ılk bn mesaj attım sesın cıkmıyo dedım senın hıç çıköıyo ben senden beklerım bu saatten sonra dedı cok meraaklıyım sankı ona sewgım duruyo ama mantıgım gıt gıde bıtıyo ona karsı gormeye gormeye unutuyorum paylasılmayan seyler zewk wermez ya artık ortak yapıcak bişiy dusunemıyorum haklısın canım hıc mı waktı yok en son bi kere daha goruyım konucam eskıden korkardım son zamnlarda baya bı cesaret geldı hatalıysam aramasın benı bıktım uzgun olmaktan onca mutlu etmek ısteyen warken ıyı yapmıssın bacım biz< netten kazayla bırını eklesek tanıyomuyuz acaba dıe sorgusuz assalarlar onlar yapınca hep bahanelerı oluyo hiç mi kafamız rahat etmıycek ya onlar gıt der gıderız kal der kalırız oldu ne guzel.bıde sewıyoruz demesek bn son zamnlarda ondan nefret ettıgımı soyluyorum kendıme zamnla sogumama yardımda ettı galıba konusmaya karar werdım baksana:)daha ıyı bırıne layıgız haksız mıyım
Hepmi isleri oluyo...
Tamam yogun diyelim isleri...
Dedigin gibi Wc ye giderken bile 1 dakkalarini ayiramiyolar mi?
Yemek aralarinda da...
Hadi hicbiri olmadi...
Is cikisin da eve giderken bilemi vakitleri yok...
Birak canim ya..
Hepsi bahane...
Yok canim bitti artik o benim icin...
Face de tanimadigi kizlari ekliyo...
Tanisalim diye mesaj atiyo..
Kendini tanitiyo..
Bide vakit kaybetmeden msn e ekliyo...
Bitti benim icin o...
Bunca zaman harcadigim zamana yazik..
Verdigim emeklere yazik...
Yillarca icimde bitiremedigim sevgime yazik...
Cook canim aciyo...
Cook seviyorum hala..
Ama hicbisey birakmadi bende...
Hepmi isleri oluyo...
Tamam yogun diyelim isleri...
Dedigin gibi Wc ye giderken bile 1 dakkalarini ayiramiyolar mi?
Yemek aralarinda da...
Hadi hicbiri olmadi...
Is cikisin da eve giderken bilemi vakitleri yok...
Birak canim ya..
Hepsi bahane...
Yok canim bitti artik o benim icin...
Face de tanimadigi kizlari ekliyo...
Tanisalim diye mesaj atiyo..
Kendini tanitiyo..
Bide vakit kaybetmeden msn e ekliyo...
Bitti benim icin o...
Bunca zaman harcadigim zamana yazik..
Verdigim emeklere yazik...
Yillarca icimde bitiremedigim sevgime yazik...
Cook canim aciyo...
Cook seviyorum hala..
Ama hicbisey birakmadi bende...
ılk bn mesaj attım sesın cıkmıyo dedım senın hıç çıköıyo ben senden beklerım bu saatten sonra dedı cok meraaklıyım sankı ona sewgım duruyo ama mantıgım gıt gıde bıtıyo ona karsı gormeye gormeye unutuyorum paylasılmayan seyler zewk wermez ya artık ortak yapıcak bişiy dusunemıyorum haklısın canım hıc mı waktı yok en son bi kere daha goruyım konucam eskıden korkardım son zamnlarda baya bı cesaret geldı hatalıysam aramasın benı bıktım uzgun olmaktan onca mutlu etmek ısteyen warken ıyı yapmıssın bacım biz< netten kazayla bırını eklesek tanıyomuyuz acaba dıe sorgusuz assalarlar onlar yapınca hep bahanelerı oluyo hiç mi kafamız rahat etmıycek ya onlar gıt der gıderız kal der kalırız oldu ne guzel.bıde sewıyoruz demesek bn son zamnlarda ondan nefret ettıgımı soyluyorum kendıme zamnla sogumama yardımda ettı galıba konusmaya karar werdım baksana:)daha ıyı bırıne layıgız haksız mıyım
ya hep işlerı oluyo beyfendılerın sankı bızımkıler onemsızkötükedihüsobıde tawsıyeye uydum mesaj attım hıc seasın cıkmıyo dıe benden beklıyomus bu saatten sonra bn guwenını kazanıcakmısım haha hatalıysam aramasın ya sankı ne paylasıyoz asrtık sewıyosak olcak degılız ya bı goruselım konuscam oldu oldu olmadı takarız sepetı kolomuza bıktımmmm bacım ya.helal sanada bıtır tabı daha ıyılerını hakedıyoz
mirmirmirmirkızlar ben geldim hormon bozukluğuymuş hap yazdı bidahaki reglide başlıcam nasıl bi stres yaptımsa gözlerimi açık tutamıyorum,çıkışta annemle yemek yedik biraz bakındık yeni geldim.mirmirmirmir
Canim ya cok sevindim bisey cikmadigina...
Hadi onla gecmis olsun...
hoşgeldın egem
bır geldın pır geldın..
tırstım ha
aynen canım war mıyız yok muyuz bızımde bellı degıl bnde senn gıbı dusunuyorum uzaktan tlf de olmuyo yanında konusmak lazım gozunun ıcıne baka baka ne kadaqr kararlı oldugumuzu gostermemız lazım hem yanındayken werdıgı tepkıde ele werır onları deger gordugumuzude gormedıgımızıde anlarız kafamız rahat eder acaba yapmasamıydık olmaz.kim tutar bizi be saolun tüm bacılar cok guzel destek oluyosunuz sawaş basladı....:enbuyukkk:
Hosgeldin kuzu:1hug:
Haklisin seker...
Arkandayimkaydirigubbakcemile
Hep bizden beklerler zaten herseyi...
Bu yaptiklariylada kendilerinden sogutuyolar ama anlamiyolar iste...
Cesaretini toplamisken git konus canim acik acik...
Icinde ne varsa soyle...
Sonradan niye soylemedim diye pisman olursun...
Bende soyliycem ama Turkiyeye gittigimde yuzyuze..
Boyle uzaktan olmuyo...
Anlatamiyorum ben hicbiseyi ona...
prenses006
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?