3 bucuk senelık bı ılıskımız war yaptıgım hatalar yuzunden bana guwenmemeye basladı once son 6 aydır benden uzaklastı arada bı arıyo kıskandıgını bellı edıyo cagırıyo gorusuyoz ama kırk yılda bır o cok ozlerse sewıyorum senı sozunu duyamıyorum artık bu kadar sogukluktan bıktım sewgı ıstıyorum mutsuzum ama cok sewıyorum snn ne zamn bıttı ılıskın allah sabır wersın
Bende hiç dışarı çıkmayı sevmiyorum. Dışarı çıktığımda kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum. Arkadaşlarımla bile görüşmüyorum. Çünkü mutlu gibi görünmeye çalışmak çok yorucu geliyor bana.Bizde farklı şehirlerdeyiz zaten Arada mesafe var...Söyle seninkini bulayım canım bende Ankara'dayım. Bulayım bi güzel pataklayım kendine gelsin Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ya dıyorum ole ama şirkette calısıyo işlerı cok yogun arayamadım falan üffff hep bi bahanesi war ben iş yerınde zırt pırt wcye gıder ona cwp yazardım eskıden işten atılma tehlıkesıne karsın hemde.sende bıraz zamn wer cocuga belkı cok bozulmustur hanı net bı cwp wermedın dıe beklıyıp gorucez
bende agladım valla aglayarak uyudum
canım ya en kotusu o msjları okumak ama ınsan sılmeye bıle kıyamıyo dımı
off ya en kotusu belırsızlık
Aynen canım. Şuan benimki gelse, ankara'dayım görüşelim dese.
Olmaaazzzz yarın görüşelim derim :)))
Kaş, bıyık, dip boyası, fön, makyaj, bakım, manikür, oje...
E bunlar uzun işler delikafadulden
valla ben çok kızıyorum arkadaşlarıma bazen, evlilik çeyiz bilmemne bunları konuşup duruyolar bütün gün... bende artık onlarla çok sık görüşmüyorum ebruşum, yapsınlar çeyizlerini falan
nedir bu face den çektiğimiz bizim, hiç sevmiyorum bu dalgaları
gizli kapaklı işler, eklemeler arkadaşlar vs vs
bir zamanlar hafiyelik yapmıştım, istemediğim şeylerle karşılaştım lalenin faceinde
çukulata yazınca aklıma geldi birden
Aynen sekercim...
Bende sinir olmaya basladim face e...
Nasil bi hafiyelik..
Sifresini filan mi buldun?
bi kere bana hotmail şifresini söylemişti, o tatildeydi ben çalışıyordum. mail mi ne bişey bekliyordu. neyse, hotmailine baktım, meğersem bütün herşeyin şifresi aynıymış ehehehe
denedim hepsini gmailine baktım, face ine baktım, msn baktım, geçmiş mesajları okudum
sonra o tatildeydi hala tabii, o kadar çok sinirlendim ki facedeki bişeye, aradım saydırdım bayaaa.. sonra pişman oldum keşke söylemeseydim de arada bir kontrol etseydim
aklıma geldikçe delleniyorum, gmailde en çok konuştuğu kişi sıralamasında 1. sırada
eski sevgilisi vardı, facebookta da geçmiş mesajları silmemiş, orda da aşk dolu mesajlar vardı benden önceye ait.. yada ben öyle biliyordum.. şuan hiç önemi yok..
şimdi bi uğradım da aklıma geldi çuku sen aradın mı bu adamı ya? belki bişi vardır ne bileyim...
böyle zamana bırakılıp ilişki bitmezki konuşulması gerekmez mi??
nasıl duruyosunuz arkadaşlar 3 hafta aramıyosunuz, 1 ay konuşmuyosunuz, e nedir bu
Daha fazla kendilerini bisey sanmasinlar diye...
Havalara girmesinler diye...
Onlar arasin birazda ya...
Madem seviyolar seven insan kaybetmemek icin elinden geleni yapar...
Ama onlar tam tersii....
canım tamam da, son konuşmanızda adam sevildiğini bil diyo, sonra bi kayboluyo gelmek istediği zaman geliyo, insan onun sevgisine inanabilirmi artık, geleceği olan bir ilişkide ayrılık zırt pırt konuşulurmu, yada öyle kafasına esen gidip gidip geri mi gelir??
hiç anlamam bu tavırları, zamanında çok tepki verirdim bu tür davranışlara ama inanın böylelerini ciddiye almaya gerek yok, onlar sizi ciddiye almıyo yada şımarmışlar, tek açıklaması bu..
Benimde anlamadigim bu iste canim ya...
Sevildigini bil diyerek elindemi tutmaya calisiyo acaba...
Elde var bir hesabi...
Madem gidecektin..
Madem bitecekti..
Niye evlilikten konusuyosun...
Baskaydik biz canim ya...
Ilk cocuklugumuzda sevmistik birbirimizi...
Cok farkli sevmistik...
Yillar sonra yeniden bulduk birbirimizi...
Simdide bu hallere geldik iste...
Yada ben farkli sanmisim bizi...
Yada sadece benim sevgim farkliymis...
bu gece yine bastı efkar
kulağımda barışım
kol düğmeleri kalbimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?