Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Evet canimcim sonunda..
Hep istiyodum zaten bu yil kismet oldu:lepi:
Sen nerelisin Turkiye de?

ben erzurum sivas karısımıyımsırnaşık şey

almanyada büyüdüm 12 yasımda ist. döndüm ve suan iş dolayısıyla burrsadayım bi kac ay sonra lisanssa devam etmek için ist. gidicem canımm ..aslında bi bakıma cok sevindim türkiyeye dönmene mıncıklıcam diye bi bakımada üzüldüm diyebilirim cünkü türkiyeyeyle avrupanın olanakları malum.geldiginde daha iyi anlıcaksın bunu.

olsun sen yinede gel:asigim:
gunaydınlar herkese

günaydın seker hosgeldinnnnn napıyon bakemm

Heryeri gezmisin sen..
Kayseriliyim bende.. Yari hemso sayilriiz o zaman:1hug:
Evet canim ya biliyorum turkiyenin durumunu..
Ama iste olmuyo burdada..
Napalim ya hayirlisi bakalim...

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da izlemiştim, Eros'un oku attığı kişiler yanlış kişilere bakıp aşık oluyorlardı, bir türlü doğru kişiyi tutturamıyorlardı. :roflol: Bacılarım bizde bu şans olduktan sonra o gider başkasının alnına yapışır aman diyim... :roflol:

:roflol:monacım zaten bu bi dilek aranzda en cesareti bnm galiba yarından itibaren okuycam bakalım ole istiyorum sonuçta bu bi dua bn 6 haftadr her gece dua ediyorum bu arada bn sana 50 gün oldu ddm ya monacım aslında 6 hafta olmuş daha ayrılalı daha yeni yani:roflol:nyse kızlar allahtan niyet ederk içten bi fatiha suresi bile okuasınz allah kabul eder ama genelde gece okuyun daha etkili oluyor diyorlar:Saruboceq:

Valla hayırlısıysa olsun diye dua edin bence.
Ki belki de hayırlı değilmiş ki olmamış, bozulmuş ilişkiler.
Buna da inanmak lazım.

Sadece msn de telde filan gorusuyodunuz heralde..?
Bazen olmayinca olmuyo iste canim ya..
Zorlasanda olmuyo malesef...

Evet yazın görüsmüstük oda başbaşa bi kaç saatten ibaretti digerlerinde sadece bakısma.. 8 ay oldu sürdürdük ama.. Beni sevdigini bensiz yapamicanı söyLüyo, ama çabaLamaya gücü kaLmadı, degistim diyo kırıyo beni istemesede senağlama ben duyguLarımı sakLayabiLiyorum ama o senağlama Bende istemiyordum aslında artık ama.. ne biliyim alışkanlık işte günde 5 6 saat konuşurken bi iki saate düştü.. bide çok aşıktık.. çok koyuyo şimdi o hayalleri gerçekleştirememek :çok üzgünüm:

kapanmayla ilgili basın açıklaması için sözü sana bırakıyorum monam :)

Kızçeler, topik yeniden gösterimde... ama sizden ricam lütfen konu dışında kalan konuları özelden halledin olur mu.. bir daha yaşamayalım böyle bir şeyi.

Hatta bu konu hakkında artık hiç mesaj yazılmasın bile siz yine direkt yüreğinizdeki acıdan girin olaya mümkünse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…