canım sana yazdım Amphitrite cim alıntı yapamadım kusura bakma...
Ay canım benim hep benim yüzümden :) Ya bak rüyası bile ne gıcık demi, nasıl insan sinir oluyorsenin şu isteme işi rüyama girdi yaaa :1no2: beni istemeye birileri geliyor,sözüm ona ailemde istiyor.bide bebek var kardeşimmiş sözüm ona ne alakaysa benim kucağımda. ben böle bişe diyemiyorum,sesim çıkmıyor.içimden bağırıyorum bak sen gelene kadar ellerin olup gidecem diye senağlama valla sabah uyandım sanki gerçekmiş gibi şimdi napacam ben diye dövündüm durdum -tatlicadiarzu-
amphitrite sen nasılsın nevar ne yok
Ebrucum ne olsun canım. Bi gelişme bi haber yok. Bende sınava az kaldı inekliyorum. Ama kazanamasamda benimki beni alır Salihli'ye götürür belki :jeyyar: aman kendi kendime geyik yapıyorum işte.Bi girreyim bakayım bakayım dedim foruma işte. Şimdi çıkıyorum ama canım arada yine gelirim. Öpüyorum...
iyiyim canım geçmiş olsun işlerle uğraşıyorum:) sıkıldım bir bakim dedim sen yazmışsın:)
amphitrite sen nasılsın nevar ne yok
Ebrucum ne olsun canım. Bi gelişme bi haber yok. Bende sınava az kaldı inekliyorum. Ama kazanamasamda benimki beni alır Salihli'ye götürür belki :jeyyar: aman kendi kendime geyik yapıyorum işte.Bi girreyim bakayım bakayım dedim foruma işte. Şimdi çıkıyorum ama canım arada yine gelirim. Öpüyorum...
kolay gelsın canım allah yardım etsın
su sınavı hallette sıra goruculere gelsınkaydirigubbakcemile3
optum senı
selam kızlar
ay bu iş iyice sıkıcı olmaya başladı, başımı kaşıyamadım bugün, şimdi bi rapor bekliyorum, o çıkana kadar bakayım dedim. iyimisiniz, asayiş berkemal mi??
slm fıstıkım
ay ılk defa yogunsun hayretlülülülülülü
ıyımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?