğraşmıştım... yani unutuyordum... sonra kendimce yol buldum... şanslıydım belki de ;

annesinin adı ; abimin sevgilisinin adı
kızkardeşinin adı ; hani kırgın olduğum arkadaşım var ya onun adı
kuzeninin adı ; kankamın adı

babasını öğrendim ama o isimde tanıdığım yoktu başka ... -tatlicadiarzu-

cevaplar bitti sanırım, hepinize çok teşekkür ederim canlarım, benim için en güzel hediye burda olmanız... hepinizi çok seviyorum...

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ayyy ben de ağladım doğum günümde bol bol ... geçer merak etme :)))
hadi ne anlatacaksın merak ettim... bak seni bekliom sora dışarı çıkıcam... sanırsam yani üşenmezsem :))

kızlar tuhafım...
sabah oy kullanmaya gittim, dönüşte aradı kankam... doğumgünümü kutladı falan, baya konuştuk, bişey sormadım sevgilisiyle ilgili, kendi günümü rezil etmek istemiyorum kendi elimle. neyse kapattım, sonra çiçekçiden aradılar, siparişininz var, adresi teiyt etmek için aradık dediler, sipariş kimden dedim, ondanmış senağlama
çok duygusallaştım, şuan ağlıyorum, aradım teşekkür ettim.. böyle sizle paylaşmak istedim...

ya bunları bız tanıyoduk ya ısımlerı unutamam oyuzden..dogum gunlerınıde kesınlıkle unutmam...hafızama yer edrım..şakkıdıcok lazım sankı:mymeka:
off sunları gormek ıstemıyom hele anasını
sacaklı karı:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…