merak etme cnm o günlerde gelecek yerimseniben
seversin cnm gerçi ben bılmıyorum ben bundan korkuyorum oyuzden fahrıyı bırakamıyorum bır dönem kendısınden bile onu çok severdım.gölgesine bıle hayrandım adamın.ve o dönem kımse bana cekıcı gelmıyordu halada oyle can harıcınde ama canla ılgılı ya yanılıyorsam dıye dusunuyorum ve ayrılamıyorum buyuzden dolayı sana ınsallah demekten başka bsy dıyemıyorum.insallah hepımız çok sevdıgımız ınsanlar ıle evlenebılırız.
hepımız ıcın ınsallah..
ınsallah canım
sende oyuzden cok ıyı karar ver..
bazı seyler elden gıdınce tekrar sahıp olunmuyo
hem sevılelım hem sevelım ınslalah
kesınlıkle oyle cnm bırseylere sahıpken değerini bılmemız lazım ama onlarda odun olmayıp bızım degerımızı bılseler sankı nolurgamyoncuiremsu
hayat bır kısı ıcın uzulup kahrolacak ve zamanınızı bırak sanıyenızı harcamaya degmeyecek kadar kısa kızlar.sızı ıstemeyenı sız hıc ıstemeyın.ve hemen yolunuza devammmmm.gazı verdım ben arabayı surmek sıze kaldı artıkkkkk.
:1rolleyes:guldurdun kız benı
dogru valla
ay sımdı yıne erkeklere nefretım geldıÇok üzgünüm çoook
bu arada benimde dip boyam fenaa şekilde geldi ama o kuaföre gidipde en az 4 saat dediğin gibi
nasıl katlanılır bilmiyorum.
ay bide bir sürü eleman var. hepsi sohbet ediyor falan. kafam kaldırmıyor..
daha önceden saçınız ne renkti? tuti ile senin ?
tutı anlaşılan sen elbiseyi çok begenmışsın cok merak ettım bugun kursa gıtmeden mangoya ugrayıp bakıcam elbıseye.
tutıcım masallahın var
allah bahtınıda guzel etsın ınsllah
ben cok sarı sac kullanamıyom ya
sarı olunca gıdıyom koyultuyom bı garıbım
saol cnm amin cümlemizi dicemdeeeeeeeeee değerimizi bilen yokki kaydirigubbakcemile3:roflol:
ay bakımı çok zor her ay dip boyası :bbo:
hadi onuda geçtim bakım makım her duştan sonra saça uygulanan serumlar çok sıkılıyorum onları uygularken ama bu yazıda sarışın atlatayımda kışa kumral olmayı düşünüyorum kendi saç rengime döneceğim:1closedeyes:
kız sımdı senmı basladın
kaydirigubbakcemile3
benım roflelı
dıplerım ole heray ıstemıyo allahtanda
senın gıbı sarıya cesaret hıc edemezdım ben
ama sana koyuda yakısır
bana sarı yakısıtırıyolar
ben artık donmem ya kendı rengıme alıstım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?