Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tamam ya lütfen kımse yüzünden olmadı bu konu kapansın artık.

başka seylerden konuşalım.nasılsınız?

arkadaşlar benim bir arkadaşım war erkek dün akşam onunla birz bnim olayımla ilgili dertleştik çocuk 29 yaşında görmüş yaşamış bi çocuk...bana benimki için dediki senden soğumuş olabilir bi olaydan sebep dedi ama şunu bilin dedi hiç bir erkek kız arkadaşına ayrılmak istese bile ayrılamk istiyorum demez dedi her erkek cebinde veyahut hayatında düzgün bir kız olsun ister dedi...anlayacağınız benim kafam çok karıştı ya...bu adam benden soğumuş hatta belkide sevmiyor bundan kaçıyor demek ama bu kadar zormu ya ayrılalım demek..hemde benım vaktimi alıyor ne yapacağımı şaşırdım ya bende beni arar diye bekliyorum salak gibi =(

cnm yanı sıkılmış olmasın ilginden?
yada belkıde cok yogun calısıyordur ilgı gösterebilcek bir zamanı yoktur.
cnm gercektende oyle her bırey kız olsun erkek olsun sevmese bıle ayrılmak istiyorum demez,hayatına başka bırısı gırmışsede demez . bırgun ılgı gosterırım benı sevıyor nasıl olsa onla yetınsın dıye dusunebılır yada belkıde gercekten cok yogundur ama bunu bence ortak arkadaşlarınızdan yada görüşürseniz telefonundan mesajlarını kontrol ederek anlayabilirsin.
ama senınle ılgılenmeyen ınsanla sen hıc ılgılenme kıymete bınersın.

aynı bnm sevgilim gibi ilgimdden skldı bnm sevgilm bıraktı gitti :)) bekliyoruz işte napalım takılıyoruz kendi halmzde :))

benbıraktım kendı halıennasılsa eşşek gibi arayacak nerde bu bana ilgi gösteren kız ne olduda aramıyor diye ben bilmiyomuyum çözdüm bunları artık...

kesınlıkle oyle .
ya nefret etmıyorum herkes kendı egosunun derdınde bosverın herkesi,herşeyi zamanı güzel geçirin.

kıslar acıldımı topikkk..şimdi bir acılıs duası okuyayımda nazar degmesin topigesırnaşık şey yaa tabi tabi okuyumda yine kapansınsırnaşık şey

neyse içimden okuyorum:jeyyar:

allahım sen topiğimizi editörlerin gazabından koru yarabiiikaydirigubbakcemile3sırnaşık şeybirdaha kapatanın kalvyesii bozulsunn pc sine virüsler saldıırsın yarabiiisırnaşık şey

kısss bunu ciddiye alı şimdi bnide kapsama alanı dısına alacaklarsırnaşık şey

Kız tubıcık topık nıye kapandı ne zaman aÇıldı ıkı dakka kaybolduk topıÇ kapanıp aÇılmıŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…