Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

basbayah oluyor atıyorum o beşiktaşta oturuo ben ortaköyde yakın semtlerdeyiz ama göremiyorum bi türlü onu ole işte nyse:çok üzgünüm:

görmek istiosan karsisina ck daha kolay anden bisiden haberin yomus gibi

:roflol:kuzm çok yakınz aynı semtyz yani ama görüşemiyoruz.))) allah göstermio onu banasırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3
Bende gozden uzak olan diyince baya ayri sehirlerdesiniz filan sanmistim..
Ah ben onunla ayni sehirde olucam ki...
Gozune gozune girerimkaydirigubbakcemile3

görmek istiosan karsisina ck daha kolay anden bisiden haberin yomus gibi

şimdi değil onu ilerde yapcam tam unttum derken çıkcam karşına şimdi olmaz daha taze ayrılığımz.. ilerde yapıcam ama ayrıldğımza pişman olcak konuşmycam ama karşınısa çıkınca sadece ordan geçicem oda bakcak arkamdan yüüzne bile bakmıycam:dilcikar:

emin olmaaa........

Niye sevmiyceksin canim ya ne var bunda...
Calisiyosa tabi gormeniz zor olur..
Sende pazar gunleri gorunursunkaydirigubbakcemile3
Bak bi gorunsen belki degisir biseyler...

okudum bu arada hikayeni...
ilginc gercekten...biri arayip sormaz..digeri bunaldim der...digeri evlenir...benim odunda kacmadin derklava: allahim sen büyüksün

arkandan falan bakcakmis ya ondan:)
belkide pesinde köpek gibi sürünür dahada beter hale gelir:lepi:insallahta hepsi öle olur bu odunlarinkötükedihüso

cnm bni bırakırken o çok büyük konuştu asla dönmycem sana barışmıycaz çıkmıycaz bu sefer bitti gerçekten bnde ona asla deme büyük konuşma dedim hala ole diyorum bn bile büyük konuşmam ama o hep konuşur yine ole yaptı o laflarını yutturcam bn allahın iznyle yardımıyla ayrıca tabi arkamdan bakmakla yetinecek başka hiç bi halt edemez söledği lafları yutsun ole gelsin yanımasengözlerimebaksanab

Niye sevmiyceksin canim ya ne var bunda...
Calisiyosa tabi gormeniz zor olur..
Sende pazar gunleri gorunursunkaydirigubbakcemile3
Bak bi gorunsen belki degisir biseyler...

ya evcimen o hep evde takılır dışarı nadir çıkar o zmnına denk gelmem lazm bilmiyorum:)) böle ii ya bn rahatım stresim yok kafam rahat ilerde düşnürüz:))

nedense benimkide öle dio asla asla alsa dönmem bekleme evlenmem seninle........

ya evcimen o hep evde takılır dışarı nadir çıkar o zmnına denk gelmem lazm bilmiyorum:)) böle ii ya bn rahatım stresim yok kafam rahat ilerde düşnürüz:))

Buda guzeldikaydirigubbakcemile3
Bugunun isini yarine birakmiycaksin kuzu...
Kus yvadan ucabilir...
Hos zaten ucaca varsa ucsun...
Sevmiyo demektir sende yoluna devam edersin demektir bu...

nedense benimkide öle dio asla asla alsa dönmem bekleme evlenmem seninle........

walla güselim kim asla ddyse o oluo yani bn asla diyipte geri gelmeyen adam pek rastlamadım hepsi tıpış tıpış gelio..biraz çok zmn snra geliolar ama geliyorlar 1 sene snra 2 3 farketmez geliolar ama bn beklmem zmnda yanmda olsaydı gelirse kapım açık gelmsee keyfin bilir umrumda değilsin sevgilim der yanağından öper geçerimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…