- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
bugün sonuçlarım bi iyi çıksınnn herkese bendeeen +rep tabi verebildiklerime :roflol::roflol: ben ısmarlıyoomm bütün kaaaveeyee bendeen reeepp puhahhaaaa ay iyice sıyırmadan gitseydim şu doktora bi an önceelaelaelaelaelae
repim 20 puan olmuş
yaa kıslarrrrr bana acil yardım edin.anıl adında bir arkadasım var..son zamnlarda 3 ihale kaybetmiş adamın işi gücü hep iş..ist.da iyi iş adamlarından biri.fakat anıl işiyle evli bir adamdır.şimdi cok bunalmıs aradı ve dediki aynen söylüyorum;
tuba cuma günü kıbrısa tatlie cıkıyorum ve seninde gelmeni istiyorum..
sasırdım ya ne dicemi bilemedim hayır dedim tabikide işim gücüm var.iyi birdir kendisi ve birlikte güzel vakit gecicirz..ama ne bileyim birden öyle bir teklifi alınca sasırdım..biraz tartıstık(
..davranısımın yanlıs oldugunu düşünmüyorum baska napabilirdimkiii sizce yanlıs olan bi durum var mıı
mona imdaaatt korkuyorummsenağlamasenağlama
kısmaaa yaa zateenn kötüyüümmmmmsenağlamasenağlama amanbe taa saat 5e rand.verdiler oofff
Benim repim altın değerinde şekerim, koççlar gibi 31 puan...
Ama sana gelişine veririm..
Hadeeee akşam repi bunlaaarrr....
he yani,şaşırdım bende pat diye tatil teklifi :bbo: bende olsam aynını yapardım nazik teklifine tşk ederim ama çalışıyorum biliyorsun başka zaman inş. falan derdim nezaketenniye tartıştınız ki, müsait değilim dedin, tartışma mı çıkardıklava:
bunda olay yaratacak ne var yani :sm_confused:
her dediği yere gitmen mi gerekiyo, allah allah o kim ki :dilcikar:
canım benim:1hug:sana kızabilir miyim ben hiç yaa :1hug:
Kız Ajan, bu senin doktora ilk gidişin mi olacak?
tubicim, aa delinin zoruna bak,varmı böle bişiyi cüret edip sorabilecek kadar samimiyetiniz tabiki ilk etapta yapılması gerekeni yapmışsın
niye tartıştınız ki, müsait değilim dedin, tartışma mı çıkardıklava:
bunda olay yaratacak ne var yani :sm_confused:
her dediği yere gitmen mi gerekiyo, allah allah o kim ki :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?