Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yalnız bu ciddi bir psikolojik sorun sanırım, biz hala kendimizi onlara ait hissediyoruz. bu sabah ki, abuk düşüncelerimden birisi "ya sana yar olurum yada toprağa diodum" kendi kendime.sonra durdum ne halde olduğumu görmeye çalışıyorum.benim bir şekilde bu adamla konuşmam gerek ama bi yandan da biliyorum konuşmayı kabul edecek belki ama duyacağı şeyler sadece onu huzursuz edecek yani istese o aramaz mı hele geçen hafta onu özlediğimi söylemişken demkki hayatından memnun yada bir şekilde devam ediyor işte niye onu huzursuz edim dimi off bak ben yazmayacam diodum bir rüya ne hale getirdi yine beni :1shok:

kızlar face açtım şimdi, benimki benim hediyeyi geri koymuş :1shok: sizce hiç kaldırmadı da ben face yükleme kurbanı mıyım fisfisfis

Gidenler Hicbiseyi haketmiyo kizlar..
Hicbi zaman gidene ait hissetmeyin kendinizi...
Buda sizin elinizde...
Birakin giden gittigi yerde kalsin...
Sevse zaten gitmezdi...
Siz hicbisey yapmayin...
Konusmayin, mesaj cekmeyin...
Ki zaten seviyosa elbet donecektir...
Ama donecegi yoksa bunlari yaptiklarinizla kendinizi kucuk dusurdugunuzle kalirsiniz...
Belki size acidigi icin doner...
Ama bakti yine olmuyo yine gider..
Yani geliyosa bile tamamen gelmez...
Birakin kendi degerleriyle yani degersizlikleriyle kalsinlar...
Onlar coktan yollarini cizdi bile..
Biz burda bosuna harab ediyoruz kendimizi...

Ohhh be iyice doldum ben zaten bugunnsenağlama

Çukulatanın dediği çok doğru gerçekten.
Hem Galateiacım farzet konuştun ama işte eğer gelmek dönmek isterse bu kendiliğinden olmalı yani biz istiyoruz diye dönmemeliler.Zaten bu vbi psikolojik sorun mu bilmiyorum yani şu içinde bulunduğumuz durum ama zaten benim psikolojim hiç sağlıklı değil.Bende bugün bi ara geldiler banada aç ara konuş dedim. Hiç mi hatrım yok ya onca yaşanan şeyden sonra diye dellendim ama sonra vazgeçtim. Çünkü bu öyle bişey ki ben arayamam. Böyle mal gibide bekliyorum ama.Bekleye bekleye yakında benimkininde nişam haberini alırsam hiç şaşırmam
Birde ben eminim benimkinden yani asla benim aramamı istemiyor asla. Akışına bırak dedi, ısrar edince uzaklaşıyorum dedi. Bu durumda arayamam.Tüm yolları kapattı.Bende artık ister istemez gurur yaptım. Bazen benimle duygularımla mı oynadı acaba ya da bana acıdı mı diye bile düşünüyorum. Fakat eğer öyleyse o dönsün kendine acısın. Gün gelecek kendisinede acıyacak zaten!!!

kızlar face açtım şimdi, benimki benim hediyeyi geri koymuş :1shok: sizce hiç kaldırmadı da ben face yükleme kurbanı mıyım fisfisfis
Nasıl canım faceini dondurmuştun sonra mı açtın anlamadım.
Yani geri de koymuş olabilir. eğer geri koyduysa bu iyiye işaret :)

O rüyanın sorumlusu da benim -tatlicadiarzu-
Acaba bilse yüreği cız eder mi acır mı ha? Evet ben kabul etmemne olursa olsun ama bilmesini isterdim. Belki o zaman anlar olayın ciddiyetini.
Canım sende konuşma arama...Bi kalsın sensiz. Bakalım ne olacak? Sen bu süre içinde hayatına devam et.

Canimcimm..
Biz ayrildigimizda barismadan once yani aynen boyleydim iste...
Ona ait hissediyodum kendimi...
Seviyorum diyodum biseyler yapmam lazim diyodum...
Boyle kolay vazgecmemeliyim diyodum...
Ha mesajda cektim keske cekmeseydim...
Ama arkadasca bi mesajdi...
Mailde attim.... Keske atmasaydim...
Son kezde konustum msn de...
Ve yine diyorum keske konusmasaydim...
Bi suru sey dedim...
Belki o piskolojiyle acindirdim bile kendimi ona...
Simdi dusundukce deli oluyorum zaten...
Sonucunda baristik...
Aradan daha 2-3 hafta gecmedi barisali simdi 2 haftadir ne ariyo ne konusuyo...
Yine sessizce bitirdi...
Belkide zaten tamamen gelmemisti ben oyle sanmistim...
Bugun cok daha iyi anladim bunu...
Kendimi kandirmisim ben sadece...
Yani birakin seviyolarsa onlar cabalasin...
Birakin gelmek istiyolarsa kendiliginden gelsinler...
Seven er gec geliyo cunku...

Nasıl canım faceini dondurmuştun sonra mı açtın anlamadım.
Yani geri de koymuş olabilir. eğer geri koyduysa bu iyiye işaret :)

canım bayağı oldu ben face dondurdum yani kimse bakamıo profilime, ama gelen mailler benim normal mail adresime de geliyor bugün mail aldım grup buluşması ama çıkaramadım üni mi ortaokul arkadaşlarım mı bende açtım hesabımı,tabii açmışken onun profilinede baktım en son baktığımda benim love poison diye bir hediyem vardı onu tümden kaldırmıştı, şimdi girdiğimde geri konmuştu görebiliyordum.bende anlamadım acaba tam yüklenmedi de sayfa ben daha önceden silinmiş sandım,şimdi girdiğimde yüklendide mi gördüm yoksa o bi kaldırıp geri mi koydu sonra ammaan nese işte öle bişeee kaydirigubbakcemile3

Her ne olursa olsun kaldırmamış demek ki canım. Bu da demektir ki hayatında biri yok. Yani olsa kaldırmaz mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…