Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar son 24 saat içinde fazla rep vermişim uyarıo valla dinlen diolar :)

bakiyim ben 12den sonra vermeyi denicem.
acaba 12den 12yemi güncelleniyor yoksa verdiğimiz saatten sonra 24 saat mi onu göreyim dedim.
CADIARZUsimdi düşündüm de ne boş şeylerle uğraşıyorum yaaa delikafadulden

yeni bi güne giriyoruz gene..
hiçbişi değişmeden devam ediyorum ya 6aydır.
sadece psikolojimi toparladım bu.
geri kalan herşey aynı.
banada pes. ne kadar güçsüzmüşüm.

princess ve ben kapatıyoruz bu gecelik kepenkleri, yarın güzel bir gün olsuuunnnkaydirigubbakcemile5

İçin rahatladı dimi canım biraz... geçmiş olsun tekrar :teselli:

princess ve ben kapatıyoruz bu gecelik kepenkleri, yarın güzel bir gün olsuuunnnkaydirigubbakcemile5

yarın güzel bi gün olsun evett nolurr:) busefer olsun:)

olacak olacak... yeter ki siz isteyin ... günaydın bu arada a.s.

gunaydın böcük nbr? nasıl gıdıyor?
senın sarışın cocugu gormuşsun cumartesı belkıde hep goruyordunda farkında degıldın kım bılır umarım guzel seyler olur bu seferde sadece bakmakla kalınmaz:)

prensescim geçmiş olsun bu arada:)
bunuda atlattık:)

canım geçmiş olsun,ilaçlarını zamanında al:)

gunaydın herkeslere......
bugun guzel bır gun olcak....
oyle umut edıyorummmmmmmm

evet şekerim öyle olacak kaydirigubbakcemile5

benim onu görüp de farkında olmamam gibi birşey sözkonusu değil valla kaydirigubbakcemile3

canlarım benim çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı çokk sefiomm siziiiia.s.:asigim:

:1hug:

ayy farkettim de ben cidden "seni seviyorum" cümlesini kullanmıyorum... baksanıza prensesime sarılarak karşılık veriyorum ... benimkine de 2 sene de toplasan 10 kere söylememişimdir :))

bugün güzel mi olacakmış, ciddi misiniz delikafadulden delikafadulden
olmazsa gelirim ama kapınıza, kabusunuz olurum ona göre delikafadulden

seni seviyorum demek çok güzel bişi yaa,benimde böle kalbimden taşıyo sankii bu sözler ne zamandır dememişim çok ii geldii:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…