- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
Kendini kişiliğini, kadınlık gururunu ayaklar altına sermemiş oluyorsun...
İleride ben nasıl bu kadar küçük düşürebildim kendimi diyerek kendine eziyet etmemiş oluyorsun...
Dahası var mı?
kız çukulata benımkı benım peşimden 3 ay koştu şimdi o mu koşturuyor dersin ama ben bunu onada söledim bana bak dedim sen benim peşimden 3 y koştun diye sende benimi uğraştırıyorsun dedim saçmalama ya dedi he dedim söliyimde pona göre dedim peşinden koşacak halim yok demiştim ehehehehehee...
eeee oda koştu bende koştum sayılır nereye gidiyoruz biz böyle maratonun ucu nerde koş allah koş madaylamı verecekler acaba ahahahahhacaba hangimiz alacaz madalyayı benmi omu
kız çukulata benımkı benım peşimden 3 ay koştu şimdi o mu koşturuyor dersin ama ben bunu onada söledim bana bak dedim sen benim peşimden 3 y koştun diye sende benimi uğraştırıyorsun dedim saçmalama ya dedi he dedim söliyimde pona göre dedim peşinden koşacak halim yok demiştim ehehehehehee...
eeee oda koştu bende koştum sayılır nereye gidiyoruz biz böyle maratonun ucu nerde koş allah koş madaylamı verecekler acaba ahahahahhacaba hangimiz alacaz madalyayı benmi omu
Püf nokta sudur canim..
Bi gun sen kacacan o kovalayacak..
Bi gun o kacacak sen kovaliyacan..
Olay budur...
Sonra artik ikinizde yorulursunuz zaten kacmaktan...
Sakin bi sekilde ya devam edersiniz iliskiye yada tamamen biter...delikafadulden
Hersey karsilikli canimcim...
Hele helede isin ucunda erkek varsa illaki karsiligini alacak yani aynisini oda yapacak..
Yoksa rahat ederlermi hicc..
Baya kaciyo iste..
Trip yapiyo..
Kovalamiycaksin ki anliycak havasi sonecek..
Tipis tipis donecek sana..
Simdide benim ki kaciyo..
Hani sanki cok degersiz ya gozumde kendini degerli gostermeye calisiyo..
Al bende biraktim kovalamiyorum..
Kacsin bakalim oda nereye kadar kacabilcekse...
Surayada yaziyorum ben Turkiyeye gittigimde pesimde dolanmazsa bende cukulata deyilim...
Derdiydin dersinizdelikafadulden
Bak bu güzelmişyerimseniben doğru yav.. :roflol:
ay köklerine kibrit suyu tabe kız peşinde köpek olacak sen bi gelde türkiyeye bak nasıl şaklabanlıklar yapıyor kaydirigubbakcemile3
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn üstüme geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlarrrrrrrrrr
kırcam kalemini anlamıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ceketimi alıppppppppppppp çıkıcam diyorummmmmmmmm allaaaaaaaaaaaaah allahhhhhhhhhhhhh
inanmıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Benimkide bitti bu biş haftada.. Ama bu Gün kesin ayrıLdık.. senağlama
Benimkide bitti bu biş haftada.. Ama bu Gün kesin ayrıLdık.. senağlama
yahuuu kriz ilişkileride vurdu kanımca ....
kaydirigubbakcemile3bncede ayy çıldrcam ya hem ağlayıp hem gülüyorum walla bakırköye kaldrılcam kızlar ziyaretime gelirsinz haha:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?