sorun degıl cnm filan yerine atıyom mehmetın gonlunu bana cewırgel dıceksın o duada ne yazıosa artık
ben bugün benimkini hiç aramadım sormadım bana dün msn de bana zaman wer dedi ya düşüncelerimin sonuna varayım dedi...bende tamam seni ne ararım ne sorarım dedim hoşçakal dedim tabe hoşçakal değince ne bu şimdi değince tepki verdi neden öyle bir tepki verdi anlamadım...
bugün bende hiç aramadım sormadım onu msn ye bile girmedim bakalım yokluğumu ne zaman hissedecekde arayacak inşallah ben soğumum bu seferde of ...
kizlar google den baktim simdi sagolun, ya acaba dogru mu ? keske deneyen biri olsa da bilsek merak ettim..
Birsey anlamadim sadece abdest alip dua edebiliriz mi? yoksa mecbur namaz la kilip mi yapicagiz?
tutii senin eski erkek arkadasinin ismide mi mehmeti?
Niyeti bitirmek deyil belliki o yuzden tepki vermis...
Ne bitirmek istiyo ne devam etmek..
Seninkide dengesiz cikti:bbo:...
Bunlarin hepsimi boyle olur yaa...
salak işte ben bitsin o zaman değince tepki werior bakalım görcez yarın öbür gün ben ayrılmak istiyorum derse şaşırmam...bu erkekler bu kadar ezik altta kalamıorlar yediremiyorlar kendilerine çünkü
Seviyo seni oyle kolay ayrilmaz bence..
Trip yapiyo belkide..
Yada biraz zamanami birakti artik..
Bu erkekleride anlamak icin farkli bi yontem lazim zaten...
bakalım cnm görcez inşallah o zaman zarfında naşka heyecanlara yönelmez...ben ona sana değer verdiğim için bu kadar üstüne düşüyorum dedim farkındaysan hep alttan alıyorum dedim oda farkındayım anlayışlı olmanı istiyorum dedi...bıraktım kendi haline illaki arayacaka.s
Insallah canimcim..
Yalniz onlar anlayistan filan anlamiyo..
Kendi haline birakmani baska bi sekilde degerlendirmez insallah..
Bende geldiiim :) Nabersiniz kızlar nası gidiyor?
napıyımki ben daha canım walla kendi bilir koşamam peşinden...zaten yorgunum
kızlarr ben geldimhihoyyyt
Bende geldiiim :) Nabersiniz kızlar nası gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?