Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ctuticim okudum yazını o kadar mutlu oldum ki hayrlısı cnm sizce bni seviyormu diosunda sevmeyen adam sennle buluşmazdı sevmeyen adam sarılıp öpmezdi yani bnm içime doğuyor siz yine barışcaksınz güselim inş allahın izni ile hepiniz içn dua ediyorum gece ins sende mutlu olursun onca zmn bekledin hasret kaldın inşş tuticim inş mutlu olcaksın çok az kaldı kuzm:teselli:

kızlar bi şey sorcam rep nası verilio aban kimse rep vermio puanm çok düşük ayrıca((senağlama

canım üsteki teraziye tıklıyorsun vermek istediğin kişinin , ben sana verdim :)

kendi kendimize rep versek keşki ya:)) teşekkür ederm cnm bu arada rep için ama bn anlamadım bunu niye verioyurz:=))

rep verince puanlar artıyor mesela ben verdiğimde 2 puan verebiliyorum çenebazım daha deneğimli onunki 20 puan değerindeymiş:) ee site içi aktivelerini gösterio en baştaki çubuklar en basit yorumla puanın artınca mutlu olmuoy musun ondan işte:ecrin_bebek:

iyi diyelim iyi olsun çukulataa , ben bbugün iş görüşmesine gittim bakalım 2 hafta sonra belli olcakmışhihoyyyt

Ne haldeyim, bilme sen,
Aglayan gözlerimi görme sen...,
Sen basarini kutla...,
Ben yaralarimi sarar,
Hüzünlerimi mutlulukla suvarim birgün...

Hadi hayirlisi olsun...
Alinirsin insallah seker...
Ne isi bu arada?

cnm ben kimya mezunuyumi buda bir kimya şirketi böle yurtdışından hammadde satan şirketlerin temsilciliğini yapıyormuş yabi firmalarla yurtdışı arasındaki bağlantıymış.danışmanlık da yapıyorlarmış.bakalım hayırlısı ben olsun istiom bi yerden başlamam lazım 2 senedir iş arıyorum olmassa da alıştım artık aramaya devam ederim:ecrin_bebek:

2 senede baya uzun...
Alinirsin insallah seker...
Iyi dusun ki iyi olsunyerimseniben

slm kızlar tuti haricinde bi değişiklik yok heralde okudum bende biraz :) nabersiniz? ben gece rüyamda onu gördüm çok ağlıyordu çok pişmandı bide hastaydı yatakyatdı bende ona timsah gözyaşları bunlar dedim iyice ağlamaya başladı ama hiç düzelmesi içinde bişey söylemedi sadece ağlladı üff.. bugün çok tuhaf geçti benim için yaa rüyadan sonra :)

Yaziik beter olsun....
Neyse hayirdir insallah...
Ruya yorumluyorum diye bi topik var ya yazsana oraya neymis anlami...
Evet ya tutiye bende sevindim....
Oof off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…