Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm benımkısı askerdı askerden gelmeden 10 gun once bız ayrılmıştık yanı 23 ocakta.askerden ayın 2sınde geldı ve 13 martta kapıma kadar gelıp özür diledi ağladı.yalvardı yakardı.

bizde 13 şubatta ayrıldk hala yalwarmadı bana:)) ben gittim msj attım yine ona ama artık atmıycam o atsın ben çok yoruldm szinde bizim gibi 3 yıldan fazlyadı galiba ilşknz dimi 3 yılı bitrmek zor olur ama bizimkisi skldım bunaldım die bitirdi oluyo galiba erkeklerde böle bi dönem??

cnm bızımde 3yıl oldu.yanı ben sıkıldım artık daha farklı bsyler ıstıyorum askerden yenı döndü dıyemı bılmıyorum ama odun gıbı sankı o gıttı başka bırısı geldı yapamıyorum ve kafamda başka bırısıylemı denesem düşüncesı var cunku o askerdeyken bız ılk arkadaştık farklı yöne kaydı ve sırf o asker dıye olmamıştım hala aklımda .benımkını sevmıyorum degıl 3 yıl cıkmanın rahatlığı var.guvencesı var 3 yıl oldu gıbı.oda oyledır oyuzden anlıyorum belkıde gercekten sıkılmış olabılır.
bızım ılıskımızde aynı sey bende oldu cunku soğudum.ama emın ol 3 yıl cıkan ılıskıler kolay kolay bıtmez cnm.sımdı gelmese bıle aylar sonra gelecektır.

sıklmış olabilr haklısın elbet ama inş ddğin gibi olur:Saruboceqda geri gelir 3 buçuk yıl durmaksızn çıktık ayrıldğımzda bile adı ayrılıktı heran sesimzi duyuyordk msnde konuşuyorduk bölesi daha ii oldu belkide sevgimizi ölçüyoruz ama eminim aşk kazanıcak inş.. o her ne kadar eskisi gibi değil sana olan sevgm desede görücez ilerde

cnm oda olabılır belkıde eskısı gıbı degıldır benımkısı de degıl kı bana herkes sen onu onun kendısını sevdıgınden cok sevıyorsun derdı ona bakarken içim titrerdi bırlıkte kaldıgımızda gözümü kırpmadan tüm gece onu seyrederdim ama artık kalmak elımde olsa görmek istemıyorum sogudum belkıde gecen zaman benı soguttu ondan sadece herseyı askerlıge yuklemek ıstedıgım donemdeyım.çünkü bu ben olamam bu hale gelmiş olamam dıyorum.
emınım oda bu haldedir belkıde tek fark vardır o duygularından emın olabılmek ıcın ayrı kalmayı göze alabilmiştir.

Merhabalar
Bende sizdenim
Severken ayrılmak gerçekten çok zor
ınsan hatırlamak istemese de o gzel günler aklından çıkmıyor
Umarım herkes birgün hakettiği sevgiyi ve sevgiliyi bulur

Benimkide ilk başta bana emin olmak istiyorum deyip zaman istemişti.Anlamıyorum ya emin olmak böyle ayrı kalmakla mı olur.Fakat bana hiç bi daha arama, asla olmaz, bitti falan demedi.Ben beklerim dediğim halde demedi. Bende buna umutlanıyorum mesela.

haklısın herşey olabilir en ummadık zmnda çıkıp gelebilr.. çnkü daha yaşayacağımz çok şey olduğunu düşnüyorum.. bi anlık duyguyla bu ilşkinn bitmemesi gerek bn en azından böle düşnüyorum eminim oda yakında görür..zaten eskisi gibi arayıp somuyorum eskiden olsa peşinden koşarım ama bu sefer hiç ole yapmadım en son 4 hafta önce baskı kurayım ddm yine aynı şeyi dedi bn seni bni bunalttın die bıraktım dedi bana bilmem ne offf erkekler off:jeyyar:

evet cnm bırısını gormezsen onu özlersin.eger özlemezsen ona karşı olan duyguların bitmiş yada bitecek demektirr.ve aramazsın,görmezsin tamamen baglantını kesersın ve bıter fakat özlersen ararsın ondan haber almak ıcın cıldırırsın o ayrı kalmanın anlamıdır.

kızlar bu arada ben cıldırmak uzereyım bır rus kız

Slavyana Tsvetkova just posted a poll about x.

Do you think x is successful?

YES or NO
9:36pm
dıye bsy yollamış benımkıne ve gulucuk yapmış bu ne demek bu adamın ne alandaki başarısını bır rus soruyor sizce?

test gibi bişi bu,
banada gelmişti. bi arkadaş şey göndermiş
atıyorum şimdi princess sizce ispiyoncu mudur? evet hayır...
emrenin cevabını görmek için tıklayın gibi bişi.

o hiç arayıp sormuo gerçi ayrıldğımz mznda asla msj atmazdıı.. 1 2 tane atardı oda 1 ayda 1:)) bnm zorumla ama şimdi ne o atıo nede ben onu görebilsem hala sevip sevmedğimi anlarım ama görmeden yorum yapamıyorum hala sevsemde mücadele etmem artık yoruldum bi kerede o koşsun peşimden ya bunu gerçekten okadar çok istiyorum kihihoyyyt

ama yanı allahın rusu bu kız.bende kıza arkadaşlık teklıfı yolladım ve nereden tanıyorsun dıye ıngılızce sordum.napımkı başka

cnm yapma ya bırak zamana bırak bılıyorum cok zor bende duramayan bırısıyım ama boyle yaparsan kendınden haber verdırıyorsun ve hala unutamadım ben senınım ımajı cızıyorsun ılgılenme kı ne bu hatunun durumu ya neden bırden bana olan ılgısı kesıldı desın ve birisinin kendisine ılgısı olduğunda kımse psıkolojık olarak bu ılgıyı kaybetmek ıstemez ve ılgını kesersen kaçan kovalanır hesabı gelcektır eger cıdden sevıyorsa.

gerçekten seviodu:)) ama bana dioki artık sevmiyorum geçen ayrıldğımzdada sevmiyorum seni diodu hep dio yani ayrıldğı zmnki tipk bahane kim ayrlırken seni seviyorum der o zmn tezatlık olur seviosan nie bırakıosuN:)) bakcaz artık güselim aramıyoruz sormuyoruz herkes aynı şeyi diyo bnde herkesi dinliyim bari:))

evet buna yorum benden ayrı şehirlerde 3,5 senelik beraberlikten sonra özlem nedir biliyorum, geliceği günü iple çekmek o gece uyuyamamak sabah delifişek gibi kalkmak kahvaltı bile edemeden evden dışarı fırlamak gelmeden 3 gün önceden hazırlanmaya planlar yapmaya başlamak :) şimdi son duruma bakalım aradaki mesafe biz hiç birbirimizi göremicez demek,telefonu değiştirdi bi hattı aynı oda kapalı biz hiç sesimizi duyamayacaz demek yada o duymak istemiyor demek,msnde görüyoruz birbirimizi oda hiç bir şeye yaramıyor...demekki ben ne kadar özlesemde o özlemiyor yani bitti :1shok:

kesınlıkle oyle cnm herkesın dedıgını dınle .:)
ben bakma boyle konusuyorum ama kendıme bır tek fıkırlerım ıslemıyor malesef...
ben yatıyım en ıyısı gene karamsarlığa büründüm.
herkese iyi geceler.öptüm sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…