Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Temennin icin saol kuzu:1hug:

iim şekerim napim dışaarı çıktım bugün alışveriş falan yaptım malum yaz gelio telimi evde unutmuşm aksi giibi bi geldim 4 msj 11 cewpsz arama tmm ddm eski sevgilmdr % 100 yanıldım ama bnden hoşlnan bi çocuk wardı o atmış 4 mesajıda çağrılarında bi kısmı ona ait diğerleri başka kişilere yaa bn istemiyorum o çcocuğu ama o ciddi ciddi ilşki düşünüo bnmle napcam bilmiyorum tersliyrum makara yapıyorcasına ki krılmasın ama anlamıo

Insallah canim ya...
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin...
Bosuna yasamiyoruzdur bunlari...
Vardir bi hayri...

şkerim hayrola yine noldu:teselli:

bişey yok canım bugün hastayım duygusallığımda tuttu, böle idare ediyorum. özledim işte, arada ağlıyıp duruyorum aynı yani hiç bir şey değişmiyor... kulağım telefonda sanki çalacakmış gibi, yada ben çalsın istiyorum.barışım herşeyi anlatmış zaten şarkılarda...

Insallah canim ya...
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin...
Bosuna yasamiyoruzdur bunlari...
Vardir bi hayri...

bnce böle çukalatam yani onca acı çekiyoruz sevncez elbet bugünler geçicek şu ara en korktuğum şey duygularımın bitmesinden korkuyorum hemde çok.. azalıo gibi acım dinio ama bn bunu istemiyorum içimde ona ait aşk olsn istiyorum ama gidio kuzum off bilmiyorum unutmak istemiyorum bn acı hiç yok şuan inan üüzülme yok atlattım hatta ama istemiyorum ben.. untumak istemiyorum gerçekten:çok üzgünüm:

Niye canim ya...
Degerlendirsene bu cocugu...
Bak kac kezde aramis mesaj cekmis...
Iyi olur belki..
Ama bi yandan da bi iliskiden ciktiktan hemen sonra yeni bi iliski pek saglikli olmayadabiliyo...

şimdi bi uğradım da aklıma geldi çuku sen aradın mı bu adamı ya? belki bişi vardır ne bileyim...
böyle zamana bırakılıp ilişki bitmezki konuşulması gerekmez mi??

Ya princessim sen bunlari soyledikten sonra dusunmeye basladim konussam mi acaba diye...:uhm:
En azindan niye aramiyo niye boyle davraniyo anlamis olurum...
Bitirmisse bile bittigini anlarim ve ayriliga alistiririm artik kendimi...
Bi yandan da konusmiyim diyorum o konusana kadar...
Ama onunda konusuca yok:sm_confused:

Niye canim ya...
Degerlendirsene bu cocugu...
Bak kac kezde aramis mesaj cekmis...
Iyi olur belki..
Ama bi yandan da bi iliskiden ciktiktan hemen sonra yeni bi iliski pek saglikli olmayadabiliyo...

olmaz kuzum ya sevmiyorum onu nası ilşki yaşıym msnde konuşuyoşrum gülüyoruz eğleniyoruz ama okadar yani aşk konuusna gelince bayıyıo bni ya bi kelimesi yetio soğutmaya beni.. erkeklere artık bakamaz oldum sanki evli gibyim..zaten çok eşli değilm hayatıma sayılı insanlar girdi 2 3 kişi ve ne bilm çıkmk inanın istemiyorum kimseyle o gelsede şuan istemem çok kırgınm kırıldm yara aldım iyileşmesi zmn alcak

cukum ben cok bilmiyorum sizin durumunuzu. yani dışarıdan gördüğüm kadarıyla..
senin yerinde olsam coktan konuşurdum. ama sen daha iyi bilirsin tabii.

Anliyorum kuzu..
Aynen bende oyle hissediyorum...
En dogrusu zaman..
Insallah cabuk atlatirsin bu durumuda hayatina en dogru kisiyle devam edersin...

iyi geceler güzeller...
ne çok misafirimiz varmış... aşağıdaki bayanlar, olmuyo böyle ya, ben merak ediyorum şahsen
bayan turuncu seni çok görür oldum, sel_can, sonce ay kızlar çıkın yukarı bee.. kaydirigubbakcemile3

cukum ben cok bilmiyorum sizin durumunuzu. yani dışarıdan gördüğüm kadarıyla..
senin yerinde olsam coktan konuşurdum. ama sen daha iyi bilirsin tabii.

Bilmiyorum ya...
En azindan niye aramadigini, bitip bitmedigini sormak istiyorum...
Bi tarafimda birak konusma ne hali varsa gorsun...
O bitirmediyse bile sen bitir artik diyo

selam hayirli geceler gacilar:)

Hosgeldin sekercim..

Hosgeldin canimcim...
Onlar uzaktan bakmayi seviyo...
Bozmayalim rahatlarinikaydirigubbakcemile3

Anliyorum kuzu..
Aynen bende oyle hissediyorum...
En dogrusu zaman..
Insallah cabuk atlatirsin bu durumuda hayatina en dogru kisiyle devam edersin...

bakcaz çukulatam zmn göstercek herkes tamamen bitirdi blli dio aramıo daha ne kadr olduki yaa bnm allaha inancım tam allahım bnm dualarımı kabul etcek yeterki içimi ferah tutim allah üzülünelerin acı çeken kullarının yardımına koşar onların acı çekmesini istemez bn biliyorum bnmde acı çekmemi istemio sadece bana sabretmesini öğretio çnkü bn çok sabırsz bi kızm beklemeyi sevmem hayatımdaki herşey hemen anında olcak sevdğim bi elbise,sevdğim erkek vs vs şımarık bi kız değilm ama her ddğim yapıldğı için sabretmeyi bilmioyrum allahım bana sabrı öğretip bni ödüllendircek biliyorum:Saruboceq:

Hosgeldin canimcim...
Onlar uzaktan bakmayi seviyo...
Bozmayalim rahatlarinikaydirigubbakcemile3

gitmişler zaten kaydirigubbakcemile3
geldim ama öyle bi bakmaya, oturmaya gelmedim :))
iyi geceler demeden geçmeyeyim dedim.....

iyi geceler tatlılarım, tel kadayıflarım, revanilerim, galiba karnım acıktı cokacimcoook

öptüm hepinizia.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…