cnm benımkısı askerdı askerden gelmeden 10 gun once bız ayrılmıştık yanı 23 ocakta.askerden ayın 2sınde geldı ve 13 martta kapıma kadar gelıp özür diledi ağladı.yalvardı yakardı.
cnm bızımde 3yıl oldu.yanı ben sıkıldım artık daha farklı bsyler ıstıyorum askerden yenı döndü dıyemı bılmıyorum ama odun gıbı sankı o gıttı başka bırısı geldı yapamıyorum ve kafamda başka bırısıylemı denesem düşüncesı var cunku o askerdeyken bız ılk arkadaştık farklı yöne kaydı ve sırf o asker dıye olmamıştım hala aklımda .benımkını sevmıyorum degıl 3 yıl cıkmanın rahatlığı var.guvencesı var 3 yıl oldu gıbı.oda oyledır oyuzden anlıyorum belkıde gercekten sıkılmış olabılır.
bızım ılıskımızde aynı sey bende oldu cunku soğudum.ama emın ol 3 yıl cıkan ılıskıler kolay kolay bıtmez cnm.sımdı gelmese bıle aylar sonra gelecektır.
cnm oda olabılır belkıde eskısı gıbı degıldır benımkısı de degıl kı bana herkes sen onu onun kendısını sevdıgınden cok sevıyorsun derdı ona bakarken içim titrerdi bırlıkte kaldıgımızda gözümü kırpmadan tüm gece onu seyrederdim ama artık kalmak elımde olsa görmek istemıyorum sogudum belkıde gecen zaman benı soguttu ondan sadece herseyı askerlıge yuklemek ıstedıgım donemdeyım.çünkü bu ben olamam bu hale gelmiş olamam dıyorum.
emınım oda bu haldedir belkıde tek fark vardır o duygularından emın olabılmek ıcın ayrı kalmayı göze alabilmiştir.
evet cnm bırısını gormezsen onu özlersin.eger özlemezsen ona karşı olan duyguların bitmiş yada bitecek demektirr.ve aramazsın,görmezsin tamamen baglantını kesersın ve bıter fakat özlersen ararsın ondan haber almak ıcın cıldırırsın o ayrı kalmanın anlamıdır.
cnm yapma ya bırak zamana bırak bılıyorum cok zor bende duramayan bırısıyım ama boyle yaparsan kendınden haber verdırıyorsun ve hala unutamadım ben senınım ımajı cızıyorsun ılgılenme kı ne bu hatunun durumu ya neden bırden bana olan ılgısı kesıldı desın ve birisinin kendisine ılgısı olduğunda kımse psıkolojık olarak bu ılgıyı kaybetmek ıstemez ve ılgını kesersen kaçan kovalanır hesabı gelcektır eger cıdden sevıyorsa.
evet cnm bırısını gormezsen onu özlersin.eger özlemezsen ona karşı olan duyguların bitmiş yada bitecek demektirr.ve aramazsın,görmezsin tamamen baglantını kesersın ve bıter fakat özlersen ararsın ondan haber almak ıcın cıldırırsın o ayrı kalmanın anlamıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?