Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kız çukulata benımkı benım peşimden 3 ay koştu şimdi o mu koşturuyor dersin ama ben bunu onada söledim bana bak dedim sen benim peşimden 3 y koştun diye sende benimi uğraştırıyorsun dedim saçmalama ya dedi he dedim söliyimde pona göre dedim peşinden koşacak halim yok demiştim ehehehehehee...

eeee oda koştu bende koştum sayılır nereye gidiyoruz biz böyle maratonun ucu nerde koş allah koş madaylamı verecekler acaba ahahahahh acaba hangimiz alacaz madalyayı benmi omu

Kendini kişiliğini, kadınlık gururunu ayaklar altına sermemiş oluyorsun...
İleride ben nasıl bu kadar küçük düşürebildim kendimi diyerek kendine eziyet etmemiş oluyorsun...
Dahası var mı?

ben öyle yaptığım için hep tek kalıyorum işte,sap bi laci -tatlicadiarzu- aşık da olamıyorum artık iyice duygusuz oldum hehe.. gerçi daha yaşım kaç tabi de, yada ben abartıyorum bu durumu gereksiz gurur budalalığı yapıyorum belki de.bilmiyorum artık, aşk stratejik bir oyundur diyenler haklı mı ne. çok gurur yapsan yalnızsın, yapmasan da olmuyor kendini kötü hissediyorsun küçük düştüğün için. püff.
çimlerim iyidir. :icecream:

kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hersey karsilikli canimcim...
Hele helede isin ucunda erkek varsa illaki karsiligini alacak yani aynisini oda yapacak..
Yoksa rahat ederlermi hicc..
Baya kaciyo iste..
Trip yapiyo..
Kovalamiycaksin ki anliycak havasi sonecek..
Tipis tipis donecek sana..
Simdide benim ki kaciyo..
Hani sanki cok degersiz ya gozumde kendini degerli gostermeye calisiyo..
Al bende biraktim kovalamiyorum..
Kacsin bakalim oda nereye kadar kacabilcekse...
Surayada yaziyorum ben Turkiyeye gittigimde pesimde dolanmazsa bende cukulata deyilim...
Derdiydin dersinizdelikafadulden

Bak bu güzelmişyerimseniben doğru yav.. :roflol:

ay köklerine kibrit suyu tabe kız peşinde köpek olacak sen bi gelde türkiyeye bak nasıl şaklabanlıklar yapıyor kaydirigubbakcemile3

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn üstüme geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlarrrrrrrrrr
kırcam kalemini anlamıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ceketimi alıppppppppppppp çıkıcam diyorummmmmmmmm allaaaaaaaaaaaaah allahhhhhhhhhhhhh
inanmıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bak bu güzelmişyerimseniben doğru yav.. :roflol:

Aslinda yazarken sacma gelmisti..
Ama baya dogru bisey soylemisimkaydirigubbakcemile3

ay köklerine kibrit suyu tabe kız peşinde köpek olacak sen bi gelde türkiyeye bak nasıl şaklabanlıklar yapıyor kaydirigubbakcemile3

Cok yapar...
Sürtülecek burnu iyice...
Ondan sonra kabul edecem..
Bu cektiklerimin birbir acisini cikartacam gorecek...
Yinede bakmayin siz boyle dedigime..
Kiyamamki ben ona yaa

Aynen canim..
Tamda bunu face e yazmistim az once.delikafadulden..

kızlar bn çıkıp tekrar gelcem bi dışarı çıkm hava alim arkadaşımla biraz lafliym okey öptüm sizi :))) mucjjkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…