Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yllka, cukulata h.b canım :) iyi olmaya calısıyorum bende.. monapisa h.g sende canımm :) bayadır yoksun pek muhabbetimiz yok ama ben eskileride okuyordumya ondan heralde özledim senin yazılarını :)

Canımcım bu ara başımda tilkiler dolanıyor pek uğrayamadım haklısın.
Bi sürü de yeni arkadaş görüyorum (keşke görmek zorunda kalmasaydım)
Hoşgeldin demek adetim değildir...b ilenler bilir kimseye hoşgeldin demem ben.
Dilerim bi an önce bu topikten toz olursunuz derim... dilerim de öyle olur yani.
Çayımızı içmeye falan gelin mümkünse... mutlu olun :)

İnş hepimiz öle olalımda bu topic kapansın pozitif bieyer aç sende ozman canım orda toplanalım.. Ahh ahh :1rolleyes:

Milyonlarca sayfa var geri dönüp okumam gereken....
hey yavrum hey....

özet geçmek isteyen var mıııııııı :)))

aklıma gelenleri söyleyeyim

önce kendimden başlayayım monam :)))

dün doğumgünümdü, benim kanka ayağım vardı ya hani, önce aradı, konuştuk güzel güzel, ben fırındaydım o sırada sürekli soruyo nerdesin nerdesin, eve gittinmi diye :)) neyse eve gittim, hala konuşuyoduk, doğumgünümü kutladı falan. sonra çiçekçiden aradılar. siparişiniz var bu adrese nasıl ulaşıcaz diye, tarif ettim, kimden sipariş dedim, ondanmış monam

sonra geldi çiçeklerim, çok mutlu oldum :)) beyaz lilyumlar ve papatyalar...
notta da şu yazıyo :

"iyi ki doğdun heidi (bana heidi derdi)
senin dağlarındaki çiçeklere benzemez ama bunlarla idare et, mutlu yıllar, hep böyle mutlu ol"

aradım teşekkür etmek için, abartmadan teşekkür ettim, çiçekleri çok beğendim, mis gibi kokuyolar dedim, sen ben maydanoz yollasam da beğenirsin, sen heidisin dedi :)))

ayy dünden beri mutluyum, altında mana aradığım yok, ama değer verip çiçek göndermesi beni mutlu etti...

napıyorsunuz bakayım yav bu ne böyle 3140 sayfaa, forum tarihinde kaç defa olmuştur acaba,
paylaşım açısından güzel içerik açısından ise... çenebazcım şasecim aşık olamıyorum ben hala ne olacak halim? :roflol:
ve yeni gördüm doğum günün kutlu olsun tatlımmm a.s.

ebrucuma gelince ebrucum geçen gün bi nişana gitmiş
orda öğrenmiş ki lalesi nişanlanmış biriyle, önce biraz kötüydü ebrucuk ama şimdi o kadar kötü değil...
elbirliğiyle geyiğe vurduk... kaydirigubbakcemile3

mona hzır burdayken derdime çare bul ya:))) seni buldum yardım et bana 50 gün oldu hala tık yok bu çocukta:çok üzgünüm:en son 3 hafta önce knştum hala durumu aynı napcam bilmiyorum ya kafasında gerçekten bitrdyse sildyse bni defterden(((

kuzum sabret ya, bak bahar geldi, çiçekler açtı, aşk sadece insanlarda değil, doğaya aşık ol delikafadulden

Kuşummm her şeyden önce MUTLU YILLLAARRRRR a.s. inşallah gönlündeki aşkı bu sene bulursun :) Hoş sanırsam ilk tohumları da atılmış gibi gibi ya... neyssse neyse... irdelemiyorum :)

Ebruşuma da üzüldüm gerçekten... ama bunun böyle olacağı belliydi zaten.. çok umut etti, o umutlarının yıkılmasına üzülüyorum açıkçası... ama hayat böyle bişe işte ya.. insan bazen anlamak istemese de çekiyor kahrını...

monamm Şeniz
çok teşekkür ederim a.s.a.s.
ama bunların tohum olduğunu düşünmüyorum açıkçası olsun yine de güzeldi... ebruşum için ben de üzüldüm, canım benim ya... ama ne gelirse haktan, kabul edip geçiyoruz işte, yapacak bişey yok :sm_confused:

Ya gerçekten sildiyse....

Söyle bakayım nolcak ya gerçekten sildiyse?
Sildi diyelim.... sen halen o deftere yazmaya devam mı edeceksin?

Seni üzmek istemem ama 50 gün iyi bi süre... bazı şeyleri anlayabilmek için yeterli bi süre. Ben çok umutlanma ve bir an önce kendini toparla derim. Normalde 50 günde epey bir yol almış olman lazımdı ama seni bozan halen bir beklenti içinde olman. Olmayacaksın. Bak hep diyorum, ne kadar çok beklerseniz o kadar mutsuz olursun. Bekleme. Silmiş bitmiş gitmiş farz et. BİTTİ diye şartlandır kendini. Normal hayatına devam et. En azından içinin o pırpırını bi söndürmüş olursun.

Arar mı bilemem, ararsa o zaman bakılır duruma... aramazsa da zaten beklemiyorum ki gibi bir tesellin olur. Bak var ya bu 50 günde belki de yanıbaşından bir şeyler gelip geçmiştir de sen kafanı toparlayamadığın için görememişsindir bile... bekleme bekleme beklemeeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…