Ya gerçekten sildiyse....
Söyle bakayım nolcak ya gerçekten sildiyse?
Sildi diyelim.... sen halen o deftere yazmaya devam mı edeceksin?
Seni üzmek istemem ama 50 gün iyi bi süre... bazı şeyleri anlayabilmek için yeterli bi süre. Ben çok umutlanma ve bir an önce kendini toparla derim. Normalde 50 günde epey bir yol almış olman lazımdı ama seni bozan halen bir beklenti içinde olman. Olmayacaksın. Bak hep diyorum, ne kadar çok beklerseniz o kadar mutsuz olursun. Bekleme. Silmiş bitmiş gitmiş farz et. BİTTİ diye şartlandır kendini. Normal hayatına devam et. En azından içinin o pırpırını bi söndürmüş olursun.
Arar mı bilemem, ararsa o zaman bakılır duruma... aramazsa da zaten beklemiyorum ki gibi bir tesellin olur. Bak var ya bu 50 günde belki de yanıbaşından bir şeyler gelip geçmiştir de sen kafanı toparlayamadığın için görememişsindir bile... bekleme bekleme beklemeeeee....
bianda halsizlik çöktü üstüme uykum geldi kendime okuduğumda esnemeye başlıyorum...nazar belitileriymiş bunnar iyide ben ewden çıkmadım bugün kimden nazar değecekki araştırdım nette insanlara cinlerdende nazar değermiş bismillahirrahmanirrahim...
Bu gidişle okulun dibindeki çimlere aşık olabilicem anca zaten..şakkıdı
Olmaz şekerim bana çiçek yollucak biri istiyorum
Töööbee töööbeeee.... kuzum nereden çıkarıyosun bunları...
Yorulmuşsundur sen, uykun gelmiştir aaaaa......
cnm sen zamanında peşinden koştum diyorsun şımarmıştır o, senden bekliyordur ...iide monacım biz 5 ay ayrı kaldık ü sürede hayatına başka bi kız girdi o hiç msj bile yazmazdı bn koşardım peşinden msnden silmişti bni snra barışmamıza yakın msnde konuşmaya başladık yani ne bilm seviyorum ve dönmesini istiyorumsenağlama
wallada billada kız bi sitede okudum ödüm koptu annem komşudaydı aradım hemen gel diye kadın apartopar geldi ne oldu die acaip uyuşukluk war üstümde bide bi güzel terlik attı bana yüreğiniağzına getirmişimde öyle apar topar gel değincekaydirigubbakcemile3
cnm sen zamanında peşinden koştum diyorsun şımarmıştır o, senden bekliyordur ...
Heee güdümlü anne terliğini de yemişin yane...
Kuzu tırstırtmayın adamı, tek başımıza yaşıyoruz herhal...
Gerçi ben öyle kolay kolay korkmam hoş... insan kılığına girmiş cinler daha korkunç bence ehehehe.. ama gene de nolur nolmaz canım
iide monacım biz 5 ay ayrı kaldık ü sürede hayatına başka bi kız girdi o hiç msj bile yazmazdı bn koşardım peşinden msnden silmişti bni snra barışmamıza yakın msnde konuşmaya başladık yani ne bilm seviyorum ve dönmesini istiyorumsenağlama
anam korkma kız dua et bişey olmaz...insan kılığınamı bak bundanda ben tırstım şimdi bismillahirrahmanirahim...
İşte bak ağzınla söyledin işin püf noktasını... "ben koşardım peşinden"
Hayatım hayatta sen sen ol hiçbir erkeğin peşinde koşma...
Sen ne kadar koşarsan onlar o kadar uzaklaşır.
Ne zaman ki görüş alanından çıkarsın işte o zaman merak ederler nereye kayboldu bu kız diye.
Meşhuuuur atasözümü tekrarlıyoruz, sözümüz meclisten dışarı, teşbihte hata yoktur.
Avludaki iti çatıya çıkarma... döner tepene s...r...
Budur...
İşte bak ağzınla söyledin işin püf noktasını... "ben koşardım peşinden"
Hayatım hayatta sen sen ol hiçbir erkeğin peşinde koşma...
Sen ne kadar koşarsan onlar o kadar uzaklaşır.
Ne zaman ki görüş alanından çıkarsın işte o zaman merak ederler nereye kayboldu bu kız diye.
Meşhuuuur atasözümü tekrarlıyoruz, sözümüz meclisten dışarı, teşbihte hata yoktur.
Avludaki iti çatıya çıkarma... döner tepene s...r...
Budur...
şaka bi yana kızlar ben hiç iyi değilim bayılacak gibiyim...ne oluyor bana yaaaaaa :S
Kız insan kılığında derken cin olmadan adam çarpanlardan bahsediyodum :roflol:
Ayrıcana da kapatın bu konuyu bakiiimmmmm..... bi tane güdümlü terlik de benden gelecek şimdi göreceksiniz gününüzü...
kandırma kızları imam efendisenağlama
Hayatım neden gidip biraz dinlenmiyorsun?
Tansiyonun falan düştü herhalde.
Hadi git azıcık uzan da sonra gel yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?