ayyy ben de ağladım doğum günümde bol bol ... geçer merak etme :)))
hadi ne anlatacaksın merak ettim... bak seni bekliom sora dışarı çıkıcam... sanırsam yani üşenmezsem :))
cevaplar bitti sanırım, hepinize çok teşekkür ederim canlarım, benim için en güzel hediye burda olmanız... hepinizi çok seviyorum...
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ya bunları bız tanıyoduk ya ısımlerı unutamam oyuzden..dogum gunlerınıde kesınlıkle unutmam...hafızama yer edrım..şakkıdıcok lazım sankı:mymeka:
off sunları gormek ıstemıyom hele anasını
sacaklı karı:mymeka:
niye böyle oluyo ki ??? aşırı duygusalım...
kızlar cıkıyorum oy kullancam..
gelınce okucam cenebazım uzme aglama sakın hepınız ıyıkı varsınız opuyorum herkezı
çenebazcım nice yıllara canım (benim rahmetilinde bugün doğum günü )
onun içi çok acısın bugün :jeyyar:
kutlamayı düşünüyomusun tutii?
bir de seninkinden haber var mı ?
ebruşum gittinmi canım, bugün de ne çok kişinin doğumgünüymüş,
tuticim sağol canım...
ya ben kendimi pek bi yalnız hissetmiştim... annem babam dışında kimse sıkı sıkı sarılmadı bana... tüm sevdiklerim uzağımdaydı... insan kendini özel hissetmek istiyor... biri için özel olmayı istiyor... belki de öyle biri olmadığı içindi... aslında ailemiz var yani unutmamak lazım... hayatta onlar için gerçekten özeliz biz bunu bilmek yetmeli bize ama ...
ahh işte gelde anlat :mymeka:
ay cnm ya demekki aklındasın helal olsun ama tebrik ettim bu düşüncesini herkes yapamaz çenebazcım...üzülme artık mutluluk sana yaklaşıyor be gülüm asma bugün o güzel yüzünü bugün senin günün bağır çağır gül oyna....ama mutlu ol hayatım hakediyorsun...
sağol canım, geçicek inşallah şu hal, şuan çiçekleri bekliyorum, bi posta da görünce ağlarım... sonra tamam, söz, ağlamak yok...
inşallah tuticim, inşallah... elim ayağım buz kesiyo şuan ya... çiçekler gelince ararım yine diye heyecan bastı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?