slm
geldım canım bı bakıım dedım nabersın
Canım seni öyle iyi anlıyorum ki. birebir aynı şeyleri hissediyorum düşünüyorum seninle.Böyle severken tek taraflı bitmesi çok acı verici. Onlar karar veriyor sen sadece kabulleniyorsun. Bize fikrimiz bile sorulmuyor.Bi sorun varsa paylaşılmıyor.Sonra acaba diyorsun acaba bu kadar sevdiğini söylerken birden bitiriyorsa gerçekten sevmedi mi? Oynadı mı benimle? Kandırdı mı? Bunları bile düşünüyorsun bazen ister istemez. Biz gece telefonda öyle sevgi dolu konuştuk ki. Birbirimizi özlediğimizi söyledik.Ve onun seside o kadar sıcaktı ki...Fakat sabah ne oldu gece ne düşündüyse bitirdi.Fakat çok çok yanlış bi karar verdi. Evet ben onu seviyorum deli gibi. Fakat bi taraftan kalbim öyle kırık ki ona karşı. Gelirse nasıl tamir edecek bilmiyorum...Benim için hiç mücadele etmedi. Fakat dönerse ciddi anlamda mücadele etmesi gerekecek. Ha bu bi taktik olsun, süründüreyim onu diye değil. Gerçekten çok kırıldım ona.Allah üzmesin bi daha ama beni bu hayatta en çok o yaraladı, o ağlattı, o üzdü...evet sanırım bunu bırakıp giden için söylemek kolayson dakkaya kadar sevdiğini söyleyip sonra bi anda bitirmek tabi bu erkekler için diyorum kızlar belki doğru düzgün ayrılabilirler buna lafım yok.nasıl bitebilir ya bir sevgi nasıl biter tamam aşk belki biter ilk heyecanlar olmayabilir ama sevgi bitermi!!! o kdar beraber kurduğun hayaller, evlilik planları, herşeyi bir anda silebiliyor musun? ben değiştim yok bunaldım sıkıldım ne demek bu, bende sıkılıyorum ama karşılıklı çözüm arıyorum dimi, bu öle evcilik oyunu değil madem böyle hissediyordu bunu 3,5 senede mi anladı, şunu da belirtim ben geride kalanın acısıyla bunları söylüyorum belkide sen haklısın. ben hala seviyorum özlüyorum ve o benim aşkım.eğer dediğin gibi kafasında bir şey oluştuğsa bilemiyorum.bence sende iyi düşün onu o kadar severken isterken nasıl değişti bu duyguların? kendine zaman tanı daha sonra pişman olacağın bişe yapma çünkü insan ancak kaybedince değerini anlıyor :1no2:
Canım seni öyle iyi anlıyorum ki. birebir aynı şeyleri hissediyorum düşünüyorum seninle.Böyle severken tek taraflı bitmesi çok acı verici. Onlar karar veriyor sen sadece kabulleniyorsun. Bize fikrimiz bile sorulmuyor.Bi sorun varsa paylaşılmıyor.Sonra acaba diyorsun acaba bu kadar sevdiğini söylerken birden bitiriyorsa gerçekten sevmedi mi? Oynadı mı benimle? Kandırdı mı? Bunları bile düşünüyorsun bazen ister istemez. Biz gece telefonda öyle sevgi dolu konuştuk ki. Birbirimizi özlediğimizi söyledik.Ve onun seside o kadar sıcaktı ki...Fakat sabah ne oldu gece ne düşündüyse bitirdi.Fakat çok çok yanlış bi karar verdi. Evet ben onu seviyorum deli gibi. Fakat bi taraftan kalbim öyle kırık ki ona karşı. Gelirse nasıl tamir edecek bilmiyorum...Benim için hiç mücadele etmedi. Fakat dönerse ciddi anlamda mücadele etmesi gerekecek. Ha bu bi taktik olsun, süründüreyim onu diye değil. Gerçekten çok kırıldım ona.Allah üzmesin bi daha ama beni bu hayatta en çok o yaraladı, o ağlattı, o üzdü...
Canım seni öyle iyi anlıyorum ki. birebir aynı şeyleri hissediyorum düşünüyorum seninle.Böyle severken tek taraflı bitmesi çok acı verici. Onlar karar veriyor sen sadece kabulleniyorsun. Bize fikrimiz bile sorulmuyor.Bi sorun varsa paylaşılmıyor.Sonra acaba diyorsun acaba bu kadar sevdiğini söylerken birden bitiriyorsa gerçekten sevmedi mi? Oynadı mı benimle? Kandırdı mı? Bunları bile düşünüyorsun bazen ister istemez. Biz gece telefonda öyle sevgi dolu konuştuk ki. Birbirimizi özlediğimizi söyledik.Ve onun seside o kadar sıcaktı ki...Fakat sabah ne oldu gece ne düşündüyse bitirdi.Fakat çok çok yanlış bi karar verdi. Evet ben onu seviyorum deli gibi. Fakat bi taraftan kalbim öyle kırık ki ona karşı. Gelirse nasıl tamir edecek bilmiyorum...Benim için hiç mücadele etmedi. Fakat dönerse ciddi anlamda mücadele etmesi gerekecek. Ha bu bi taktik olsun, süründüreyim onu diye değil. Gerçekten çok kırıldım ona.Allah üzmesin bi daha ama beni bu hayatta en çok o yaraladı, o ağlattı, o üzdü...
ayyy tutii çok şaşırdım:) beni ararmısın falan haha süper yaa..
oda gelicekmiş.
iyi iyii.. böylece aranız iyice samimileşir.
yüzde bulduysa senden biraz, bırakmaz daha peşini.. :)
tutıcık hadı hayırlısı
kanka olarak gormuyo tabıkı.. sana yakınlasmak ıstıyo..
barı sen sevdıgıne kavus yaaaaa:)))
hiç sanmam ne kankası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?