.Artık doğru dürüst cümleler bile kuramıyorum
valla bende öyle.
ama gerek de olmuyo çok.
dün kendi yazdıklarımdan kendim anlam cikaramadim.
dışarıdada günlük güneşlik hava var..
çok zaman geçti ya hayatımdan.
yarım yıl geçti ayrılalı.
Selam kızlar. Kaçak gibi geldim yine çıkacağım.Haftaya bi arkadaşım evleniyor. Bugün düğün davetiyesini aldım. Histerik mi ne oldum çok duygulandım ve imrendim. Yani imrendiğim şey illaki evlenmek değilde sevdiğine kavuşmak aslında. Offf çok ama çok zor benim başka birini sevmem. Onu 1 gr bile unutamamışken.Zaten ders çalışıyorum ama heran aklımda. Öyle özlüyorumki...Sonra birde içime bi vesvese giriyor. Ya hayatında başkası varsa!!!Sonra diyorum yok yok o sana dönecek gör bak diyorum. Sınavdan sonra arayacak seni diyorum.Kendimi mi kandırıyorum ne yapıyorum bilmiyorum.Özlemek ne zor şeymiş...Onu öyle çok seviyorum ki...Öyle çok özledim ki...Ona öyle çok ihtiyacım var ki...Söyleyemiyorum, anlatamıyorum...Söyleyemem zaten...Kızlar ben onu çok seviyorum.Canımdan can gitti sanki...İşte bide bu üzüntü bu duygular içinde ders çalışıyorum. ağlıyorum. Böyle böyle zaman geçiyor işte
Bitanem seni çok özledim çooookkkk...
ben çıkıyorum güzellerim...... hepinizi öptüm
a.s.a.s.a.s.
ya çok kısa anlatiyim sonrada son sözlerimi yaziyim.
gece üç gibi online oldu.
zaten bir haftadan fazladır karşılaşmıyorduk. yani ben engellemiştim görmüyordu beni.
gece engelini açtım
böyle hiçbişi olmamış gibi naber nasısın modunda konustuk başta.
sonra bi yerde ben ne dedim hatırlamıyorum ama
bana şey dedi
"eskiyi açacaksan konuşmayalım" bunun gibi bişi.
ben tabii orda bi çıldırdım.
senle bizim yenimiz var mıki dedim
sana bin kere söyledim senin arkadaşın olamam dedim
ama sen yine arkadaş yine arkadaş geldin dedim.
aynen canım war mıyız yok muyuz bızımde bellı degıl bnde senn gıbı dusunuyorum uzaktan tlf de olmuyo yanında konusmak lazım gozunun ıcıne baka baka ne kadaqr kararlı oldugumuzu gostermemız lazım hem yanındayken werdıgı tepkıde ele werır onları deger gordugumuzude gormedıgımızıde anlarız kafamız rahat eder acaba yapmasamıydık olmaz.kim tutar bizi be saolun tüm bacılar cok guzel destek oluyosunuz sawaş basladı....:enbuyukkk:
cook özledim sizleri cookkkkkk
bide bi duygusalistim gelicem diye hani burdan ayrilcam ya
bi alti ay kalirim en azindan
hosgeldin nilim görüsemiyoruz bu ara
ya aglamakliyim ben kizlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?