tugce bu dedıgın ınsan can oluyor ama canda sevgılı olmadan deger vermek ıstıyor yanı elınden gelenın fazlasını yapıyor bır erkekten beklenılenın fazlasını hatta ama sevgılı olmadan herseyı yapmak ıstıyor dıger ınsan 3 seneılk ılıskım.ve askerden yenı geldı dıyemı bılmıyorum askere gıtmeden oncekı gıbı degıl yada ben artık onu sevmıyorum.anlayacagın kafam cok fazla derecede karışık.
ebru noldu nıye sıkılıosun ve kızlar ben hala yorumlarınızı beklıyorum.
eprummmmmmmmmm ne oldu balım neye sıkıldın ???
benim çok işim var yaaaaa abdest almam lazım duş almam lazım saçlarımı maşalamam lazım oy oyyy buran kopamıyorumki gidip işlerimi halledeyim :)))
bılmıyom krız gunum galba senağlama
bende aslında sacımı yıkasam ıyı olcak aksam dugune gıderım belkı
ama hıc moralım yok burdan kakmak ıstemıyom
bılmıyom krız gunum galba senağlama
bende aslında sacımı yıkasam ıyı olcak aksam dugune gıderım belkı
ama hıc moralım yok burdan kakmak ıstemıyom
kuzum sakin ol bi duş al uzan çay kahve bişey iç sakinleş bugün kendini ödüllendir bakım falan yap akşamda düğüne git eğlen bence böyle karaları bağlarsak oooo onlardan çok biz çökecez erkenden şakkıdı
cnm zaten artık ya o ya ben modunda ve sadece arkadaşca konusuyor baska konulara gırmıyor oyuzden dolayı bır karar vermem gerekıyor belkıde olabılır ama dayanamıyorum hayatım onun sorunlarını aşmakla geçirmek istemıyorum yada konuşmak ıstıyorum konusmaya kalktıgımdada karşımda aglıyor askerden gelen kafam allak bullak olmuş durumda.eskısı gıbı degıl hıcbırsey yoksa beklemezdım sanmıyorum bekleeyebılecegımı 15 ay ama bılmıyorum ve kafam cok karışmış durumda.
canım ya aynen ne gıcık bir gün çalışasımda kalmadı
kesın hepmız daha erken cokucez bu ezıyetlerden sonra
napsam kafamı bosaltamıyom bugun
benımde hiç çalışasım yok...
eprum hadi kalk bi çay yap kendine hatta yeşil çay warsa yap acaip rahatlatıyor sinirini alıyor insanın...limonuda koy içine allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ebrunun keyfine değmeyin...
kalk kız kalkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yakışmıyor senin gibi güzel kıza hiç birinize yakışmıyor...
güç bizde kızlar unutmayın....:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?