slm kızlar nabersiniz herkes rep dağıtıyor:) ben bu topiçte kimseye veremiyorum başka topiçlere uğramam gerek:)))
ben özledimm sizii kızlarrrrr hemde cook ama pc bozukk komşudan giriyom üds acıklanmışşş 56.25 almışım yaşasın 50 gerekıyoduu:)sizler nasılsınızz
iyi diyelim iyi olsun çukulataa , ben bbugün iş görüşmesine gittim bakalım 2 hafta sonra belli olcakmışhihoyyyt
bide monama bak o özel üye :1closedeyes:
bende özel üye olmak istiyorum mona bana rep verkaydirigubbakcemile3herkes versin bana :))) yeni geldim ben anlamıyorum bunlarıgamyoncuiremsu
Hadi hayirlisi olsun...
Alinirsin insallah seker...
Ne isi bu arada?
cnm ben kimya mezunuyumi buda bir kimya şirketi böle yurtdışından hammadde satan şirketlerin temsilciliğini yapıyormuş yabi firmalarla yurtdışı arasındaki bağlantıymış.danışmanlık da yapıyorlarmış.bakalım hayırlısı ben olsun istiom bi yerden başlamam lazım 2 senedir iş arıyorum olmassa da alıştım artık aramaya devam ederim:ecrin_bebek:
kuzular ben çıkayım biraz tv bakim akşam rep dağıtcaaam, toplaşıın :)
slm kızlar tuti haricinde bi değişiklik yok heralde okudum bende biraz :) nabersiniz? ben gece rüyamda onu gördüm çok ağlıyordu çok pişmandı bide hastaydı yatakyatdıbende ona timsah gözyaşları bunlar dedim iyice ağlamaya başladı ama hiç düzelmesi içinde bişey söylemedi sadece ağlladı üff.. bugün çok tuhaf geçti benim için yaa rüyadan sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?