al bendende o kadar buda benimki gibi ben çok yüz werdim bi tarafı kabartı o kaçıor bırak kız hiç oralı olma ben bugun hiç aramadım msn dede ona gözükmedim sende öyle yap bak nasıl arayacak seni bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini...körolmayasıcalar
İşte bak ağzınla söyledin işin püf noktasını... "ben koşardım peşinden"
Hayatım hayatta sen sen ol hiçbir erkeğin peşinde koşma...
Sen ne kadar koşarsan onlar o kadar uzaklaşır.
Ne zaman ki görüş alanından çıkarsın işte o zaman merak ederler nereye kayboldu bu kız diye.
Meşhuuuur atasözümü tekrarlıyoruz, sözümüz meclisten dışarı, teşbihte hata yoktur.
Avludaki iti çatıya çıkarma... döner tepene s...r...
Budur...
o bni msnde falan göreemez silp engelledim onu oda bni tabi şuan birbrimiz bile göremiyoruz zmn geçtikçe dönmeyceğinide biliyorum bu nasıl aşk anlamadım yaa bunaldım skldım nefret ediyorum bu kelimelerden artık bitti dönüş yok o asla bna dönmycek
hiç umudum yok artık o asla bni kowalamaz yazık oldu 3 buçuk yılıma hayallerime herşeye nefret ediyorum ondan yaa bana yaşattıklarına bak ne istedğim oluyo ne dualarım kabul oluyor bn mutlu olamadım o hiç olmasın iinnşş gözümden akan her damla yaşın hesabını sorcam
hiç umudum yok artık o asla bni kowalamaz yazık oldu 3 buçuk yılıma hayallerime herşeye nefret ediyorum ondan yaa bana yaşattıklarına bak ne istedğim oluyo ne dualarım kabul oluyor bn mutlu olamadım o hiç olmasın iinnşş gözümden akan her damla yaşın hesabını sorcam
canım kurcalamanın anlamı yok şuan boşwer zamana bırak ama olumsuzda düşünme bende senın gıbıyım cıkıyorz ayrılmadık ama garıp bı ılıskımız war bugun ne aradı ne sordu aynen bende onu saldım cayıra mevlam kayıra boswer aklı basına gelıp arayacaktır emın ol
İşte bak ağzınla söyledin işin püf noktasını... "ben koşardım peşinden"
Hayatım hayatta sen sen ol hiçbir erkeğin peşinde koşma...
Sen ne kadar koşarsan onlar o kadar uzaklaşır.
Ne zaman ki görüş alanından çıkarsın işte o zaman merak ederler nereye kayboldu bu kız diye.
Meşhuuuur atasözümü tekrarlıyoruz, sözümüz meclisten dışarı, teşbihte hata yoktur.
Avludaki iti çatıya çıkarma... döner tepene s...r...Budur...
peşlerinden koşunca havaya giriyorlar kaçıyorlar e peki, ya peşlerinden koşmayıp üstlerine düşmezsekte kendimizi unutturmuş olmuyor muyuz? püf nokta nedir ya, pratikte uygulanmıyor şımartılıyor erkekler genelde şakkıdı ahh çimlerim en iyisi şasee :roflol:
Ben şimdi onun sevdiği şarkıları dinliyorum beni çok kırdı ama iyikide tanımışım onu ben yaa :) piss napıyor acaba şimdi Allah bilir kızlarla konuşuyordur :dilcikar:
gelmesin istemiyorum tuti herkes olumsuz düşünüyor kmse bekle demiyor zmnm war beklerim bn ama herkes bırak bitti dio unut dio o bile unut dedi nası unutayım ya o nası unuttu bni ?? bnden daha çok seviodu o nasıl bitti yaa almıo aklım ayrılma sebebim bile yok.. sıkldım bunaltıo bni die ayrılıo bumu ya bumu aşk walla nefret ediyorum şeytan görsün yüzünü istemiyorum onu
peşlerinden koşunca havaya giriyorlar kaçıyorlar e peki, ya peşlerinden koşmayıp üstlerine düşmezsekte kendimizi unutturmuş olmuyor muyuz?
püf nokta nedir ya, pratikte uygulanmıyor şımartılıyor erkekler genelde
ahh çimlerim en iyisi şasee :roflol:
Hah işte olay bu.
Evet canımızı çooook yakıyr belki ama ne kadar güzel günlerimiz de oldu di mi?
Kolay mı öyle mutlu olabilmek.
Bu mutluluğu tek bir gün bile yaşayamadan göçüp giden insanlar var hayatta.
İyi ki demek lazım hep iyi ki yaşamışım...
Güçlü müsünüz değil misiniz buradan anlayabilirsiniz işte... iyi ki diyenler hep ayakta kalır.. öyle kolay kolay yıkılmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?