Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm aynen geldim dıye haber vermedı tam tersı bıttı dedı ve kafamda bıttırdıgım bır anda cıktı geldı.bır cok ıyı ılgılenıyor bır umrunda degılım patavatsızlıgı var adamın ve ısın kötüsü hıcbırsey onun ıstedıgınden farklı olmayacak ne ısterse onun olcak benım olmayacak daha ne kadar katlanabılırım bılmıyorum ve yanımda hep olan ınsanı kaybetmekten korkuyorum haklısın 3 yıl ılıskı yaşadım ama ya dusundugum gıbı olmayan bırısı olarak askerden geldıyse ya degıstıyse ama sanırım herseyı zaman göstercek

slm kızlarkaydirigubbakcemile5ben geldim ders çalştım az biraz yine çıkcam ama az takılayım beynm kazan gibi oldu:))

ebru kalk sirkelen yada yat uyu cnm bence sen duygusal muzık falan dınlemışsın de bu hala gelmişsin azcık neşeli müzikler dınle bak baharda geldi.sirkelen.

benimde ehliyete çalışmam lazım ama şekilde görüldüğü gibi
hayatacım dediğim gibi zamana bırak duygularını tart ölç ona göre hareket et...
eprum papatya çayı iç sonra karar veririz gücünü ne üzerine kullanacağımızı
ders çalışan arkadaşlara başarılarrrr amphritecim kolay gelsin yıllkacım sanada aynı zamanda h.g

off benimde ders çalışmam gerekiyor. haftaya vize haftası.
gündüz calışayımda bari gece nette takılabileyim.. içerdeyim o zaman bende kizlar..

hayata doğru söylüyor efkarlı müzikleri atın kenara bob sinclair falan dinleyin kopun amannnnnnnn satmışım bu dünyanın anasını beeee

hosgeldınkaydirigubbakcemile5
derste calısmıyom ama kafam benımde kazan gıbı

tatlım ne oldu sana ya bana diosunuz girdin gireli hep bezgin moddasın die siz bnden daha betersinizkaydirigubbakcemile3sürekli sklgan haldesinz hava güzel kalk gez eğlen müzk dnle hareketli çikolata ya milka olabilirkaydirigubbakcemile3hareketli müzk dinle ayak uydur müziğe bak kafan nasıl dağılıo o zmn eğlen yaa döverim bak yoksa seniklava::roflol:

ben ehlıyetımı aldım çok şükür yarın açıköğretim sınavım var ama kıtabın yüzünü bıle açmadım.

ebru kalk sirkelen yada yat uyu cnm bence sen duygusal muzık falan dınlemışsın de bu hala gelmişsin azcık neşeli müzikler dınle bak baharda geldi.sirkelen.

yok valla muzık dınlemıyom

tamam canımŞeniz

off benimde ders çalışmam gerekiyor. haftaya vize haftası.
gündüz calışayımda bari gece nette takılabileyim.. içerdeyim o zaman bende kizlar..

sanada kolay gelsın canım

ya ben bugun bole bı tuhafım ıste
sen bakma bana gecıcı bı durum

benım bı arkadasım evlı
sevdıgıyle evlenemedı..
ama yıne kendı ıstegyle sevrek evlılık yaptı...ama suan mutsuz esıyle bırbırlerıne el kaldırıyolarmıs...mutsuz annem uzulmese ayrılırım..ve boyle gıderse ayrılıcamda dıyo..
ve sevdıgı ınsan da face den arkadasımın kardesıyle gorusuyo..bunlar bı koydenlermıs yanı hepsı tanıdık oldugu ıcın arkadsca gorusuyo lar..
ve adamda pek mutlu degılmıs ve bı oglu varmıs..
sanırım suan ıkısınde aklı karıstı

bende ona cok uzuldum..
kımsede onu bulamadım dıyo arkadasım ...keske onla olsaydıda onla cekseydım bukadar cıleyı dıyo...
bazı kelımelerınde kendımı koyuyorum dusunuyorum..
kızlar cok zor bısey ya..
ya bende ole olursam dıyorum bazen...
ya kımseyı sevemezsem
kızlar galba buna yordum kendımı
patlıcam dusunmekten ya
sole etrafıma bakıyom onden hoslandıgım ınsanlar bıle bos gelıyo bana anlıyomkı ben daha unutamıyom
napıcam dıyorum
ya bende mutlu olmazsam

canım çok zor bişey bu ...ama arkadaşın yaşadı diye senin yadada bizimde başımıza böyle bişey gelecek diye bişey yok arkadaşının kaderi öyleymiş aslında insanlar kaderini bazen kendileri yazar bu tür şeyleri düşünüp kendini hırplama canım...emin ol sen çok mutlu olacaksın sevdiğin adamla evleneceksin...yerimseniben

saol canım ınsallah tekrar bırını cok sevebılırım:çok üzgünüm:

seversin cnm gerçi ben bılmıyorum ben bundan korkuyorum oyuzden fahrıyı bırakamıyorum bır dönem kendısınden bile onu çok severdım.gölgesine bıle hayrandım adamın.ve o dönem kımse bana cekıcı gelmıyordu halada oyle can harıcınde ama canla ılgılı ya yanılıyorsam dıye dusunuyorum ve ayrılamıyorum buyuzden dolayı sana ınsallah demekten başka bsy dıyemıyorum.insallah hepımız çok sevdıgımız ınsanlar ıle evlenebılırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…