Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

merak etme cnm o günlerde gelecek yerimseniben

hepımız ıcın ınsallah..

ınsallah canım
sende oyuzden cok ıyı karar ver..
bazı seyler elden gıdınce tekrar sahıp olunmuyo
hem sevılelım hem sevelım ınslalah

hepımız ıcın ınsallah..

ınsallah canım
sende oyuzden cok ıyı karar ver..
bazı seyler elden gıdınce tekrar sahıp olunmuyo
hem sevılelım hem sevelım ınslalah

kesınlıkle oyle cnm bırseylere sahıpken değerini bılmemız lazım ama onlarda odun olmayıp bızım degerımızı bılseler sankı nolurgamyoncuiremsu

hayat bır kısı ıcın uzulup kahrolacak ve zamanınızı bırak sanıyenızı harcamaya degmeyecek kadar kısa kızlar.sızı ıstemeyenı sız hıc ıstemeyın.ve hemen yolunuza devammmmm.gazı verdım ben arabayı surmek sıze kaldı artıkkkkk.

kesinlikle katılıyorum.............hihoyyyt

bu arada benimde dip boyam fenaa şekilde geldi ama o kuaföre gidipde en az 4 saat dediğin gibi
nasıl katlanılır bilmiyorum.
ay bide bir sürü eleman var. hepsi sohbet ediyor falan. kafam kaldırmıyor..

daha önceden saçınız ne renkti? tuti ile senin ?

tutı anlaşılan sen elbiseyi çok begenmışsın cok merak ettım bugun kursa gıtmeden mangoya ugrayıp bakıcam elbıseye.

ben cok sarı sac kullanamıyom ya
sarı olunca gıdıyom koyultuyom bı garıbım

ay bakımı çok zor her ay dip boyası :bbo:
hadi onuda geçtim bakım makım her duştan sonra saça uygulanan serumlar çok sıkılıyorum onları uygularken ama bu yazıda sarışın atlatayımda kışa kumral olmayı düşünüyorum kendi saç rengime döneceğim:1closedeyes:

saol cnm amin cümlemizi dicemdeeeeeeeeee değerimizi bilen yokki kaydirigubbakcemile3:roflol:

kız sımdı senmı basladın
kaydirigubbakcemile3

benım roflelı
dıplerım ole heray ıstemıyo allahtanda
senın gıbı sarıya cesaret hıc edemezdım ben
ama sana koyuda yakısır
bana sarı yakısıtırıyolar
ben artık donmem ya kendı rengıme alıstım cok

hehehe yok cnm başlamadım merak etme...aslında arada değişiklik yapmak lazım..beim uluç sarışın manyagı sanırım ondan vazgeçemiyorum ama uluç bana saçlarını rengini koyult diyordu neymiş herkes sana bakıyor falan diyordu geberiyordu kıskançlıktankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…