hakkında hayırlısı olsun
gonlum ınsallah ayrılmayın der..ama hayırlısı canım
bekle bakalım bıraz sensız kalsın
3 bucuk senelık bı ılıskımız war yaptıgım hatalar yuzunden bana guwenmemeye basladı once son 6 aydır benden uzaklastı arada bı arıyo kıskandıgını bellı edıyo cagırıyo gorusuyoz ama kırk yılda bır o cok ozlerse sewıyorum senı sozunu duyamıyorum artık bu kadar sogukluktan bıktım sewgı ıstıyorum mutsuzum ama cok sewıyorum snn ne zamn bıttı ılıskın allah sabır wersın
Sende sessiz kal seker...
Arama...
Azcik bekle bakalim....
Nasil kendi hatalarin..
Ne yaptin ki?
Saol canim...
Allah hepimize sabir versinde atlatalim biran once...
Benimkide 2 hatta 3 haftadir aramiyo..
ya aramıyorum zaten eskıden ben arardım o aramadıgında sımdı arayıp ne dıycem kı dıyorum bahane bulamıyorum zaten gururda engel oluyo ama coooook uzuluyorum:çok üzgünüm:
ya bunların hepsı war ya...ben hep ona ınat yaptım benı yanlız bırasktıgında bı yere gıtmesemde gıdıyorum gezıyorum dedım mutsuz oldugumu dusunmesın dıe sonra cok yalan soledım ama hepsı gereklıydı aslında en son anlasma yapmıstık 8 gun once artık bana guwenmeye calıs bnı bole yıpratma dedım yoksa sennle gorusmem falan tmm sende hareketlerıne dıkkat et dedı ama madem bna ınanmak ıstıyo neden kontrol etmıyo arayıp sorsun.senınkı nıe aramıyo?kawga mı ettınız
bazen ona kızdıgım zamanlar kesınlıkle affedılmez dıyorum
bazen sevgıme hakım olmaıyom affederım dıyorum
tabı bunlar bı dusunce
aslında ondan beklentım yok
cunku gerı donmez o bılıyorum doncek olsa gtmezdı...
yarının ne getırcegınız bılseydık bu yola gırermıydıkkısenağlama
Bende stajdan bi arkadaşımın hikayesini anlatayım.kızlar ya acaba o hala benım nasıbım olabılırmı:çok üzgünüm:
valla cok sacma ama aklıma gelıyo bole bıse
(bu kafayla ben onu unutamam sanırım:mymeka:)
bızım bı kıracımız vardı kız
sevdıgı ınsanda aynı bızım komsumuzdu
ama bırbırlerını sevıklerı zaman kız kıracımız degıldı ablasına gelıp gıderken sevmıs neyse
sonracıma cocuk nızanlanmıs
sonra ayrılmıs ve evlendılersenağlama
sız bole bıseyı kabul edrmıydınızkafamçokkarıştı
ya ben onu unutamıyom yasenağlama
Oyleler iste...
Oyle dengesiz..
Birak bakalim biraz kendi haline..
Akli basina gelir belki...
Yok canim biz kavga etmedik...
Hatta en son telefonda evlenme teklifi etmisti...
Bundan 3 hafta once yani...
3 haftadirda aramiyo iste...
Bende stajdan bi arkadaşımın hikayesini anlatayım.
İşte stajdan bi arkadaşımın üniversite boyunca çıktığı çok sevdiği bi sevgilisi vardı. Kız Ankara'da, oğlan Gaziantep'te icra müdürüydü.
Malum tabi hiç görüşemiyorlardı.4-5 ayda bir en fazla. Sonra arkadaşım baktı olmuyor ve ayrılmaya karar verdi.Laf aramızda arkadaşım diyorum ama hiç hoşlanmadığım bi şahsiyettir kendisi. Neyse...
Ayrıldıktan sonra 2 sene içinde bu 3 kişiyle çıktı. Hatta birine çok fena aşık olmuştu. Çocuk doktordu.
Sonra askeriyeden biriyle tanıştı hatta nişanlandı, nişanı attı.böyle yani hiç boş kalmadı hatun.
Geçen ortak bi arkadaştan duydum.
Meğerse evlenmiş Çankırı'ya mı ne gitmiş.
Evlendiği kişide kim? Taaa eski terk ettiği sevgilisi.İşte döndü dolaştı onun oldu.
aaaaaaa cewap wermedın mı pekı belkı ondan aramıyodur ya cok uzuldum.pişman mı oldu acaba uff sinir oluyorum erkek mılletıne ya anlasılması zor mahluklar gizemli mi olmaya calısıyolar bı anlasam nedır bu cektıgımız ya aramıycam o arasın laf koymak ıstıyorum arayınca ne desem sence???
kuzucuklar geldim... okudum gidiyorum... çok yoruldum uyuyacağım... trekkinge gittim yine 11 km yürüdüm... bugün bir haber yok...
ebrucum biraz daha iyi gibisin sanki... iyi ol nolur canım benim ... :)
amphiiii sen de hadi ders başına... çabuuk...
evlilik kaynatmışsınız... en doğru zamanda doğru insanlarla inşallah hepimiz paylaşacağız hayatlarımızı... :)
pess gel bakalım aramıza... hayırlısı olsun... kıskançlık varsa o da senden bekliyordur... güvenmeye çalışıyormuş zaten... yaptığım hatalar diyorsun... belki de şimdi düşünüyordur güvenmemi istiyor ama aramıyor bile diye... elbette peşinde koşan sen olma ama bir şans daha ver ilişkine... bir bahaneye gerek yok ; nasılsın diye bir msj atsan bile olur...
hepimiz için hayırlısı olsun kızlar... yarın inşallah çok kalıcam aranızda...
öpüyorum hepinizi...
tesekkur ederım yarın bı dusunucem cewap wermezse cok uzulucem ama bnı tesellı etmek sıze dusuyo ona gorekuzucuklar geldim... okudum gidiyorum... çok yoruldum uyuyacağım... trekkinge gittim yine 11 km yürüdüm... bugün bir haber yok...
ebrucum biraz daha iyi gibisin sanki... iyi ol nolur canım benim ... :)
amphiiii sen de hadi ders başına... çabuuk...
evlilik kaynatmışsınız... en doğru zamanda doğru insanlarla inşallah hepimiz paylaşacağız hayatlarımızı... :)
pess gel bakalım aramıza... hayırlısı olsun... kıskançlık varsa o da senden bekliyordur... güvenmeye çalışıyormuş zaten... yaptığım hatalar diyorsun... belki de şimdi düşünüyordur güvenmemi istiyor ama aramıyor bile diye... elbette peşinde koşan sen olma ama bir şans daha ver ilişkine... bir bahaneye gerek yok ; nasılsın diye bir msj atsan bile olur...
hepimiz için hayırlısı olsun kızlar... yarın inşallah çok kalıcam aranızda...
öpüyorum hepinizi...
Bende seni öpüyorum Böcükcüm. Bende çıkıyorum zaten. Bugün tüm gün üzüldüm.Karşılığında midemi bozdum. Reflü, gastrit,ülser ne bileyim bişey oldum ama doktora gitmeye korkuyorum. Endoskopiden yani(( Neyse çıkıyorum bende.Kızlar sizleride öpüyorum..
ya dıyorum ole ama şirkette calısıyo işlerı cok yogun arayamadım falan üffff hep bi bahanesi war ben iş yerınde zırt pırt wcye gıder ona cwp yazardım eskıden işten atılma tehlıkesıne karsın hemde.sende bıraz zamn wer cocuga belkı cok bozulmustur hanı net bı cwp wermedın dıe beklıyıp gorucez
Pisman olucak olsa teklif etmezdi...
Onceden dusunurdu yani...
Pismanlik deyildir...
Kisaca dengesizlik diyorum buna ben...
Yok canim evet demedim...
Turkiyeye geldigimde farkli sekillerde bi teklif yaparsan dusunurum dedim sakasina...
O telefon konusmasindan sonra konusmustuk zaten daha msn de..
Kotu bisey gecmemisti yani aramizda...
Ne desen:uhm:
Kendimden bi dusuniyim...
O ararsa acmiycam buyuk ihtimalle telefonu...
Acarsamda bi sevgilin oldugu yenimi aklina geldi...
Evcilikmi oynuyoz burda...
Istedigin zaman gel istedigin zaman git...
Olduu...
Ya adam gibi gel yada adam gibi gittigin yerde kal diycem ben...
Sende buna benzer bisey diyebilirsin...
Bende seni öpüyorum Böcükcüm. Bende çıkıyorum zaten. Bugün tüm gün üzüldüm.Karşılığında midemi bozdum. Reflü, gastrit,ülser ne bileyim bişey oldum ama doktora gitmeye korkuyorum. Endoskopiden yani(( Neyse çıkıyorum bende.Kızlar sizleride öpüyorum..
tesekkur ederım yarın bı dusunucem cewap wermezse cok uzulucem ama bnı tesellı etmek sıze dusuyo ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?