Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ne oldu cukulatam ne konustunuz

evet cenebazım cennet yoktu lıstede
kalabalık oluyo orası evet ya rafete gtmıstım ben

ben heran cıkabılırım kızlar bugun ısler benı beklıyo

çikom takma hayatım, düşündükçe anlaşılmıyo onlar, bırak dağınık kalsın :lepi:

ebrum rafete ben de gitmiştim ya, o daha güzeldi, yusuf güney yen yeni çıkıyodu o zamanlar
orda keşfetmiştim, bu çocukta ışık görüyorum demiştim :1rolleyes:

istediğinde çık canım, kolay gelsin, ben de yemeğe çıkıyorum.....

bence onun böyle anlaması normal... çünkü dediği gibi msn ise tek aracınız... bundan başka bişey ben de anlamazdım...

bu arada şunda da çok haklı... ikiniz gerçekten farklı hayatlar yaşıyorsunuz... ama araya böyle anlamsız uzaklaşmalar da giriyorsa birbirinizin hayatından ve sorunlarından da haberiniz olmaz... hep tek taraflı düşünür ve kararlar alırsınız... çünkü empati kurmanız mümkün değildir...

bence iletişim kanallarını biraz daha açık tutup ; birbirinize karşı net olmayı deneyin...

yoksa farklı hayatlara devam etmek en mantıklısı olacak galiba :sm_confused:

cukulata okuyamadım ama okucam suan musaıt degılım bı bakmaya geldım

temızlık yapıyorum
hem ıcım aglıyo hem gozlerım...
gecen sene bahar temızlık yaparken soz ıcın yapmıstım ama olmadı...
sımdı hersey gozumde..
butun konusmalarımız..soze kadar ev pıslenır yıne demıstım..oda ben tembuıhlerım kımse bıyere bakmaz demıstı..
nefes alamıyorum ya

çikom hakkınıda hayırlısı olsun canım, okudum yazdıklarını
biraz kararsız bir insan portresi, ya sizin adamakıllı görüşememek bütün sorununuz
hep söylediğim gibi, msnde neyi ne kadar ifade edebilirsiniz ki... inşallah bi yol bulunur da, adamakıllı anlaşırsınız canım...

ebruşum sana kıyamam ben ya... lütfen nefes al, derin derin al hem de, nefesini o kıymetini bilmeyen insan için mi keseceksin :dilcikar: yap temizliğini, onları düşünme, bigün diceksin ki iyi ki olmamış...
neden olmadığının sebebini şuanda bilmiyoruz ama bigün mutlaka diyeceksin bunu
iyi ki olmamış diyeceksin... :1hug:

Canimsin ya.:çok üzgünüm:..

Tamam ebrum bekliyorum yorumunu....

Bi soyledigi bi soyledigini tutmuyo ki...
Konu nerdeyken en sonunda nereye getirdi...
Hakli aslinda dandik bi iliskimiz var...
Ama tamamende bitirmiyo...
Gidip gelmeleriyle kendi bu hale getirdi...
Adam gibi konussa acik acik olmiycak boyle...
Hayirlisi canim ya bilmiyorum...
Bende sasirdim artik:çok üzgünüm:

ne berbat bir gün....
oysaki huzurlu uyanmıştım sanki bi şey war üstümde bütün işlerim ters gidiyor...
artık çok sıkıldım içime atmaktan mide hasta oldum iyimi....
ne yemek yiyebiliyorum nede su içebiliyorum...
neden ben neden ???

Çukulata hepsını okusum canım uzaklık ılıŞkılerde her zaman sorun oluyor senı o kadar ıyı anlıyorumkı haber alamadıkÇa kahroluyor ınsan hele tek ıletıŞım msn yÜzyÜze gÖrÜŞmek ımkansızda o dahada zor ınŞ en kısa zamanda mutlu olursunuz

aynen berbat bir gün güne nasıl başlarsan öyle gidermiş gerçi ben akşamdan kalmayım uykusuz olarak bitsin bu günnnnnnnnn

cnm bence biraz sende gibi geldi yani bende senin gibiydim hep sorguluyordum niye aramıoyrsun neden mesaj atmıoyrsun diyordum :1no2: bunun tek sebebi uzaklık bence dediği doğru farklı hayatlar sürüyorsunuz ve ikinizde ne zorluklar çektiğinizi bilmiyorsunuz, sen iğneleyip durmuşun oda bunun sonucu kötüleşmiş...konuşabildiğiniz tek zamanda bunlar yerine olumlu bişelerden konuşmayı deneyin bence sen dönene kadar cnm, burdayken yanındayken de ilgisiz olursa işte o zaman düşünürsün ama bu şartlarda daha sakin olun derim

arkadaşlar yeni taktikler aslında hep dediğimiz şeyler ama yazıyorum
1)erkek eğer sana yamuk yapmışsa mutlaka önceden birtakım belirtiler göstermiştir,hissettiğin anda tekmeyi koyacaksın.
2)aşk bitmişse işin zor
3)insanlar özellikle de erkekler bazen istemedikleri kararlar verebilirler yada sonradan pişmanlık duyacağı kararlar
4)yapman gereken hiç umursamaz davranmak
5)arama-sorma-düşünme
6)sanki o hiç hayatına girmemiş gibi davran
7) ararsa hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam ettiğini ona hissetireceksin
8)asla depresif görünmeyeceksin
9)sensizde hayatıma devam ediyorum modunda
10)görüşürseniz kesinlikle saldırma yada laf sokma herşey normalmiş gibi davran
11)acele etme ona zaman tanı
bunlar birebir bir karşı taraftan gelen taktikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…