canım yaaa ... çıkmam lazım... keşke çıkmak zorunda olmasam... yanındaymışım gibi güçlü ol lütfen...
nolur ... sakin ol... aklım sen de kalacak off...
kızlar sımdı haber geldı...benımkı dun aksam nısanlanmıs...tıtrıyorum ama aglamıyorum sadece tuhaf oldum
durmadan arkadasımın onunden gecıyomus...
kız kırmızı nısanlık gymıs...
arkadasımda dıyokı bıdaha naber derse ..ıyıyım sen galaıba daha ebru yu unutamadın nıye arabanın arkasında yazı duruyo dıcem dıyo...sureklı arkadasımın onunden gecıyo nıspet yapıyo bıde ...bırılerıde arabadan egılıp bakıyomus
canım cok tesekkur ederım..ınankı tam dedıgın gıbıyım..herseyı pes pese ogrendım..ama artık alıskınım dedıgın gıbı ..
arasıra bole tıtrıcem ama uzmmıcem kendımı...ne halı varsa gorsun..
evet artık haberde almak ıstemıyorum..
solıcem ..ama bunları duymam ıyı oldu...
:1shok::1shok:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum güçlü ol cnm lütfen ne yazıyorki arabanın arkasında ???
Canim yaa...
Offf...
Bazen ogrendiklerimiz, duyduklarimiz o kadar canimizi acitiyoki..
Belkide hepside biseye isaret...
Guclu ol lutfen ebrum...
Sen zaten guclusun aslinda ama birakma kendini...
Herseye alisiliyo zamanla...
Bu kotu gunlerin iyi gunleride olacak...
Yasadiklarin ilerde mutluluk olarak donecek insallah....
Ebrucum bak canım artık en azından beklemeyeceksin. Yani artık onu beklemeden yeni birini hayatına alabilirsin.Acabaların olmayacak...Evet çok üzüldün ama artık daha net ve kararlı değil misin canım? Demek ki o sana layık değilmiş ki bitmiş. Ve gerçekten çok çok daha sevecek sevilecek ve mutlu olacaksın.bazen kendımı cok gucsuz hısedıyorum kızıyorum kendıme bazende cok guclu ayaklarına yatıyorum ama kendım cok hırpalanıyorum...
cok yorgunum
ben bu habaerlere alıskınım zaten ama yaptıklarını kaldıramıyorum..napmak ıstıyosun ya.
tamam bıttı ayrıldık..babanın buldugu ıstedıgı kızı kabullendın neden bana kendını gosterıyosun haber yapıyosun anlamıyorum .
artık haberde almak ıstemıyorum..her defasında uzuluyorum ..
ınsallah bunlar bana mukafat olarak donucek
bazen kendımı cok gucsuz hısedıyorum kızıyorum kendıme bazende cok guclu ayaklarına yatıyorum ama kendım cok hırpalanıyorum...
cok yorgunum
ben bu habaerlere alıskınım zaten ama yaptıklarını kaldıramıyorum..napmak ıstıyosun ya.
tamam bıttı ayrıldık..babanın buldugu ıstedıgı kızı kabullendın neden bana kendını gosterıyosun haber yapıyosun anlamıyorum .
artık haberde almak ıstemıyorum..her defasında uzuluyorum ..
ınsallah bunlar bana mukafat olarak donucek
Ebrucum bak canım artık en azından beklemeyeceksin. Yani artık onu beklemeden yeni birini hayatına alabilirsin.Acabaların olmayacak...Evet çok üzüldün ama artık daha net ve kararlı değil misin canım? Demek ki o sana layık değilmiş ki bitmiş. Ve gerçekten çok çok daha sevecek sevilecek ve mutlu olacaksın.
Açıkçası inan ki ne kadar canımı yaksada bende eğer benimkinin hayatında biri varsa ya da nişanlanıyorsa bilmek öğrenmek isterdim. Belki var ben bilmiyorum ve boşu boşuna acaba döner mi diye bekleyip kendimi hırpalıyorum.
Evet bu haberler insanın canını çok yakar ama seni daha güçlü ve kararlı yapar.Bi bakıma kafanda daha rahat olur canım.
Ne güzel bi tesadüf olmuş bu böylekaydirigubbakcemile5kızlar ya size süper bir haberim var... abimden yarım saat izin aldım... haber vermeye geldim... sonra kaçıcam... pat diye de dalıyorum ama ...
arkadaşımı aradım hemen... söz ver demişti bir daha görürsen tanışacaksın... yok dedim bu onun 2. şansı iyi kullansın ; gelsin ve tanışsın :))
ya bu çocuk hayatım boyunca beni tirtir titretip sadece bakmakla yetinecek biri olacak heralde :))
ama gelirse bayılırım heralde heyecandan... ayyy paylaşmak istedim hemen sizle...
Canım inanki kendimi senin yerine koyup empati yapmaya çalışıyorumda gerçekten ne kadar büyük bi acı anlayabiliyorm. Şimdi üzül canım. Ama sonra aklına gelince "bitti gitti" diyeceksin.evet canım cok haklısın..
artık onu beklıcek durumum yok
duymak bu bakımdan ıyı oluyo..
bugune kadar hep duymak ıstedım ama artık duymaya cesaretım yok..yanı artık tamam yanı durmadan onun gezme haberlerını almak ıstemıyorum
eger nısanlanmasydıkı zaten ozaman hayatımda olurdu..
hep onu beklerdım ve ondan once ben bu adımı atamazdım..
haberler canımı cok yaktı ama yolumu cızmem ıcınde bana yardımcı oldu..
anlatılcak gıbı degıl kızlar ıcım nasıl acıyo bılsenız
Canım inanki kendimi senin yerine koyup empati yapmaya çalışıyorumda gerçekten ne kadar büyük bi acı anlayabiliyorm. Şimdi üzül canım. Ama sonra aklına gelince "bitti gitti" diyeceksin.
Benimkinide annesi evlendirmeye çok hevesliydi.Birde üç erkek kardeşin en büyüğü benimkiydi. Yaşı oldu 30.Ben bile böyle bi haber alabilirim biliyor musun. Ve öyle bişey olursa inşallah söylerler bana.Yoksa ben onu kalbimden söküp atamam, başkalarına bakamam :1no2:
evet canım cok haklısın..
artık onu beklıcek durumum yok
duymak bu bakımdan ıyı oluyo..
bugune kadar hep duymak ıstedım ama artık duymaya cesaretım yok..yanı artık tamam yanı durmadan onun gezme haberlerını almak ıstemıyorum
eger nısanlanmasydıkı zaten ozaman hayatımda olurdu..
hep onu beklerdım ve ondan once ben bu adımı atamazdım..
haberler canımı cok yaktı ama yolumu cızmem ıcınde bana yardımcı oldu..
anlatılcak gıbı degıl kızlar ıcım nasıl acıyo bılsenız
ebrum canim seninle beraber bende titredim...
neler yasadigini, hissettigini inan bana hissedebiliyorum...
ne olur birakma kendini..
Benim anlamadığım bide niye arkadaşının önünden zırt pırt geçip nispet yapıyor ki.canım bılıyorum saol
bırakmıcam kendımı
daha guclu olucam artık onun ıstedıgı gıbı olmıcam
sımdı ben acı cekıyorum bana bunları yasatıyo
kendı söz nişan derken laylaylom yasıyo ama
bı gun ıcı kotu acıcak bılıyorum
aslında butun suc aılesınde ama oda dırenseydı ya
onunda ıcı acıyodur bıkere olsa acıyodur dımı
Benim anlamadığım bide niye arkadaşının önünden zırt pırt geçip nispet yapıyor ki.
Eşek gibi bilmiyor mu ya arkadaşının sana bunları söyleyeceğini.
Bariz kasıtlı yapıyor. Sen bil diye.
Ayrıca eğer sırf ailesi istiyor diye o kızla nişanlanmışsa yazıklar olsun! Bi erkek bu kadar mı pasif güçsüz olur![/QUOTE
bende anlamadım ne ıstıyo arkadasımın onunden gecıyo en samımı arkadasım
onun evıne bıle gotrmustum onu cok samımıydık...
arkadasımda artık sınırlenmıs
bıde slm verıyo arkadasıma yanında nısanlısı bıle varken
oda bı dahja slm versın yanında nısanlısıda olsa ebru yu unutamadınmı yazı duruyo dıcem dıyo
cok kızmıs
tutamıyorum kızlar kendımı ya
akıyo gozyaslarım
annem gorsunde ıstemıyorum
off ya allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?