ben sana bişey söyleyeyimmi benim yaşadıklarımı biliyorsun az çok bana geldim diye haber bile vermedi...
yerinde olsam 15 ay cefasını sen çektin sefasınıda sen sür sonuçta sen bekledin başkası değil bu adam senin 3 senelik sevgilin canım...kolay kolay bitmemesi lazım karar senindir...hepimiz ne dersek diyelim senin fikrin daha önemli sonuçta sen yaşayacaksın sen tadacaksın ilişkini ama yanlış karar weripte üzülme sonra
Ben mecburen giriyorum biraz okuyup çıkıyorum ya bisürü ders, kitap,soru beni bekliyor
Öpüyorum sizi...
Ben mecburen giriyorum biraz okuyup çıkıyorum ya bisürü ders, kitap,soru beni bekliyor
Öpüyorum sizi...
slm kızlarkaydirigubbakcemile5ben geldim ders çalştım az biraz yine çıkcam ama az takılayım beynm kazan gibi oldu:))
off benimde ders çalışmam gerekiyor. haftaya vize haftası.
gündüz calışayımda bari gece nette takılabileyim.. içerdeyim o zaman bende kizlar..
hosgeldınkaydirigubbakcemile5
derste calısmıyom ama kafam benımde kazan gıbı
ben ehlıyetımı aldım çok şükür yarın açıköğretim sınavım var ama kıtabın yüzünü bıle açmadım.
ebru kalk sirkelen yada yat uyu cnm bence sen duygusal muzık falan dınlemışsın de bu hala gelmişsin azcık neşeli müzikler dınle bak baharda geldi.sirkelen.
benimde ehliyete çalışmam lazım ama şekilde görüldüğü gibi
hayatacım dediğim gibi zamana bırak duygularını tart ölç ona göre hareket et...
eprum papatya çayı iç sonra karar veririz gücünü ne üzerine kullanacağımızı
ders çalışan arkadaşlara başarılarrrr amphritecim kolay gelsin yıllkacım sanada aynı zamanda h.g
off benimde ders çalışmam gerekiyor. haftaya vize haftası.
gündüz calışayımda bari gece nette takılabileyim.. içerdeyim o zaman bende kizlar..
tatlım ne oldu sana ya bana diosunuz girdin gireli hep bezgin moddasın die siz bnden daha betersinizkaydirigubbakcemile3sürekli sklgan haldesinz hava güzel kalk gez eğlen müzk dnle hareketli çikolata ya milka olabilirkaydirigubbakcemile3hareketli müzk dinle ayak uydur müziğe bak kafan nasıl dağılıo o zmn eğlen yaa döverim bak yoksa seniklava::roflol:
benım bı arkadasım evlı
sevdıgıyle evlenemedı..
ama yıne kendı ıstegyle sevrek evlılık yaptı...ama suan mutsuz esıyle bırbırlerıne el kaldırıyolarmıs...mutsuz annem uzulmese ayrılırım..ve boyle gıderse ayrılıcamda dıyo..
ve sevdıgı ınsan da face den arkadasımın kardesıyle gorusuyo..bunlar bı koydenlermıs yanı hepsı tanıdık oldugu ıcın arkadsca gorusuyo lar..
ve adamda pek mutlu degılmıs ve bı oglu varmıs..
sanırım suan ıkısınde aklı karıstı
bende ona cok uzuldum..
kımsede onu bulamadım dıyo arkadasım ...keske onla olsaydıda onla cekseydım bukadar cıleyı dıyo...
bazı kelımelerınde kendımı koyuyorum dusunuyorum..
kızlar cok zor bısey ya..
ya bende ole olursam dıyorum bazen...
ya kımseyı sevemezsem
kızlar galba buna yordum kendımı
patlıcam dusunmekten ya
sole etrafıma bakıyom onden hoslandıgım ınsanlar bıle bos gelıyo bana anlıyomkı ben daha unutamıyom
napıcam dıyorum
ya bende mutlu olmazsam
canım çok zor bişey bu ...ama arkadaşın yaşadı diye senin yadada bizimde başımıza böyle bişey gelecek diye bişey yok arkadaşının kaderi öyleymiş aslında insanlar kaderini bazen kendileri yazar bu tür şeyleri düşünüp kendini hırplama canım...emin ol sen çok mutlu olacaksın sevdiğin adamla evleneceksin...yerimseniben
saol canım ınsallah tekrar bırını cok sevebılırım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?