ben geldım kızlar..yenı arkadas gelmıs ve cok guzel yazı paylasmıs ıannın gozyaslarım doluyo ama akmıyo..burnum sızlıyo ama okadar..bende bıse anlamadım..dusa grdım tmm dedım burda bıraz aglayıp acııyım olmadı ya:))allah alah nıyekı..
bıgun fena bosalcam galba offf of
o gün bugün değil ama galiba canımmm.... :sm_confused:
kaydirigubbakcemile3 H.b canımm okudum seninkinin üstüne iyice gitmişssin canım keşke okadar ısrarlı yazmasaydın. Bakalım ne dicek ayy merak ettim şimdi kesin dediğim gibi naz yapıyor sana ama şimdi iyice havalara girdi tabi.
he okudunmu cnm walla öyle oldu bi tarafı kabarmıştır...keyfi bilir illaki arayacak yada msn de yazacak o zaman görürüm ben onu
evet galıba
aslında cok doluyum valla
burda kendımı ıyı hıssedıyorum moral buluyorum belkı ondan
bılmıyorum cok tuhafım
artık benım olmadıgına hala ınanamıyomsoktamıyım ne
ay ısallh gırıp okumuyodur ya
ama e ısı var dımı sozlusuyle ohh sıcak sıcaksenağlamasenağlamasenağlama
ya çok sevindim canım... gülümsedim valla :))
Allah yardımıcısı olsun... sen de destek ol... üzmeyin birbirinizi...
bir de o yazı neydi yaaa... az kaldı ağlıcaktım valla... -tatlicadiarzu-
Hı hı arıyacağı kesin canım. Hayırlısı hakkında, hep aynı söz dönüp dolaşıyor burda :) oyy gidi yalan dünya böylemi kalacasun. üffff
saol canım bende uçuyorum yerimde duramıyorum hihoyyytkaydirigubbakcemile3Şeniz
kızlar ben bugün kendimi çok dinliyorum kafamda kuruyorum aklıam az ewwel bişey dank etti acaba benimki benden ayrıldıda banamı söylemek istemiyor bu yüzdenmi kaçıyor yani o bitirmiştir belki beni ama kaçarak ima ediyordur belki diye kurdum kafamda bianda böyle bir durum söz konusu olabilirmi sizce :uhm:
kavuşanlara allah başka ayrılık yaşatmasın...amin
kavuşanlara allah başka ayrılık yaşatmasın...amin
ya düşünme onları canım ya...
şimdi artık sen şunu düşünceksin ; karşına çok düzgün ve seni çok sevecek bir adamın çıkacağı anı... yerimseniben
ya düşünme onları canım ya...
şimdi artık sen şunu düşünceksin ; karşına çok düzgün ve seni çok sevecek bir adamın çıkacağı anı... yerimseniben
kızlar ben bugün kendimi çok dinliyorum kafamda kuruyorum aklıam az ewwel bişey dank etti acaba benimki benden ayrıldıda banamı söylemek istemiyor bu yüzdenmi kaçıyor yani o bitirmiştir belki beni ama kaçarak ima ediyordur belki diye kurdum kafamda bianda böyle bir durum söz konusu olabilirmi sizce :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?