Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım üzmedin olurmu öyle şey ya mirmirmirmir he işteyim sorun halloldu bende uzatmadım hiç halim yok bu ara yeterince derdim var bide işsizlik kaldıramam sığındığım tek şey işim napıyım tel.açtılar işyerinden bende uzatmadım geldim

ınsallah ole degıldır kı ben degıl dıyorum ama
eger olse valla kotu olsun kötükedihüso

bu ona cesaret edemez neden biliyormusunuz bu benimle konuşurken msn de çok çekiniyordu bana hep canım yawrum falan diyordu ben çok soguk kısa cümlelerle konuşuyordum bi gün kankam bi kerede şu çocuga samimi bi kelime kur bak neler olucak dedi...neyse bir gün yine msn ye geldi naber tuğçe dedi bende iyim tatlı falan dedim iyim saol dedi neyin war canım moralin bozuk sanki dedim ewet dedi ne oldu hayatım dedim bana dediki tuğçe bunları yazan senmisin dedi adam ondan sonra daha çok yazmaya başladı CADIARZU

kızlar sımdı haber geldı...benımkı dun aksam nısanlanmıs...tıtrıyorum ama aglamıyorum sadece tuhaf oldum
durmadan arkadasımın onunden gecıyomus...
kız kırmızı nısanlık gymıs...
arkadasımda dıyokı bıdaha naber derse ..ıyıyım sen galaıba daha ebru yu unutamadın nıye arabanın arkasında yazı duruyo dıcem dıyo...sureklı arkadasımın onunden gecıyo nıspet yapıyo bıde ...bırılerıde arabadan egılıp bakıyomus

kızlar ya size süper bir haberim var... abimden yarım saat izin aldım... haber vermeye geldim... sonra kaçıcam... pat diye de dalıyorum ama ...

bugün öle dolana dolana eve geldim... toka filan almak için caddede aşağı yukarı gidip geldim... oyalandım yani sebepsiz... tam eve gireceğim bi baktım bizim evin altındaki optiğin önünde biri... tabii ki de sarışın çocuk yanında her zamanki arkadaşı :)

neyse öle duruolardı... kapıya geldim ama beni görüp görmediğinden emin olmadığım için karşı bakkala geçtim... tabii geçerken de baktım o da baktı :)) .

sonra bakkaldan saçma bi çukulata aldım ; para üstünü almadan çıktım arkamdan seslendiler filan... ama bakkaldan çıktığımda gitmişti... bacaklarım titredi resmen yine... acayip hem de :) liseliler gibi oluyorum onu görünce...

arkadaşımı aradım hemen... söz ver demişti bir daha görürsen tanışacaksın... yok dedim bu onun 2. şansı iyi kullansın ; gelsin ve tanışsın :))

ya bu çocuk hayatım boyunca beni tirtir titretip sadece bakmakla yetinecek biri olacak heralde :))
ama gelirse bayılırım heralde heyecandan... ayyy paylaşmak istedim hemen sizle...

canım benim yaaa... pat diye daldım...
off tatlım ya titreme nolur... bak şöyle düşün hemen ...
hayatında başka biri olduğunu biliyordun ... canını yaktı ama alıştın...
arkadaşın gördü birlikte onları... bu da canını yaktı ama geçti...
nişanlanacağını öğrendin... bu fikre de alıştın...
bugün de dün nişan günü olduğunu öğrendin... bu da geçecek bir tanem :teselli:

yaa ebrucum arkadaşına söylermisin onu görünce sana anlatmaktan vazgeçsin artık...

bundan sonra onunla ilgili alacağın hiçbir haber seni mutlu etmeyecek... ve hatta gereksiz olacak senin için... gereksiz haberler vermesin sana nolur...

şimdi hemen yüzünü gözünü yıkıyorsun ve tamam diyorsun...
yeter ... beni asla haketmeyen biri sevgimi de ; sevgimin gözyaşlarını da haketmiyor...

yeter diyeceksin... ben de gülümseyeceğim bundan sonra hem de canım acımadan...
artık ruhumu da özgür bırakıyorum diyeceksin...

lütfen tatlım... :1hug:

canım yaaa ... çıkmam lazım... keşke çıkmak zorunda olmasam... yanındaymışım gibi güçlü ol lütfen...
nolur ... sakin ol... aklım sen de kalacak off...

hadı hayırlısı bocukcum...
ınsallah sarı cocuk sansını ıyı kullanır..:))
nasıl bısey dımı hemen bıse olunca buraya yazmak ıstıyoruz...
tekrar baska bırı ıcın tıtremek bıle super valla...

canım cok tesekkur ederım..ınankı tam dedıgın gıbıyım..herseyı pes pese ogrendım..ama artık alıskınım dedıgın gıbı ..
arasıra bole tıtrıcem ama uzmmıcem kendımı...ne halı varsa gorsun..
evet artık haberde almak ıstemıyorum..
solıcem ..ama bunları duymam ıyı oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…