Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o bni msnde falan göreemez silp engelledim onu oda bni tabi şuan birbrimiz bile göremiyoruz zmn geçtikçe dönmeyceğinide biliyorum bu nasıl aşk anlamadım yaa bunaldım skldım nefret ediyorum bu kelimelerden artık bitti dönüş yok o asla bna dönmycek

selam kizlar
monam hoşgeldin tekrardan.
bende garip bitkinim biraz uzanıcam belki daha gelmem.
uyuyamazsam gelirim.
uslu durun. güzel haberler aliyim yarın sizden..

hiç umudum yok artık o asla bni kowalamaz yazık oldu 3 buçuk yılıma hayallerime herşeye nefret ediyorum ondan yaa bana yaşattıklarına bak ne istedğim oluyo ne dualarım kabul oluyor bn mutlu olamadım o hiç olmasın iinnşş gözümden akan her damla yaşın hesabını sorcam

canım kurcalamanın anlamı yok şuan boşwer zamana bırak ama olumsuzda düşünme bende senın gıbıyım cıkıyorz ayrılmadık ama garıp bı ılıskımız war bugun ne aradı ne sordu aynen bende onu saldım cayıra mevlam kayıra boswer aklı basına gelıp arayacaktır emın ol

piki asayiş berkemal yani iyiymiş
bekle milkam sen aman gelir o hödükte geldiğine değermi ki

Bak şimdi yaaa...

Hayatım nolursunuz şu "yazık oldu onca yılıma" psikozundan bi kurtulun yaaa...
Kendinize daha çok eziyet etmekten başka bir işe yaramıyor ki.
Bak onca yıl içnde ne kadar mutlu olduğunu bi düşün.
Ne kadar güzel geçirdiğin günleri bi düşün... neden yazık oldu diyorsun... neden bu karamsarlık.
Ya aşk bu... bazen oluyor bazen olmuyor.. kim doğru kim değil.. hayat zaten gösteriyor zamanla.
Yazık oldu deme... iyi ki yaşamışım, çok güzel günlerdi ama bitti de.
Bu kadar hırpalamayın kendinizi gözünüzü seveyim...

walla cnm ağlama değmiyor hiç bir erkeğe sen sadece aşkının arkasında ol rabbim her zaman sevenin yanndadır bunu unutma karşındaki sana değer vermiyorsa o düşünsün...eden bulurmuşşş unutma

gelmesin istemiyorum tuti herkes olumsuz düşünüyor kmse bekle demiyor zmnm war beklerim bn ama herkes bırak bitti dio unut dio o bile unut dedi nası unutayım ya o nası unuttu bni ?? bnden daha çok seviodu o nasıl bitti yaa almıo aklım ayrılma sebebim bile yok.. sıkldım bunaltıo bni die ayrılıo bumu ya bumu aşk walla nefret ediyorum şeytan görsün yüzünü istemiyorum onu

Tuttum ben bu sozu...
Ama gorus alanindan kayboluncada aramiyolar sormuyolar ya..
Yada.. yada...
Off neyse....

Ben şimdi onun sevdiği şarkıları dinliyorum beni çok kırdı ama iyikide tanımışım onu ben yaa :) piss napıyor acaba şimdi Allah bilir kızlarla konuşuyordur :dilcikar:

peşlerinden koşunca havaya giriyorlar kaçıyorlar e peki, ya peşlerinden koşmayıp üstlerine düşmezsekte kendimizi unutturmuş olmuyor muyuz?
püf nokta nedir ya, pratikte uygulanmıyor şımartılıyor erkekler genelde
ahh çimlerim en iyisi şasee :roflol:

Evet Minti sakızıma katılıyorum bu konuda.
Geliyorlar bazen ama geldiklerine değiyor mu.
Benim lalemden önceki lale tam 2 yıl sonra düştü ağzıyla.
Yok ben hep çok özelmişim de yok çok sevmişmiş de...
Zerre kıpırdamadı içim ne çok aşıktım ama güya...
Ölüp diriliyodum bi zamöanlar yoluna... artık aşıkmış mıyım salak mı orası da tartışılır ya...
Geldi de noldu.. bilakis rahatsız etti... ben de ona bi güzel oyun ettim, aldı ağzının payını gitti..
Yani diyeceğim şu ki.. sanmayın ki bu acı hiiç geçip gitmiyor...
Bana 2 yıl önce böyle yapacaksın deselerdi hadi lenn ordan der gider bi de zırlardım..

Ayrıca çok konuşuyorum...

milkacımmm bi rahatla be canım
belki duaların kabul oluyodur hayırlısı budur senin için ne biliyon
kafamın tasını attırma hep bu moddasın kızzzz
bi sıyrıl yaaa şu ruh halinden

Kendini kişiliğini, kadınlık gururunu ayaklar altına sermemiş oluyorsun...
İleride ben nasıl bu kadar küçük düşürebildim kendimi diyerek kendine eziyet etmemiş oluyorsun...
Dahası var mı?

Ben şimdi onun sevdiği şarkıları dinliyorum beni çok kırdı ama iyikide tanımışım onu ben yaa :) piss napıyor acaba şimdi Allah bilir kızlarla konuşuyordur :dilcikar:

Hah işte olay bu.
Evet canımızı çooook yakıyr belki ama ne kadar güzel günlerimiz de oldu di mi?
Kolay mı öyle mutlu olabilmek.
Bu mutluluğu tek bir gün bile yaşayamadan göçüp giden insanlar var hayatta.
İyi ki demek lazım hep iyi ki yaşamışım...
Güçlü müsünüz değil misiniz buradan anlayabilirsiniz işte... iyi ki diyenler hep ayakta kalır.. öyle kolay kolay yıkılmaz....

yavrum sen bayağ bir dolmuşsun..bak cnm yapman gereken şu bana doktorum tavsiye etmişti biten bir ilişkiyi neden bitti sevmiyormu acaba dönermi diye kendine bu tür soruları sorma hayatını akışına bırak onunla yaşadığın şeyleri düşünme sadece güzel günlerdi bitmesi gerekiyordu ki bitti de ayrıca etrafında onu sana hatırlatacak nesne,obje,resim v.s şeyler varsa hepsini kaldır ...kendini dinleme sen değerlisin unutma sen burda kendini harcıyorsun peki ya o ne yapıyor arkadaşlar bu laf hepimiz için geçerli...onlar bizi düşünüyorlarmıki biz onları düşünelim...

Püf nokta sudur canim..
Bi gun sen kacacan o kovalayacak..
Bi gun o kacacak sen kovaliyacan..
Olay budur...
Sonra artik ikinizde yorulursunuz zaten kacmaktan...
Sakin bi sekilde ya devam edersiniz iliskiye yada tamamen biter...delikafadulden

ya cnm ben anlatamıyorum derdimi ya saçma sebepten 3 buçuk yıl desin ki aldattım seni okey derim desinki sevgim bitti okey derim ama bunaltıo bni skldım bu ne ya?? inan aldattım seni dese bu kadar koymaz yaa adam bana ayrılmadan bi gün önce diyorki ne zmn sözlencez biz?? ne zmn gelelim siize 1 gün geçio ayrıl ara verdim nie bırakmıosun diyorum pişman olacağm bişey yapmak istemiyorum dio bu ne şimdi ama ciiden hayatımn içine ediyor ve ben hala onu deli gibi seviyorum bastıyrıyorum duygularımı başka birini sokayım diyorum hayatıma sokamıyorm çok ii çok yakışklı blki bni acayip mutlu edecek adamlar çıkıo karşıma ama OLMUYOR..soğuyorum hepsinden bi hareketlri soğutuo bni hep zor olanın peşinden giidiyorum her gece yaa her gece 7 haftadr her gece yalwarıyorum dönsün bidaha hata yapmıycam diyorum yalwarıyorum allaha ama duymuyor bni.. çok skldım bu durumdan msj atim diyorum 3 hafta önceki gibi terslycek bni die korkuyrum herkes atma dior bu sefer bni daha kolay unutr hayatından çıkarsam kafayı yiycem artık hafızamı silrcem yada herşeyden kurtulurum

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…