Buda guzeldikaydirigubbakcemile3
Bugunun isini yarine birakmiycaksin kuzu...
Kus yvadan ucabilir...
Hos zaten ucaca varsa ucsun...
Sevmiyo demektir sende yoluna devam edersin demektir bu...
Size doyum olmaz ama ben kacayim yavastan...
Erken kalkiciim sabah malum okul..
Iyi geceler kuzular...a.s.a.s.
yapcaz bişeyler güselim artk:)) ama olsun fitsin başkalarına bnm değerimi anlar ya herks bn değil onun nazını çeksin her ddğini yapsın bn o başkasyla çıkarken bana geri döndrdysem yine yaparım sorun değil bnm için no problem yaniyerimseniben
bnmde okul war ama hiç kalkasım yok:)) gitmesem mi acaba okula nyse bnde kaçim çukulatam gece bol bol dua edin allh meleklerini yolluo geceleri kullarım bnden bişey istiyorlarmı gidin öğrenn die bn her gece dua ediyorum bana dönsün die inşş bütün kızçelerin duları kabul olur
okudum bu arada hikayeni...
ilginc gercekten...biri arayip sormaz..digeri bunaldim der...digeri evlenir...benim odunda kacmadin derklava: allahim sen büyüksün
günaydın çiçeklerimmma.s.a.s.a.s.
bugün kelebekler uçuşsun çevrenizde, çok güzel geçsin gününüz....... mucukssss........
canım inş ben böyle mutlu pozitif olursungünaydın umudum ... hayırdır ?
olmasın canın sıkkın filan... bak yeni bir haftaya başladık... yeni bir aya ... herşey daha güzel olacak...
buna inanın olur mu :)
bu arada bugün bizim 6. ay ... veee ben gayet iyiyim :lepi:
Ruya gordum demistim ya ebrucum..
Anlami suymus...
Merhaba, yasaminizda bu kisyle yollarinizi ayirmissiniz ama o kisiyle ilgili aklinizda kalan birseyler var, ruyaniza bilincaltiniz yansimis, birbirinizden haber bekliyor olabilirsiniz, hislerinizi kullanarak ve sizi mutlu edecek sonuclari dusunerek hareket etmenizi tavsiye ederim, sevgiler
Mutlu edecek sonuclar:uhm:
Iki tarafta beni mutsuz ediyo
Bende stajdan bi arkadaşımın hikayesini anlatayım.
İşte stajdan bi arkadaşımın üniversite boyunca çıktığı çok sevdiği bi sevgilisi vardı. Kız Ankara'da, oğlan Gaziantep'te icra müdürüydü.
Malum tabi hiç görüşemiyorlardı.4-5 ayda bir en fazla. Sonra arkadaşım baktı olmuyor ve ayrılmaya karar verdi.Laf aramızda arkadaşım diyorum ama hiç hoşlanmadığım bi şahsiyettir kendisi. Neyse...
Ayrıldıktan sonra 2 sene içinde bu 3 kişiyle çıktı. Hatta birine çok fena aşık olmuştu. Çocuk doktordu.
Sonra askeriyeden biriyle tanıştı hatta nişanlandı, nişanı attı.böyle yani hiç boş kalmadı hatun.
Geçen ortak bi arkadaştan duydum.
Meğerse evlenmiş Çankırı'ya mı ne gitmiş.
Evlendiği kişide kim? Taaa eski terk ettiği sevgilisi.İşte döndü dolaştı onun oldu.
kuzucuklar geldim... okudum gidiyorum... çok yoruldum uyuyacağım... trekkinge gittim yine 11 km yürüdüm... bugün bir haber yok...
ebrucum biraz daha iyi gibisin sanki... iyi ol nolur canım benim ... :)
amphiiii sen de hadi ders başına... çabuuk...
evlilik kaynatmışsınız... en doğru zamanda doğru insanlarla inşallah hepimiz paylaşacağız hayatlarımızı... :)
pess gel bakalım aramıza... hayırlısı olsun... kıskançlık varsa o da senden bekliyordur... güvenmeye çalışıyormuş zaten... yaptığım hatalar diyorsun... belki de şimdi düşünüyordur güvenmemi istiyor ama aramıyor bile diye... elbette peşinde koşan sen olma ama bir şans daha ver ilişkine... bir bahaneye gerek yok ; nasılsın diye bir msj atsan bile olur...
hepimiz için hayırlısı olsun kızlar... yarın inşallah çok kalıcam aranızda...
öpüyorum hepinizi...
ben mesajları bir yere yazıp silmeyi düşünüyorum ama gitmiyor elimm:1shok:
İki kişilik kalbimde, tek kişilik yalnızlığımda boğuluyorum
nedense benimkide öle dio asla asla alsa dönmem bekleme evlenmem seninle........
adam gibi yürekli ol...
cik karsima...
bak yüzüme...
YALANDI de...
UNUTTUM de...
Aldattim de...
bagir yüzüme...
SENIN KOKUN SENIN DOKUN SENIN TADIN....
yetmedi de.................
günaydın kızlar hepinize hayılı haftalar canım çok sıkkın bu sabah
günaydın umudum ... hayırdır ?
olmasın canın sıkkın filan... bak yeni bir haftaya başladık... yeni bir aya ... herşey daha güzel olacak...
buna inanın olur mu :)
bu arada bugün bizim 6. ay ... veee ben gayet iyiyim :lepi:
ben geldım.gunaydın kızlar.
günaydın çiçeklerimmma.s.a.s.a.s.
bugün kelebekler uçuşsun çevrenizde, çok güzel geçsin gününüz....... mucukssss........
ayy ben de etek falan giydim bugün, pek hanım hanımcık oldum delikafadulden
izmirim yağmurlu demek, burası da rüzgarlı...
gunaydın canımcım
ınsallah guzel gecsın hepımıze
hemde ne ruzgar ya
hanım kızımız anlat bakım konsere gttınmı
canıııımmmm, hoşgeldiiinnnnnnn Şeniz
gittim konsere, çok güzeldi :lepi:
havai fişeklere bayılıyorum ben ya çocukluğumdan beri delikafadulden ama lale festivali değil lale istilası oldu, halkımız sağolsun kaydirigubbakcemile3
canımmm hosbuldum..
guzeldı dımı
dınldın dımı benım yerımede..a.s.
halkmız saolsun evetÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?