bnde diyorum böcüküm karşına ole biri çıkacakki ahh ne akılsızmışım bn nası bunun peşinden kostum gözyası döktüm dieceksin allahım sana ole biri çıkarsın ki karsına sevinçten ayakların yerden kesilsin aşkların en güzelşini tad kuzum bnm:teselli:
* Küçük Böcük
Canım ben anlatmadım ya anlatınca kendimi kötü hissediyorum :) Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum anlattıkça daha bi içleniyorum yani.. Ondan sessiz kalıyorum ama kısaca şöyle diyim ikinci defadır ayrılıyoruz bana feci koydu :) Sildim onu herşeyden ama bi zamanlar benimdi ya bi zamanlar en yakınımdı şimdi sokaktaki bi yabancıdan daha yabancı bana. Allah bilri yeni birisni bulmuştur üff düşüncesi bile yiyip bitiriyor. 45 gün oldu acaba azda olsa özlemiyormu ya 45 gündür hiçbişekilde haberi yok benden. hayat ne tuhaf :)
:çok üzgünüm:
ne zaman o an ya bak sınırlenıyorum ya
parlaklar canım ben senı yenı gordum burda..allah bıdaha ayırmasın canım...
tum ayrılar bırlessın ınsallah..amın amın amın
tutı ya
bu erkeklerden beklenır..
benımkıde hep soguk olurdu bole bıtcegı zmaan:mymeka:
yanı bı polıtıka ızleyebılır..
sen sınırlen falan bıttı de gıbılerden yanı
ama sen seessız kal bakalım bekle en ıyısı bu
canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşının sana uğur getirmesi dileğiyle...a.s.
cenebazım okudum cıceklerını
hep boyle mutlu ol demıs ya
hı cok mutlu sayende
ay sınır oldum ya..off
sen aynı kararlılıgını koru canım..nası olcaksa...bı sekılde guclu olcez napalım ya
çiçekler içinde çok sevindim, benim başıma gelse ben herhalde 3 gün uyuyamaz inanamıoyruum inanamıyoruuum diye çığlıklar atıp evde dolaşırdım :)
ben geldım kızlar..yenı arkadas gelmıs ve cok guzel yazı paylasmıs ıannın gozyaslarım doluyo ama akmıyo..burnum sızlıyo ama okadar..bende bıse anlamadım..dusa grdım tmm dedım burda bıraz aglayıp acııyım olmadı ya:))allah alah nıyekı..
bıgun fena bosalcam galba offf of
hepimiz için inşallah canım... hihoyyyt
canım yaa... doğru anlatmak istemiyorum demiştin... kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap... ama ayrılığın da evreleri var... kimi zaman diplerde nefessiz kimi zamanda deniz seviyesinde :)))
belki anlatmak da işe yarar... göremediğin şeyleri farkedersin... iyi ki bitmiş dersin belki de...
ben ayrılığım için iyi ki yaşamışım diyorum... çünkü çok şey öğrendim... ilk ilişkimdi ; çok da güzeldi... ama bilmediğim ; yaşamadığım ya da yanlış yaptığım şeyler de varmış...
bu ayrılık bana bunu öğretti ; evet onun bana olan sevgisinde eksik birşeyler olduğunu gösterdi...
şimdi ne bekliyorsun diyorsan ; beni gerçekten çok sevecek birini... elbette bunun o olmasını ; hayırlısı ile taa yüreğimden istiyorum... çünkü benim ona olan tek kırgınlığım ayrılığımdan... hala benim için doğru düzgün bir insan ; kişiliği ; ailesi ve hayata bakışı ile... ama sevgisi ile değil... bunu gördüm mesela... eğer beni çok sevecekse dönsün zaten yoksa istemiyorum ben de...
yani belki senin de görmen gereken birşeyler vardır... yerimseniben
ama elbette bu daha acısız ise senin için konuşmayalım :teselli:
hepimiz için inşallah canım... hihoyyyt
canım yaa... doğru anlatmak istemiyorum demiştin... kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap... ama ayrılığın da evreleri var... kimi zaman diplerde nefessiz kimi zamanda deniz seviyesinde :)))
belki anlatmak da işe yarar... göremediğin şeyleri farkedersin... iyi ki bitmiş dersin belki de...
ben ayrılığım için iyi ki yaşamışım diyorum... çünkü çok şey öğrendim... ilk ilişkimdi ; çok da güzeldi... ama bilmediğim ; yaşamadığım ya da yanlış yaptığım şeyler de varmış...
bu ayrılık bana bunu öğretti ; evet onun bana olan sevgisinde eksik birşeyler olduğunu gösterdi...
şimdi ne bekliyorsun diyorsan ; beni gerçekten çok sevecek birini... elbette bunun o olmasını ; hayırlısı ile taa yüreğimden istiyorum... çünkü benim ona olan tek kırgınlığım ayrılığımdan... hala benim için doğru düzgün bir insan ; kişiliği ; ailesi ve hayata bakışı ile... ama sevgisi ile değil... bunu gördüm mesela... eğer beni çok sevecekse dönsün zaten yoksa istemiyorum ben de...
yani belki senin de görmen gereken birşeyler vardır... yerimseniben
ama elbette bu daha acısız ise senin için konuşmayalım :teselli:
parti nasıldı bıdı bıdım ? :))
sinirlenme şekerim... ne zaman biliyor musun ; DOĞRU ZAMANDA sengözlerimebaksanab
dogrua.s
zaten bugün geldi canım... 1-2 mesaj yazdı... sonra da güzel haberi verdi kaydirigubbakcemile2
haklısın cnm ben sessiz kalmayı tercih ettim artık kendi bilir ben mücadelemi verdim ama yenildiğimi düşünmüyorum çünkü karşımdaki sessiz kalıp kaçmayı tercih etti bu onun yenilgisidir...
Banada ailem süpriz yapmıştı. Bende üzülmüştüm unuttular önemsemediler diye.aile partisi, içkisiz eğlence kaydirigubbakcemile3
canım annem ya, süpriz yapmaya çalışıyo, sanki bilmiyorum, aa çok şaşırdım falan dedim ben de :roflol: seviyorum hepsini a.s.a.s.
canım ben zaten şuan sakinim, sukunetteyim kaydirigubbakcemile3
sevincim haddibi biliyo, çiçeklerin amacını biliyorum, ama çok güzel kokuyo keratalar ya
ayıcığa sarılıp uyumayı yeni bırakmıştım, şimdi bisüre çiçeklerin kokusunda uyurum...
ama bunlara bünyem alışkın, merak etmeyin siz. hiçbişeyi yanlış anlamam artık...
canaım ya uzulmenı ıstemıyorum artık
of su cıksa tam anlamıyla senın hayatından ya
kafa karıstırıyo yanı kankalıgıda bıraksın yabenneyaptımki
ben dün bi güzel ağladım, ağladım, bugünde ara ara nöbet geçirdim, uzun süre ağlamam heralde...
Benimde içimde acaip bi rahatlık var 2-3 gündür.
Hayra mı alamet bu acaba?
Evet canım inan çok şey öğretti banada çok! Ben isyanda etmiyorum Rabbimin bir bildiği varki böyle oldu benim ne haddime isyan edip hesap sormak neden böyle oldu diye. Ben sabrediyorum inş mükaafatınıda alıcam. Belki başka biri gelicek iyiki ayrılmışım diyicem belkide o eskisinden daha iyi bir şekilde geri gelicek. Bilemiyorum bekliyorum akışına bıraktım. Ben bana kendim için lazımım felsefesi var bide :) çok fazla kasmamaya çalışıyorum herşeyy olacağına varıyor. Kısmetin ötesine geçemiceğimiz için nekadar ağlasak sızlasak isyan etsek boş.Tabi arada ağlamak iyi geliyor ama çok abaratmamak lazım. Dua ediyorum oda en güzeli sessiz sakin ve dualarla beklicem hayatımın düzene girceği günleri.. Hepimiz inş en kısa zamanda huzura kavuşalım :1hug:
ne guzel yazmıssın yıne ya
benımde tek kırgınlıgım bana sahıp cıkmamsı tabı onunda kendınce yolunu cızme sebeplerı var ama:çok üzgünüm:
demekkı sevgısı eksıkmıs dıyorum bende..
su yazından kndıme cok sey cıkardımfisfisfis
Benimde içimde acaip bi rahatlık var 2-3 gündür.
Hayra mı alamet bu acaba?
Evet canım inan çok şey öğretti banada çok! Ben isyanda etmiyorum Rabbimin bir bildiği varki böyle oldu benim ne haddime isyan edip hesap sormak neden böyle oldu diye. Ben sabrediyorum inş mükaafatınıda alıcam. Belki başka biri gelicek iyiki ayrılmışım diyicem belkide o eskisinden daha iyi bir şekilde geri gelicek. Bilemiyorum bekliyorum akışına bıraktım. Ben bana kendim için lazımım felsefesi var bide :) çok fazla kasmamaya çalışıyorum herşeyy olacağına varıyor. Kısmetin ötesine geçemiceğimiz için nekadar ağlasak sızlasak isyan etsek boş.Tabi arada ağlamak iyi geliyor ama çok abaratmamak lazım. Dua ediyorum oda en güzeli sessiz sakin ve dualarla beklicem hayatımın düzene girceği günleri.. Hepimiz inş en kısa zamanda huzura kavuşalım :1hug:
aile partisi, içkisiz eğlence kaydirigubbakcemile3
canım annem ya, süpriz yapmaya çalışıyo, sanki bilmiyorum, aa çok şaşırdım falan dedim ben de :roflol: seviyorum hepsini a.s.a.s.
Banada ailem süpriz yapmıştı. Bende üzülmüştüm unuttular önemsemediler diye.
Ayy ne çok ağlamıştım. Bide ayrılalı 2 hafta olmuştu. Çok duygulanmıştım.
ben nıye aglayamıyomkı acaba:sm_confused:
fırtına oncesı sessızlık
ya bıde ıcımde ıntıkam alma duygusu var ya
ne bılıyım
Banada ailem süpriz yapmıştı. Bende üzülmüştüm unuttular önemsemediler diye.
Ayy ne çok ağlamıştım. Bide ayrılalı 2 hafta olmuştu. Çok duygulanmıştım.
ben nıye aglayamıyomkı acaba:sm_confused:
fırtına oncesı sessızlık
ya bıde ıcımde ıntıkam alma duygusu var ya
ne bılıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?