Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aşkitolarım veren elleriniz dert görmeye :roflol:
monam hiç çalışmıyosun demek, neyse iyi iyi başkalarına rep verme kıskanırım :asigim:

bugün sonuçlarım bi iyi çıksınnn herkese bendeeen +rep tabi verebildiklerime :roflol::roflol: ben ısmarlıyoomm bütün kaaaveeyee bendeen reeepp puhahhaaaa ay iyice sıyırmadan gitseydim şu doktora bi an önceelaelaelaelaelae

yaa ajanım bana bile henecan yaptırttın hee klava:
bişicik olmıcak, daktır amcen dicekki bişiciğin yok kızım hadi evine :lepi:

yaa kıslarrrrr bana acil yardım edin.anıl adında bir arkadasım var..son zamnlarda 3 ihale kaybetmiş adamın işi gücü hep iş..ist.da iyi iş adamlarından biri.fakat anıl işiyle evli bir adamdır.şimdi cok bunalmıs aradı ve dediki aynen söylüyorum;

tuba cuma günü kıbrısa tatlie cıkıyorum ve seninde gelmeni istiyorum..

sasırdım ya ne dicemi bilemedim hayır dedim tabikide işim gücüm var.iyi birdir kendisi ve birlikte güzel vakit gecicirz..ama ne bileyim birden öyle bir teklifi alınca sasırdım..biraz tartıstık (

..davranısımın yanlıs oldugunu düşünmüyorum baska napabilirdimkiii sizce yanlıs olan bi durum var mıı

tubicim, aa delinin zoruna bak,varmı böle bişiyi cüret edip sorabilecek kadar samimiyetiniz tabiki ilk etapta yapılması gerekeni yapmışsın

niye tartıştınız ki, müsait değilim dedin, tartışma mı çıkardı klava:
bunda olay yaratacak ne var yani :sm_confused:
her dediği yere gitmen mi gerekiyo, allah allah o kim ki :dilcikar:

Yuhh....

"Tatile çıkıyorum ve senin de gelmeni istiyorum bebek... beni iyice annadın mı? O kadarr"

Richard Gere kaçmış abinin içine anlaşılan...

he yani,şaşırdım bende pat diye tatil teklifi :bbo: bende olsam aynını yapardım nazik teklifine tşk ederim ama çalışıyorum biliyorsun başka zaman inş. falan derdim nezaketen
sana kızabilir miyim ben hiç yaa :1hug:
canım benim:1hug:

tubicim, aa delinin zoruna bak,varmı böle bişiyi cüret edip sorabilecek kadar samimiyetiniz tabiki ilk etapta yapılması gerekeni yapmışsın

evet canım ya bu erkekleri anlamak zorr:1no2:

yaa biraz tuhaftır kendisii..öle bşi diyincee ne dicemi bilemedim yaaa

ne gariptirkiii nerde bir cinss erkek var kesinlikle gelir bni bulur sasem yaaÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…