Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayatım ben sana bişey daha söyleyeceğim fahri daha askerden yeni geldi sayılır zamanlar göreceksin tatlım o şimdi sivil hayata alışmaya çalışıyor onada hak vermek lazım ama cana gelince bence oda ne yapmak istediğini bilmiyor ben sana herşeyi zamana bırak derim zaman herşeyin ilacıdır sonuçta 3 senelik ilişki kolay değil yani bekleyip görelim

hayata hayat sana güzel cnm ya..hihoyyyt

öbürü olan erkeğe şaştım ben askerden sevgilin geldiğini bilerek kabulleniyor bu durumu ve seni sahipleniyor..delikafadulden

hangisini sevdiğini en iyi sen anlayabilirsin. Ancak kafanın karışma nedeni gözden uzak gönülden ırak meselesinden kaynaklanıyo olabilir. Acele karar verme sonra pişman olma.:icecream:

hayata bana şeygarip geliyor yaa
sevgili olmadan sevgili gibi takılalım.
yani ben onu yapamazdım sanırım.
seçim yapıcak olsam ikisi arasında beni seveni seçerdim tuğceninde dediği gibi.
buda muhtemelen üç senelik olan ilişkindir.

benim çok işim var yaaaaa abdest almam lazım duş almam lazım saçlarımı maşalamam lazım oy oyyy buran kopamıyorumki gidip işlerimi halledeyim :)))

ebru noldu nıye sıkılıosun ve kızlar ben hala yorumlarınızı beklıyorum.

bılmıyorum ya bıse olmadı ama cok sıkılıyorum
kafan kazan gıbı bı bosalsa senağlama

canım senın de kafan cok karısık en ıyısı zaman beklemek zor ama bırz zamana yay ama
sen fahrıyı bıtrmıs gıbısın aslında bılmıyorum:uhm:

eprummmmmmmmmm ne oldu balım neye sıkıldın ???

bılmıyom krız gunum galba senağlama

benim çok işim var yaaaaa abdest almam lazım duş almam lazım saçlarımı maşalamam lazım oy oyyy buran kopamıyorumki gidip işlerimi halledeyim :)))

bende aslında sacımı yıkasam ıyı olcak aksam dugune gıderım belkı
ama hıc moralım yok burdan kakmak ıstemıyom

cnm zaten artık ya o ya ben modunda ve sadece arkadaşca konusuyor baska konulara gırmıyor oyuzden dolayı bır karar vermem gerekıyor belkıde olabılır ama dayanamıyorum hayatım onun sorunlarını aşmakla geçirmek istemıyorum yada konuşmak ıstıyorum konusmaya kalktıgımdada karşımda aglıyor askerden gelen kafam allak bullak olmuş durumda.eskısı gıbı degıl hıcbırsey yoksa beklemezdım sanmıyorum bekleeyebılecegımı 15 ay ama bılmıyorum ve kafam cok karışmış durumda.

bılmıyom krız gunum galba senağlama

bende aslında sacımı yıkasam ıyı olcak aksam dugune gıderım belkı
ama hıc moralım yok burdan kakmak ıstemıyom

kuzum sakin ol bi duş al uzan çay kahve bişey iç sakinleş bugün kendini ödüllendir bakım falan yap akşamda düğüne git eğlen bence böyle karaları bağlarsak oooo onlardan çok biz çökecez erkenden şakkıdı

kesın hepmız daha erken cokucez bu ezıyetlerden sonra
napsam kafamı bosaltamıyom bugun

ben sana bişey söyleyeyimmi benim yaşadıklarımı biliyorsun az çok bana geldim diye haber bile vermedi...
yerinde olsam 15 ay cefasını sen çektin sefasınıda sen sür sonuçta sen bekledin başkası değil bu adam senin 3 senelik sevgilin canım...kolay kolay bitmemesi lazım karar senindir...hepimiz ne dersek diyelim senin fikrin daha önemli sonuçta sen yaşayacaksın sen tadacaksın ilişkini ama yanlış karar weripte üzülme sonra

kesın hepmız daha erken cokucez bu ezıyetlerden sonra
napsam kafamı bosaltamıyom bugun

eprum hadi kalk bi çay yap kendine hatta yeşil çay warsa yap acaip rahatlatıyor sinirini alıyor insanın...limonuda koy içine allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ebrunun keyfine değmeyin...
kalk kız kalkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yakışmıyor senin gibi güzel kıza hiç birinize yakışmıyor...

güç bizde kızlar unutmayın....:sm_cool:

:1hug:
yesıl cayıda hıc sevmem
papatya cayı ıcım barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…