Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

saçaklı teyzeee :dilcikar::dilcikar:

niye böyle oluyo ki ??? aşırı duygusalım...

ya ben kendimi pek bi yalnız hissetmiştim... annem babam dışında kimse sıkı sıkı sarılmadı bana... tüm sevdiklerim uzağımdaydı... insan kendini özel hissetmek istiyor... biri için özel olmayı istiyor... belki de öyle biri olmadığı içindi... aslında ailemiz var yani unutmamak lazım... hayatta onlar için gerçekten özeliz biz bunu bilmek yetmeli bize ama ...

ahh işte gelde anlat :mymeka:

yaa anlattım görmediniz

kızlar tuhafım...
sabah oy kullanmaya gittim, dönüşte aradı kankam... doğumgünümü kutladı falan, baya konuştuk, bişey sormadım sevgilisiyle ilgili, kendi günümü rezil etmek istemiyorum kendi elimle. neyse kapattım, sonra çiçekçiden aradılar, siparişininz var, adresi teiyt etmek için aradık dediler, sipariş kimden dedim, ondanmış
çok duygusallaştım, şuan ağlıyorum, aradım teşekkür ettim.. böyle sizle paylaşmak istedim...

ebruşum gittinmi canım, bugün de ne çok kişinin doğumgünüymüş,
tuticim sağol canım...

ay cnm ya demekki aklındasın helal olsun ama tebrik ettim bu düşüncesini herkes yapamaz çenebazcım...üzülme artık mutluluk sana yaklaşıyor be gülüm asma bugün o güzel yüzünü bugün senin günün bağır çağır gül oyna....ama mutlu ol hayatım hakediyorsun...

ben de aynen öyle hissettim böcüğüm, ama çiçek gönderince de sevinmekten çok duygusallaştım... herşeye ağlıyorum noluyo bana...

sağol canım, geçicek inşallah şu hal, şuan çiçekleri bekliyorum, bi posta da görünce ağlarım... sonra tamam, söz, ağlamak yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…