Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Her ne olursa olsun kaldırmamış demek ki canım. Bu da demektir ki hayatında biri yok. Yani olsa kaldırmaz mıydı?

Kız var kızın interneti yada face yok sanırım :) facede de sallamıo sanırım yani hiç bişe yapmıo gözüküo 22 ocaktan beri o yüzden sallamıo sanırsam yani ben umutlanmayayım daha somut şeyler lazım ,nese ya şu şarkı valla içime moral yaptı dinlemenizi tavsiye ederimmm

Seviyorum Sevmiyorum
Kaç yaprak var bilmiyorum
Ben seni kopardım attım
Kendimi toparlıyorum

Var mı şimdi başka biri
Onu bana benzettin mi

Ne yaparsan o ben olmaz
Parçaları sana uymaz

Kendimi bunun için mi yorucam ben
Kalbimi bunun için mi kırıcam ben

Yok ki senin bir yedeğin
Kötü kedi Şerafettin!
Söyle nasıl kıydın bana
Hem canındım hem ciğerin

Kendimi bulamıyorum
Geri alamıyorum
Ben her gece rüyalarda
Hep sana hak veriyorum

Kendimi bunun için mi yorucam ben
Kalbimi bunun için mi kırıcam ben

kızlar ne dersini yenni msn iletim bu olsun muuu
""Ne yaparsan o ben olmaz
Parçaları sana uymaz""

Galaetiacım sen konuşmayı mail atmayı falan düşünüyor musun seninkine?

canım mail atmak istemiyorum ben adam gibi konuşmaktan yanayım eğer buna karar verirsem msnde gördüğümde söleyecem.ama ondan da emin değilim dediğim gibi bu sadece benim kendi içimi rahatlatmak için olacak o istese zaten aramaz mı yada bişe demez mi,eminim kabul edecek konuşmayı beni dinlerde ama onu huzursuz etmekten başka neye yarayacak ki? ben kararını değiştirmesi için umut edicem.yani adam gülen surat koymuş msnine working working dünyayı ben kurtarcam :) yazmış bide.yani normal hayatına devam ediyor hiç bir üzüntü belirtisi yok ,niye onu huzursuz edim diyorum yani bir yol seçmiş yürüsün bakalım, ama işte ben kötüyüm huzursuzum ama ne işe yararki bana dönmeyecekse...Bilmiyorum şimdik ama dediğim gibi mail atmam telefonda konuşayım ki eğer olursa yani istediğim gibi vurayım kötükedihüso hep derdi zaten ben çok stratejik konuşuyormuşum ikna yeteneğimde var hahaha ondan korkuo herhalde telini değiştirdii şakkıdı nese işte şimdik böle takılıom sevgilimi koluma takarım bebkte üç beş tur atarım olmadı bide sinema yaparım sırnaşık şey yani dengesizim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…