sarki sözü o sadece...........
basbayah oluyor atıyorum o beşiktaşta oturuo ben ortaköyde yakın semtlerdeyiz ama göremiyorum bi türlü onu ole işte nyse:çok üzgünüm:
sarki sözü o sadece...........
:roflol:kuzm çok yakınz aynı semtyz yani ama görüşemiyoruz.))) allah göstermio onu banasırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3
Bende gozden uzak olan diyince baya ayri sehirlerdesiniz filan sanmistim..
Ah ben onunla ayni sehirde olucam ki...
Gozune gozune girerimkaydirigubbakcemile3
görmek istiosan karsisina ck daha kolay anden bisiden haberin yomus gibi
Bence de...
Kimseye bir şey olmaz,herkes yoluna gider bir şekilde...
şimdi değil onu ilerde yapcam tam unttum derken çıkcam karşına şimdi olmaz daha taze ayrılığımz.. ilerde yapıcam ama ayrıldğımza pişman olcak konuşmycam ama karşınısa çıkınca sadece ordan geçicem oda bakcak arkamdan yüüzne bile bakmıycam:dilcikar:
yllkaaa siz niye ayrildiniz anlatsana
emin olmaaa........
neye emin olmiyim güselim anlamadım??
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-a...kizlar-olursunuz-yardim-edin-cok-kotuyum.html
burdan okuyabilrsin cnm bi daha yazmak istemiyorum moralim bouzluo aklıma geldkçe snrlerim bozuluo:jeyyar:
ya karşısına çıkmak istemiyorum çukulatam yaa sevmiyorum ole şeyleri çalışıo o hem nerde görcem paso işte bilmiom yafisfisfis
arkandan falan bakcakmis ya ondan:)
belkide pesinde köpek gibi sürünür dahada beter hale gelir:lepi:insallahta hepsi öle olur bu odunlarinkötükedihüso
Niye sevmiyceksin canim ya ne var bunda...
Calisiyosa tabi gormeniz zor olur..
Sende pazar gunleri gorunursunkaydirigubbakcemile3
Bak bi gorunsen belki degisir biseyler...
arkandan falan bakcakmis ya ondan:)
belkide pesinde köpek gibi sürünür dahada beter hale gelir:lepi:insallahta hepsi öle olur bu odunlarinkötükedihüso
cnm bni bırakırken o çok büyük konuştu asla dönmycem sana barışmıycaz çıkmıycaz bu sefer bitti gerçekten bnde ona asla deme büyük konuşma dedim hala ole diyorum bn bile büyük konuşmam ama o hep konuşur yine ole yaptı o laflarını yutturcam bn allahın iznyle yardımıyla ayrıca tabi arkamdan bakmakla yetinecek başka hiç bi halt edemez söledği lafları yutsun ole gelsin yanımasengözlerimebaksanab
ya evcimen o hep evde takılır dışarı nadir çıkar o zmnına denk gelmem lazm bilmiyorum:)) böle ii ya bn rahatım stresim yok kafam rahat ilerde düşnürüz:))
nedense benimkide öle dio asla asla alsa dönmem bekleme evlenmem seninle........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?