Daaaayyyttttttttttttttt nooli burdaaa...
napıyorsunuz bakayımyav bu ne böyle 3140 sayfaa, forum tarihinde kaç defa olmuştur acaba,
paylaşım açısından güzel içerik açısından ise...çenebazcım şasecim aşık olamıyorum ben hala ne olacak halim? :roflol:
aaa doğum günün kutlu olsun tatlımmm a.s.
ebrucuma gelince ebrucum geçen gün bi nişana gitmiş
orda öğrenmiş ki lalesi nişanlanmış biriyle, önce biraz kötüydü ebrucuk ama şimdi o kadar kötü değil...
elbirliğiyle geyiğe vurduk... kaydirigubbakcemile3
Kuşummm her şeyden önce MUTLU YILLLAARRRRR a.s. inşallah gönlündeki aşkı bu sene bulursun :) Hoş sanırsam ilk tohumları da atılmış gibi gibi ya... neyssse neyse... irdelemiyorum :)
Ebruşuma da üzüldüm gerçekten... ama bunun böyle olacağı belliydi zaten.. çok umut etti, o umutlarının yıkılmasına üzülüyorum açıkçası... ama hayat böyle bişe işte ya.. insan bazen anlamak istemese de çekiyor kahrını...
mona hzır burdayken derdime çare bul ya:))) seni buldum yardım et bana 50 gün oldu hala tık yok bu çocukta:çok üzgünüm:en son 3 hafta önce knştum hala durumu aynı napcam bilmiyorum ya kafasında gerçekten bitrdyse sildyse bni defterden(((
kuzum sabret ya, bak bahar geldi, çiçekler açtı, aşk sadece insanlarda değil, doğaya aşık ol delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?