Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar hepınızı ole sevıyorumkı kelımelere dokemem sız benım askımsınız:jeyyar:
suraya gelıp oturmak ıcın herseyı yapıyorum
evlensekte ayrılmayalım be:1shok:bana bakarmısın yalnız daha ortada sahıs yokken:roflol:

hayırlısı olsun canım... belki de içinde koskocaman bir umut beslediğin için ağlamak istemiyorsun... daha çok yeni 3 hafta oldu değil mi ... inşallah da ağlamazsın canım yaaa sayıyla mı sanki ... :)))

3 hafta önce aradım telde konuştuk yani aslında 6 hafta oluo tam hemde:1no2:ya umutla alakası yok böcüküm ağlıyamıyorum okadar resimlerine bakıyorum ağlamak için ama ağlayamıyorum eskden olsa ağlardım ama şimdi yapamıyorum nie bilmiyorum:sm_confused:

böcüğüm o benim hep aklımı karıştırdı, bunca sene bu davranışlar olmasa ben bu halde olmazdım. hep sıcak, samimiydi, hiç görüşmesek uzun zaman, sonra görüşsek yine aynı samimiyette, sanki niye görüşmediğimizi bilir gibi, ya da bana öyle geliyo...
ben bu işin içinden çıkmayı hiç başaramadım ki...

bizde seni seviyoruz ebruşum, aşkım Şeniz

canlarım ben cıkıyorum kızlarla sahıle gtcez..
off hemde onun otrdugu yer..hepte takıldıgı kafe var.. sınır oldum sımdı..
ınsallah gormem yada gorıyım bıseyler kolaylascaksa..
neyse..ya
sasecım ya uzulme olurmu ınsallah gelınce yıne gırerım ben..
ban dua edın ınannı hepınızı duama katıyorum kulup olarak hepınızı sevıyorum hemen kacıyorum..

ii eğlenceler tatlım... inşallah görmezsin yaaa...
aklına bile gelmez inşallah arkadaşlarınla bol bol gülmekten... yerimseniben

walla sıraladım hatta özel numaradan aradım açmadı telini... ms de iletisinde sinirli yazıyor

tamam bişi yapma artık... sinirliyse de konuştuğunuzun bir faydası olmaz...
siniri geçsin bakalım... sen de çok düşünüp üzme kendini...

onlar güya kızgınken bize kızıgn oluyorlar da kendileri gayet de boşverip eğleniyorlar...
bizse öle düşünüp ; ağlayıp duruyoruz...

sen de keyfine bak canım...

iyi gezmeler ebruşum, biliyorum o sahili yerimseniben

evet demi ... anlasan zaten bu acıları çekmezdin...

ya acaba sen de benim gibi anlatıp kurtulsan mı... hani anlattım ya 3 yıl boyunca acı çektim die... sora söledim kurtuldum die...

bilmiyorumki böcüğüm inan nası kurtulcam bilmiyorum, başa sarmaktan bıktım...

iyi ki doğdun heidi (bana heidi derdi)
senin dağlardaki çiçeklere benzemez ama bunlarla idare et, mutlu yıllar... hep böyle mutlu ol...

ay süper çenebazım ya:))) ne kadar romantik bişey bnm eski sevgilim doğum günü bırak kutlamak çicek bile yollamadı((

Girdim şöyle bi neler olmuş ben çıktıktan sonra okudum.
Öncelikle Çenebazcım doğum günün kutlu olsun canım. İnşallah bu yeni yaşında devran tez vakitte döner ve bi daha ağlamamak üzere hep gülersin canıma.s.
Ayrıca bu çiçek olayı bana da ilginç geldi.Fakat belli ki onun için çok özelsin canım.Yani buna eminim ben.
Beni doğumgünümde aamnamıştı bile gerçi arayamazdı çünkü yüzü yok, cesareti yok.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ebrucum sende bozma moralini canım. Nişanlanmış ya adi.Ama ben böyle desem de saçma biliyorum. O yüzden senin içinde güzel dileklerde bulunayım en iyisi.Dilerim ondan çooookkkk daha fazla sevebileceğin ve seni senden daha çok seven biri çıkar karşına canım ve o adiyi unutursun.Bu arada adi dedim kusura bakma
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tuticim sende bak önceden zor bi ayrılık ve ilişki yaşamışsın canım. Artık şöyle düşün seni kimse yıkamaz! Ayrıca ben ayrılmak istediğini düşünmüyorum.Erkeklerin meşhur triplerini yapıyor sana. Aslında bu erkekler bizden nazlı kızlar kaydirigubbakcemile3
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Princesscım sende silmekle iyi yapmışsın.Artık bulmaca çözmek yok.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Böcükcüm dileriz haberlerinden sonra beyefendinin kendisi de gelir artık :Saruboceq:
Ve ben eminim ki aklındasın.Yani neden niçin deme işte sadece içimden geçen bu :1closedeyes:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Başka unuttuğum var mı acaba ya CADIARZU
Ayrıca bugünde biz ayrılalı yam 2 ay oldu.2 aydır sesini bile duymadım. Böyle işte...Fakat Milka gibi bende ağlamıyorum artık eskisine göre. tuhaftır döneceğini hissediyorum.

knka mnaka çenebazım bize bi çicek alan yok eski sevglimde dönmüo zatenn gitti 3 buçuk yılım ve dışardan geldim kazağım sanki onun parfümü kokuyor kollarını kokladım kazağımn onun parfümü yok böle bişey ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…