Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki. birebir aynı şeyleri hissediyorum düşünüyorum seninle.Böyle severken tek taraflı bitmesi çok acı verici. Onlar karar veriyor sen sadece kabulleniyorsun. Bize fikrimiz bile sorulmuyor.Bi sorun varsa paylaşılmıyor.Sonra acaba diyorsun acaba bu kadar sevdiğini söylerken birden bitiriyorsa gerçekten sevmedi mi? Oynadı mı benimle? Kandırdı mı? Bunları bile düşünüyorsun bazen ister istemez. Biz gece telefonda öyle sevgi dolu konuştuk ki. Birbirimizi özlediğimizi söyledik.Ve onun seside o kadar sıcaktı ki...Fakat sabah ne oldu gece ne düşündüyse bitirdi.Fakat çok çok yanlış bi karar verdi. Evet ben onu seviyorum deli gibi. Fakat bi taraftan kalbim öyle kırık ki ona karşı. Gelirse nasıl tamir edecek bilmiyorum...Benim için hiç mücadele etmedi. Fakat dönerse ciddi anlamda mücadele etmesi gerekecek. Ha bu bi taktik olsun, süründüreyim onu diye değil. Gerçekten çok kırıldım ona.Allah üzmesin bi daha ama beni bu hayatta en çok o yaraladı, o ağlattı, o üzdü...

:teselli:

adeta duygularıma tercüme olmuşsun canım:çok üzgünüm:

Sizi üzdüysem özür dilerim ((
Bugün ankara'da hava çok güzel ama benim içim bulutlu ve yağmurlu.Amaaannn öyle işte canlarım.
Suprensesi canım sende işten ayrılmışsın galiba. Hayırlısı olsun canım.ınşallah daha iyi bi iş kapısı açılır önüne.

bende evde tıkıldım kaldım ama burası ıyı gelıyo bana
kucuk kadınları ızlıyom bı taraftan ay cok uzuldum elıfede:))

su prensesı hakkında daha hayırlı bı ıs bulursun ınsaallah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben bugün az ewwel uluç bana mesaj attı canım benı bır aramısın konturun varsa dedı..neyse bende aradım bunu bişey oldu sandım panik yaptım napıosun dedi hazırlanıyorum dedim nereye dedi arkadaşlarımla buluşucam dedim kim onlar dedş sen tanımazsın dedi bende gelecem dedi saçmalama nereye gidiyorsunuz bende gelcem dedi :S uluc dedim saçmalama çok ciddiyim söyle gelicem dedi bende başka zaman dedim sonra dediki tamam tamam dedi o zaman kuzenin düğününe gelicem ben haber ver bana dedi ben hala şoklardayım ...

günaydin kizlar.. kahvaltımı falan edip geldim.
ankara güneşli falan gene..
benim yapacak işim yok. vize haftası ve en ufak çalışmak istemiyorum.
spor falan yapiyim bari..

ayyy tutii çok şaşırdım:) beni ararmısın falan haha süper yaa..
oda gelicekmiş.
iyi iyii.. böylece aranız iyice samimileşir.
yüzde bulduysa senden biraz, bırakmaz daha peşini.. :)

ayyy tutii çok şaşırdım:) beni ararmısın falan haha süper yaa..
oda gelicekmiş.
iyi iyii.. böylece aranız iyice samimileşir.
yüzde bulduysa senden biraz, bırakmaz daha peşini.. :)

wur kaç yapıyorum sanırım ondan böyle oldu anammmmmmmmmmmmmm hala şaşkınım ben tutturdu bende gelcem dio

kızlar amacı ne bunun asılıormu yoksa beni kanka olarkmı görüyor...

amannnnnnnnnnnnnn üstüme geliyorlar...........
kırcam kalemini anlamıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ceketimi alıpppppppppppppp çıkıcam diyorum allah allah inanmıyorlarrrrrrrrrrrrrr !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…