ben de ayrılmıştım ama sevgilim beni bırakmadı ben çok çabuk parlıyorum saçma sapan şeyler yüzünden kafam kızınca hemen bırakıyorum allahtan bu sevgilim çok bağlı aslında çok da seviyorum geçen alakasız birşeye kızıp ayrıldım ama beni aradı barıştım bu kaçıncı ayrılışım ama şükür o aklı başında benim gibi çocukça davranmıyor bu arada yaşım 27 çocukluk salaklığımdan yaşımdan değil.sırf bu huyum yüzünden bir nişanlımdan ayrıldım bir de nikah masanına oturdum düğüne iki ay kala resmi kocamdan ayrıldım.düğün olmamıştı iki ay vardı.aklma yatmayınca bişey hemen terkediyorum.inanın ikisi için de hiççççç pişman değilim.ilkini ailesi her şeye burnunu soktu pasif kaldı beni ezmeye kalktı ikincisi başımı kapatıp ailesiyle oturtmaya kalktı.o mühendisti ben öğretmen yani cahillik de değil.sizi üzüyorlarsa basın tekmeye gitsin.en değerli varlık kendiniz unutmayın.
bende o cesaret olsa keşke bende herşey bitti diyebilsem keşke
kurucu ve demir baş olarak ben varım..
kızlar şifht cana ıyı davranın bakayımmmmmmmmmm
slm kızlar nabersınız
merhaba canlar anam shiftcan geçmiş olsun cnm...
valla ya ayrıldık işte. ben ayrıldım ama. yürütemiyoduk bir süredir düşünüyodum neler atlattık neler ama yok hepsi birikti belli ki. bilmiyorum. arkadaşça ayrıldık kavgasız gürültüsüz.3 buçuk sene önceki saf aşık kızın o aradaki saf temiz kirlenmemiş aşkın içine ettik beraberce. suçlu o mu ben mi bilmiyorum. öyle yani.
valla ya ayrıldık işte. ben ayrıldım ama. yürütemiyoduk bir süredir düşünüyodum neler atlattık neler ama yok hepsi birikti belli ki. bilmiyorum. arkadaşça ayrıldık kavgasız gürültüsüz.3 buçuk sene önceki saf aşık kızın o aradaki saf temiz kirlenmemiş aşkın içine ettik beraberce. suçlu o mu ben mi bilmiyorum. öyle yani.
kızlarrrrr..............piştttttttttttttttt..........
sen eskı uye oldugun için bılırım..
yorumların falan mantıklıdır.iyi hoş kızsındır.
muhakkak senı uzudyse ayrılmakla ıyı yapmışsın..
ozluyormusun onu hala
aşıgım dıyebılıyormusun..
bır çaba içine gırdımı
valla çok üzgünüm ama yani içimde bi taraf çok kırık bi taraf çok güçlü allah herkese çok güzel yıpranmamış delice sevilen seven aşklar aşıklar nasip etsin...
ebrum hoşgeldın nasılsın şeker..................
van golu canavarı geldı kaçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey:
nasılsın şekerımmmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyyt[/QUOT
nan fırtına göl degil resmen deniz derya...ha.........bı essen fırtına sen.........tusinami etkisi olur...........delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?