Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kimse yok sanırım. En iyisi ben şimdi çıkıp akşam geleyim. Hem size anlatacağım bişey var ya çok canım sıkıldı

amphitritecim o duayla ilgili olan kismi editlesene.
özelden konuscaz öyle konuları. topic kapanıyo.

Kimse yok sanırım. En iyisi ben şimdi çıkıp akşam geleyim. Hem size anlatacağım bişey var ya çok canım sıkıldı

noldu canım hayırdır...

benim de işler yoğunlaştı pek uğrayamadım... eve geldim... abim evde değilmiş fırsat bu fırsat geldim valla... :)

yine bi vakamız olmuş... neyse geçmiş olmuş... yerimseniben

burdakiler pek sessiz... ben de kaçayım bari... yemek vakti... öpüyorum kızlar...
abim gelmezse gelirim yine :)

abim geliyormuş ... yarın görüşürüz kızlar... uslu durun olur mu... üzülmeyin daha doğrusu üzmeyin kendinizi... ben buna karar verdim dün akşam ki nöbet sonrası... neyi niye bekliyorum ki...

son veriyorum... verdim de... bu da şarkım ... hatta ebrucum senle ileti kardeşi olucam şimdi...

son verdim kalbimin işine
aklım ermedi gidişine
son verdim kalbimin işine
olmaz olsun onun aşkı sevgisi de...

böcüğüm ben burdaydım
kk klişeleri diye bi konu var, yarılıyorum gülmekten, ona bakıyodum :roflol:
napıyosun şekercim :)))

hiiç öle bakıım dedim... ben de bakayım oraya bari ya ben artık gülmek istiyorum... :))

neyse kuzum öpeyim seni.. abim gelene kadar oraya bakayım da neşem gelsin... ihtiyacım var...
dergimi de almadım bu hafta... demek sektirmemek lazımmış.. dergiye devam ... doktorum öle söyledi...

ara vermek yok daha tam iyileşmeden yoksa başa sararmışım ki öle de oldu ... :)

dergi yoksa vitamin klişelere bakayım...

sen de iyi ol tamam mı :)

Kızlar bakın ne oldu anlatayım.Tabi bu olan durum benimki ile ilgili değil ama galiba bana sınavdan sonra görücü gelecek :1no2: Sanırım öyle ne bileyim bakın anlatayım.Böyle şeylere sinir olurum. Şimdi ben çalışırken patronumun bi arkadaşı vardı. Arkadaşı dediğim 60 yaşından fazla, ismini yazmayacağım tanınan bi hukukçu. Hatta TVde izlemiş bile olabilirsiniz.Çok çok saygıdeğer birisi ve ben gerçekten çok severim, saygı duyarım.O da ben çalışlırken sık sık gelirdi büroya, Uzun uzun sohbetler ederdik, hayat dersi alırdım. Neyse işte bu kişi beni gelin adayı olarak görüyormuş meğer yani hayalindeki gelin, ben! Patronum söylemişti. Hatta bi gün adliyeden bi gelmiştim ki büroda oğluyla birlikte. Ben ilk başta anlamamıştım. Meğersem oğlu ile tanıştırmak için beni gelmişler. Salağa yattım bende. Sıradan muhabbet ettim.O zaman hayatımda aşkım vardı tabi ama bilmiyordu.Sonra oğlu benden hoşlanmış falan. Patronum anlattı.Bende patronuma asla öyle bişey olamayacağını, benim ciddi düşündüğüm biri olduğunu söylemiştim o zaman.Sonra Patronum çıtlatmış heralde. Bigün büroya yine hukukçu amcam geldi. Kızım beni baban gibi gör erkek arkadaşın var mı diye sormuştu.Bende evet var dedim,kısmetse evleneceğiz dedim, konuştuk. Meğer ben böyle deyince o zaman çok üzülmüş en az 60 yaşında adam tansiyonu düşmüş o gece hastalanmış. Neyse olay öyle kapandı. Biz tabi yine birbirimizi severiz. Telefonda arada bi kızım ne yapıyorsun diye arar beni. Bende onu ararım. İşte bugün yine aradı.Önce sınavımı sordu.Sonra "Eee artık benim hanım kızım sınavdan sonra evlenirsin, davet edersin benide" dedi. Bende "O dediğiniz olmayacak biz ayrıldık, öyle gerekti" dedim.Terkedildim demedim.Sonra bana moral verdi kader kısmet falan. Sonra babamın telini istedi. Bende verdim.Teli kapatırken demez mi bana "E o zaman sınavdan sonra bi ailece görüşürüz canım kızım" dedi.Ben önce anlamadım. Yani ne bileyim fesat değilim ki. Ya bu ne demek kızlar? Ayrıldığımı söyledim ya beni de çok seviyor, hayalindeki gelin adayıymışım.Ne ya ailecek görücü mü gelecekler :1shok: Ya ben istemiyorum ki :1no2: Gelirlerse koskoca adam evdende kaçamam ki. Ya inşallah gelmezler diyeceğim ama of ya offf.

Ha bide dedi ki " Bir kızı bin kişi ister bi kişi alır" dedi ya bu ne demek !!! Ben bu kişiyi büyüğüm çok severim, saygım sonsuz. Çok da değerli bi insan. Beni sevmesi bana gurur veriyor ama bu görücü olayı ki sanırım öyle beni acaip strese soktu.Ayrıca kendimi çok da kötü hissettim.Ah bitanem bi bilsen bunları.Senin kaybetmekten korkmadığın sevgiline başkaları talip oluyor şimdi senağlama

Kızlar ne olur okuyunca bi yol gösterin bana. Bu kız istemeye gelmek demi ya doğru anlamışım ben. İyi ama öyleyse ben ne yapacağım? Ne diyeceğim? Bize gelmeyin diyemem ki.Gelirlerse evden kaçamam ki.Ya babamın telinide aldı benden.

Son düzenleme:
Vermeseydin canim sende babanin numarasini..
Niye verdin ki..
Neyse olan olmus vermisin..
Yalniz seni zorla vericek deyiller heralde..
Mutlaka gorusunu soracaklar sana..
Sende daha dusunmuyorum dersin..
Yada babanla konustuktan sonra baban gelir sana sorar belki gelsinler mi diye sende yok dersin...

Canım tabiki beni zorla verecek değiller. Fakat babamı arar size gelmek istiyoruz der falan. E babamda tanıyor o kişiyi. Gelmeyin mi diyecek Ay valla bilmiyorum bide sınav öncesi aşk ayrılık acısı bi yandan bide bunun stresi sinir oldum.

Dedigin gibi bak bide sinavin var...
Stres yapmamaya calis...
Geldiklerinde de yok dersin olur biter...
Hem ben anlamadim ya..
Once bi kadin filan gelir sorar iste size eger gonlunuz varsa aile buyukleri filan gelir istemeye...
Hatta boyle seylerde adamlar deyil kadinlar konusur araci olur..
Sonra olucaksa erkekler isin icine girer..
Yani benim bildigim boyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…