Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iyi ki doğdun heidi (bana heidi derdi)
senin dağlardaki çiçeklere benzemez ama bunlarla idare et, mutlu yıllar... hep böyle mutlu ol...

çiçekler içinde çok sevindim, benim başıma gelse ben herhalde 3 gün uyuyamaz inanamıoyruum inanamıyoruuum diye çığlıklar atıp evde dolaşırdım :)

canım içinden nasıl geliyorsa öle yap ben sana güveniyorum:teselli:

seçim sonuçlarını takip ediyorum ben kizlar.. sayfayı açık bırakıp gidiyorum

bu misafir kim ya?? kızlar hanginz manitasıysa dışarı yollayın bunu:))) bilgilerimizi çalıo casus

kızlar sevgilim aradı yaa çocuk çok zor durumdaymış o yüzden benide üzmemek için aramamış aşkım benimmmmmmm

kızlar ben geldim nasılsınız :) yaa misafir bendim ben hep giriyorum önce okuyorum sonra giriş yapıyorumda kaydirigubbakcemile3

h.g cnm allah iyiliğini versin emi bizde kim bu diodukkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 H.b canımm okudum seninkinin üstüne iyice gitmişssin canım keşke okadar ısrarlı yazmasaydın. Bakalım ne dicek ayy merak ettim şimdi kesin dediğim gibi naz yapıyor sana ama şimdi iyice havalara girdi tabi.

bayılırım acılı adanam bu şarkıya ben bide böcüşle ortak şarkımız var yüksek sadakat ben seni arayamam ((
ayy şokk romantiğim şokk
burda böcüşle ayrılıyoruz o ayrı

evet hatuna veda törenini şarkılarla yapıyoz, vın gidiyo
mantıklı şey nolcak, dipsiz kuyuda değilmişim :dilcikar:

ben romantiğim mintim :))

ayy evet hiç romantik değilim ben... illa ayaklarım yerde olacak benim... en azından teki :)) :jeyyar:

kuzucum benimkinde akıl yok ki neyini alayım ... :sm_confused:

kızlar sevgilim aradı yaa çocuk çok zor durumdaymış o yüzden benide üzmemek için aramamış aşkım benimmmmmmm

ya çok sevindim canım... gülümsedim valla :))
Allah yardımıcısı olsun... sen de destek ol... üzmeyin birbirinizi...

bir de o yazı neydi yaaa... az kaldı ağlıcaktım valla... -tatlicadiarzu-

ben geldım kızlar..yenı arkadas gelmıs ve cok guzel yazı paylasmıs ıannın gozyaslarım doluyo ama akmıyo..burnum sızlıyo ama okadar..bende bıse anlamadım..dusa grdım tmm dedım burda bıraz aglayıp acııyım olmadı ya:))allah alah nıyekı..
bıgun fena bosalcam galba offf of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…