Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

senin şu isteme işi rüyama girdi yaaa :1no2: beni istemeye birileri geliyor,sözüm ona ailemde istiyor.bide bebek var kardeşimmiş sözüm ona ne alakaysa benim kucağımda. ben böle bişe diyemiyorum,sesim çıkmıyor.içimden bağırıyorum bak sen gelene kadar ellerin olup gidecem diye senağlama valla sabah uyandım sanki gerçekmiş gibi şimdi napacam ben diye dövündüm durdum -tatlicadiarzu-

iyiyim canım geçmiş olsun işlerle uğraşıyorum:) sıkıldım bir bakim dedim sen yazmışsın:)

Ay canım benim hep benim yüzümden :) Ya bak rüyası bile ne gıcık demi, nasıl insan sinir oluyor Of ya inşallah gelmezler ya da bi şekilde bişeyler yaparım şu sınav bi geçsinde. Gelecek kişide önemli bi kişi kızlar, ünlü bi hukukçu. Öyle Ahmet Amca, Mehmet amca değil ki. Adamın düşünün artık bi sevgilim olduğunu duyunca çok üzülmüş tansiyonu bile düşmüş. Hep beni gelini olarak hayal etmiş. Töbe ya bu eskiler de bi tuhaf. ama asla olmaz. Hele ki kalbimde o varken asla. Ah ama o istese beni evlenme teklifi etse hemen kabulüm yani delikafadulden

selam kızlar
ay bu iş iyice sıkıcı olmaya başladı, başımı kaşıyamadım bugün, şimdi bi rapor bekliyorum, o çıkana kadar bakayım dedim. iyimisiniz, asayiş berkemal mi??

iyiyim canım geçmiş olsun işlerle uğraşıyorum:) sıkıldım bir bakim dedim sen yazmışsın:)

saol bende yazcak seyler vardı aksam ıcın onları falan yazıyorum dun konusmustuk ya..
bı yandanda karnım agrıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…