bak bu sözler senin için bir temenni benden:
varlığın öyle bi sevinç ki burnumda çilekli sakızımın kokusu
dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa söylesin birisi
gel saklanalım hiçbir ayrılık bulmasın bizi
cuukulatam hoşgeldn yafrummm:))
kızlar okudum yazdıklarımızı yeni biri daha katılmış aramıza:teselliesscim üzülme erkeklere ne diiym bn ya hele aklıma geldkçe bu bnm sevglmn bi hiç uğruna biizi mahfetmesine bunaldım die terk edip gitmesine inanamıyorum ama bnm allaha inancım tam allah bana acı yaşattı elbet yüzümüde güldrcek çok dua ediyorum gece gündz inş dualarımı kabul eder bütün kızçelerimn inşşş
şkerim hayrola yine noldu:teselli:
Insallah canim ya...
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin...
Bosuna yasamiyoruzdur bunlari...
Vardir bi hayri...
iim şekerim napim dışaarı çıktım bugün alışveriş falan yaptım malum yaz gelio telimi evde unutmuşm aksi giibi bi geldim 4 msj 11 cewpsz arama tmm ddm eski sevgilmdr % 100 yanıldım ama bnden hoşlnan bi çocuk wardı o atmış 4 mesajıda çağrılarında bi kısmı ona ait diğerleri başka kişilere yaa bn istemiyorum o çcocuğu ama o ciddi ciddi ilşki düşünüo bnmle napcam bilmiyorum tersliyrum makara yapıyorcasına ki krılmasın ama anlamıo
şimdi bi uğradım da aklıma geldi çuku sen aradın mı bu adamı ya? belki bişi vardır ne bileyim...
böyle zamana bırakılıp ilişki bitmezki konuşulması gerekmez mi??
Niye canim ya...
Degerlendirsene bu cocugu...
Bak kac kezde aramis mesaj cekmis...
Iyi olur belki..
Ama bi yandan da bi iliskiden ciktiktan hemen sonra yeni bi iliski pek saglikli olmayadabiliyo...
olmaz kuzum ya sevmiyorum onu nası ilşki yaşıym msnde konuşuyoşrum gülüyoruz eğleniyoruz ama okadar yani aşk konuusna gelince bayıyıo bni ya bi kelimesi yetio soğutmaya beni.. erkeklere artık bakamaz oldum sanki evli gibyim..zaten çok eşli değilm hayatıma sayılı insanlar girdi 2 3 kişi ve ne bilm çıkmk inanın istemiyorum kimseyle o gelsede şuan istemem çok kırgınm kırıldm yara aldım iyileşmesi zmn alcak
cukum ben cok bilmiyorum sizin durumunuzu. yani dışarıdan gördüğüm kadarıyla..
senin yerinde olsam coktan konuşurdum. ama sen daha iyi bilirsin tabii.
selam hayirli geceler gacilar:)
iyi geceler güzeller...
ne çok misafirimiz varmış... aşağıdaki bayanlar, olmuyo böyle ya, ben merak ediyorum şahsen
bayan turuncu seni çok görür oldum, sel_can, sonce ay kızlar çıkın yukarı bee.. kaydirigubbakcemile3
Anliyorum kuzu..
Aynen bende oyle hissediyorum...
En dogrusu zaman..
Insallah cabuk atlatirsin bu durumuda hayatina en dogru kisiyle devam edersin...
Hosgeldin canimcim...
Onlar uzaktan bakmayi seviyo...
Bozmayalim rahatlarinikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?