Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

dunku sıkıntım demekkı bundanmıs sımdı aklıma geldı dun ne kadar sıkılmıstım..ve aksam kına gecesı vardı ıyıkı gtmedım kesın onu gorebılırdım...
herkez alahından bulsun...

:1shok::1shok:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum güçlü ol cnm lütfen ne yazıyorki arabanın arkasında ???

Canim yaa...
Offf...
Bazen ogrendiklerimiz, duyduklarimiz o kadar canimizi acitiyoki..
Belkide hepside biseye isaret...
Guclu ol lutfen ebrum...
Sen zaten guclusun aslinda ama birakma kendini...
Herseye alisiliyo zamanla...
Bu kotu gunlerin iyi gunleride olacak...
Yasadiklarin ilerde mutluluk olarak donecek insallah....

:1shok::1shok:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum güçlü ol cnm lütfen ne yazıyorki arabanın arkasında ???

arabanın arkasında ayısıgım yazıyodu cıkardı ayrıldıgımızda yazıyı ama ole ız yapmıskı 8aydır hala sankı yazı cıkmamıs gıbı her goern ayrılmadınzmı yazı duruyo dıyo...

bazen kendımı cok gucsuz hısedıyorum kızıyorum kendıme bazende cok guclu ayaklarına yatıyorum ama kendım cok hırpalanıyorum...
cok yorgunum
ben bu habaerlere alıskınım zaten ama yaptıklarını kaldıramıyorum..napmak ıstıyosun ya.
tamam bıttı ayrıldık..babanın buldugu ıstedıgı kızı kabullendın neden bana kendını gosterıyosun haber yapıyosun anlamıyorum .
artık haberde almak ıstemıyorum..her defasında uzuluyorum ..
ınsallah bunlar bana mukafat olarak donucek

Ebrucum bak canım artık en azından beklemeyeceksin. Yani artık onu beklemeden yeni birini hayatına alabilirsin.Acabaların olmayacak...Evet çok üzüldün ama artık daha net ve kararlı değil misin canım? Demek ki o sana layık değilmiş ki bitmiş. Ve gerçekten çok çok daha sevecek sevilecek ve mutlu olacaksın.
Açıkçası inan ki ne kadar canımı yaksada bende eğer benimkinin hayatında biri varsa ya da nişanlanıyorsa bilmek öğrenmek isterdim. Belki var ben bilmiyorum ve boşu boşuna acaba döner mi diye bekleyip kendimi hırpalıyorum.
Evet bu haberler insanın canını çok yakar ama seni daha güçlü ve kararlı yapar.Bi bakıma kafanda daha rahat olur canım.

Insallah kuzu...
Hepimiz alicaz bi gun mukafatini:Saruboceq:..

evet canım cok haklısın..
artık onu beklıcek durumum yok
duymak bu bakımdan ıyı oluyo..
bugune kadar hep duymak ıstedım ama artık duymaya cesaretım yok..yanı artık tamam yanı durmadan onun gezme haberlerını almak ıstemıyorum
eger nısanlanmasydıkı zaten ozaman hayatımda olurdu..
hep onu beklerdım ve ondan once ben bu adımı atamazdım..
haberler canımı cok yaktı ama yolumu cızmem ıcınde bana yardımcı oldu..
anlatılcak gıbı degıl kızlar ıcım nasıl acıyo bılsenız

Ne güzel bi tesadüf olmuş bu böylekaydirigubbakcemile5
Tabi hayatta hiç birşey tesadüf değil derler ama bilmiyoruz şuan ne olacak :jeyyar:
Fakat ben gerçekten başka birine heyecanlanmana sevindim.Ohhh olmuş seninkine.
Aaaah ah keşke bilse bırakıp gittiği, onu deliler gibi seven kızın başka birisi içinde heyecanlanabileceğini :asigim:
Kendilerini çok bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ya kötükedihüso

Canım inanki kendimi senin yerine koyup empati yapmaya çalışıyorumda gerçekten ne kadar büyük bi acı anlayabiliyorm. Şimdi üzül canım. Ama sonra aklına gelince "bitti gitti" diyeceksin.
Benimkinide annesi evlendirmeye çok hevesliydi.Birde üç erkek kardeşin en büyüğü benimkiydi. Yaşı oldu 30.Ben bile böyle bi haber alabilirim biliyor musun. Ve öyle bişey olursa inşallah söylerler bana.Yoksa ben onu kalbimden söküp atamam, başkalarına bakamam :1no2:

evet bole nısan haberlerı duyulmadan atılmıyo
kı ben hala atmakla ugrasıyorum
onu bekledıgım ıcın degıl ne bılıyım ınsan her seyı getırıyo aklın aıste hemen bıtmıyo malesef
keske bıttı dendıgınde bıtse
sabah cok guzel uyandım hıc aklımda yok gıbıydı
gece o nasıl uyumus baksanıza elınde yuzukle nısanlı olarak
senınde hakkında en hayırlısı olsun
egrkı hayatında bırı varsa cok zorda olsa duymanı ısterım
duysan umudun hıc bıtmıcek ama en azından bırz bıraz yolunu cıezrsın en azından gelen teklıflerı degerlendırıp yolunu cızmeye caısr ınsan

ebrum canim seninle beraber bende titredim...
neler yasadigini, hissettigini inan bana hissedebiliyorum...
ne olur birakma kendini..

Cook iyi anliyorum canim...
Bi tek icimizin acimasina bisey yapamiyoruz iste...

ebrum canim seninle beraber bende titredim...
neler yasadigini, hissettigini inan bana hissedebiliyorum...
ne olur birakma kendini..

canım bılıyorum saol
bırakmıcam kendımı
daha guclu olucam artık onun ıstedıgı gıbı olmıcam
sımdı ben acı cekıyorum bana bunları yasatıyo
kendı söz nişan derken laylaylom yasıyo ama
bı gun ıcı kotu acıcak bılıyorum
aslında butun suc aılesınde ama oda dırenseydı ya
onunda ıcı acıyodur bıkere olsa acıyodur dımı

Benim anlamadığım bide niye arkadaşının önünden zırt pırt geçip nispet yapıyor ki.
Eşek gibi bilmiyor mu ya arkadaşının sana bunları söyleyeceğini.
Bariz kasıtlı yapıyor. Sen bil diye.
Ayrıca eğer sırf ailesi istiyor diye o kızla nişanlanmışsa yazıklar olsun! Bi erkek bu kadar mı pasif güçsüz olur!

Ayrıca eğer insansa ve bi kalbi varsa vicdan azabı çekmesi lazım. Çok fena ya.Bende şimdi bi kötü oldum.

tutamıyorum kızlar kendımı ya
akıyo gozyaslarım
annem gorsunde ıstemıyorum
off ya allahım yardım et

Bende annem gorucek diye dogru duzgun agliyamiyorum..
Siliyorum hemen..
Gece oluncada aciyorum tum musluklari...
Agla canim ya acil iyice..
Yada git bi dusa gir oyle agla...
Aglamayinca acilamiyo insan...
Koca bi yumruk kaliyo kalbinin ustunde de bogazinda da...
Allahim dayanma gucu versin daha cabuk atlatmamiz icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…