Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

parlaklar canım ben senı yenı gordum burda..allah bıdaha ayırmasın canım...
tum ayrılar bırlessın ınsallah..amın amın amın

hepimiz için inşallah canım... hihoyyyt

canım yaa... doğru anlatmak istemiyorum demiştin... kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap... ama ayrılığın da evreleri var... kimi zaman diplerde nefessiz kimi zamanda deniz seviyesinde :)))
belki anlatmak da işe yarar... göremediğin şeyleri farkedersin... iyi ki bitmiş dersin belki de...

ben ayrılığım için iyi ki yaşamışım diyorum... çünkü çok şey öğrendim... ilk ilişkimdi ; çok da güzeldi... ama bilmediğim ; yaşamadığım ya da yanlış yaptığım şeyler de varmış...
bu ayrılık bana bunu öğretti ; evet onun bana olan sevgisinde eksik birşeyler olduğunu gösterdi...

şimdi ne bekliyorsun diyorsan ; beni gerçekten çok sevecek birini... elbette bunun o olmasını ; hayırlısı ile taa yüreğimden istiyorum... çünkü benim ona olan tek kırgınlığım ayrılığımdan... hala benim için doğru düzgün bir insan ; kişiliği ; ailesi ve hayata bakışı ile... ama sevgisi ile değil... bunu gördüm mesela... eğer beni çok sevecekse dönsün zaten yoksa istemiyorum ben de...

yani belki senin de görmen gereken birşeyler vardır... yerimseniben
ama elbette bu daha acısız ise senin için konuşmayalım :teselli:

:çok üzgünüm:
ne zaman o an ya bak sınırlenıyorum ya

sinirlenme şekerim... ne zaman biliyor musun ; DOĞRU ZAMANDA sengözlerimebaksanab

parlaklar canım ben senı yenı gordum burda..allah bıdaha ayırmasın canım...
tum ayrılar bırlessın ınsallah..amın amın amın

zaten bugün geldi canım... 1-2 mesaj yazdı... sonra da güzel haberi verdi kaydirigubbakcemile2

haklısın cnm ben sessiz kalmayı tercih ettim artık kendi bilir ben mücadelemi verdim ama yenildiğimi düşünmüyorum çünkü karşımdaki sessiz kalıp kaçmayı tercih etti bu onun yenilgisidir...

cenebazım okudum cıceklerını
hep boyle mutlu ol demıs ya
hı cok mutlu sayende
ay sınır oldum ya..off

sen aynı kararlılıgını koru canım..nası olcaksa...bı sekılde guclu olcez napalım ya

canım ben zaten şuan sakinim, sukunetteyim kaydirigubbakcemile3
sevincim haddibi biliyo, çiçeklerin amacını biliyorum, ama çok güzel kokuyo keratalar ya
ayıcığa sarılıp uyumayı yeni bırakmıştım, şimdi bisüre çiçeklerin kokusunda uyurum...
ama bunlara bünyem alışkın, merak etmeyin siz. hiçbişeyi yanlış anlamam artık...

çiçekler içinde çok sevindim, benim başıma gelse ben herhalde 3 gün uyuyamaz inanamıoyruum inanamıyoruuum diye çığlıklar atıp evde dolaşırdım :)

inanmıcak bişey yok ki galetem, ilan-ı aşk etmiş olsa bağırırdım da :)) kanka çiçeği...

ben dün bi güzel ağladım, ağladım, bugünde ara ara nöbet geçirdim, uzun süre ağlamam heralde...

Evet canım inan çok şey öğretti banada çok! Ben isyanda etmiyorum Rabbimin bir bildiği varki böyle oldu benim ne haddime isyan edip hesap sormak neden böyle oldu diye. Ben sabrediyorum inş mükaafatınıda alıcam. Belki başka biri gelicek iyiki ayrılmışım diyicem belkide o eskisinden daha iyi bir şekilde geri gelicek. Bilemiyorum bekliyorum akışına bıraktım. Ben bana kendim için lazımım felsefesi var bide :) çok fazla kasmamaya çalışıyorum herşeyy olacağına varıyor. Kısmetin ötesine geçemiceğimiz için nekadar ağlasak sızlasak isyan etsek boş.Tabi arada ağlamak iyi geliyor ama çok abaratmamak lazım. Dua ediyorum oda en güzeli sessiz sakin ve dualarla beklicem hayatımın düzene girceği günleri.. Hepimiz inş en kısa zamanda huzura kavuşalım :1hug:

ne guzel yazmıssın yıne ya
benımde tek kırgınlıgım bana sahıp cıkmamsı tabı onunda kendınce yolunu cızme sebeplerı var ama:çok üzgünüm:
demekkı sevgısı eksıkmıs dıyorum bende..
su yazından kndıme cok sey cıkardımfisfisfis

sinirlenme şekerim... ne zaman biliyor musun ; DOĞRU ZAMANDA sengözlerimebaksanab

dogrua.s

zaten bugün geldi canım... 1-2 mesaj yazdı... sonra da güzel haberi verdi kaydirigubbakcemile2

olemı ıyı barı kavusması cabuk olmus ne sans ya masallah

haklısın cnm ben sessiz kalmayı tercih ettim artık kendi bilir ben mücadelemi verdim ama yenildiğimi düşünmüyorum çünkü karşımdaki sessiz kalıp kaçmayı tercih etti bu onun yenilgisidir...

tabıkı canım
bekle hıc uzme tatlı canını:çok üzgünüm:

aile partisi, içkisiz eğlence kaydirigubbakcemile3
canım annem ya, süpriz yapmaya çalışıyo, sanki bilmiyorum, aa çok şaşırdım falan dedim ben de :roflol: seviyorum hepsini a.s.a.s.
Banada ailem süpriz yapmıştı. Bende üzülmüştüm unuttular önemsemediler diye.
Ayy ne çok ağlamıştım. Bide ayrılalı 2 hafta olmuştu. Çok duygulanmıştım.

ben nıye aglayamıyomkı acaba:sm_confused:
fırtına oncesı sessızlık
ya bıde ıcımde ıntıkam alma duygusu var ya
ne bılıyım

Benimde içimde acaip bi rahatlık var 2-3 gündür.
Hayra mı alamet bu acaba?

hayırdır hayır a.s

çok da iyi yapıyosun canım, dua ve sabır en önemlisi...

ebrucum canım benim, demekki kısmet değilmiş...
gidene boşver, gelene hoşgel olayı yerimseniben

Benimde içimde acaip bi rahatlık var 2-3 gündür.
Hayra mı alamet bu acaba?

inşallah öyledir canım... öyle düşünelim öyle olsun ... :)

haklısın canım... :))

aile partisi, içkisiz eğlence kaydirigubbakcemile3
canım annem ya, süpriz yapmaya çalışıyo, sanki bilmiyorum, aa çok şaşırdım falan dedim ben de :roflol: seviyorum hepsini a.s.a.s.

ohhh ne güzel yaaa... :))

kıyamam yaa... :))

canım benim :1hug:

ben nıye aglayamıyomkı acaba:sm_confused:
fırtına oncesı sessızlık
ya bıde ıcımde ıntıkam alma duygusu var ya
ne bılıyım

ağlama daha iyi canım, dolmuş eşiğin demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…