Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

.Artık doğru dürüst cümleler bile kuramıyorum

valla bende öyle.
ama gerek de olmuyo çok.
dün kendi yazdıklarımdan kendim anlam cikaramadim.
dışarıdada günlük güneşlik hava var..
çok zaman geçti ya hayatımdan.
yarım yıl geçti ayrılalı.

princess canım yaa ... sen de ben gibi son noktaya gelmişsin galiba...
ben de dedim ya 6 aydır yeter çektiğim... gözlerimin çevresi yara oldu ; yanık gibi kırmızı pul pul...
yeterdi ağladığım ya... hepimiz kendimize zarar veriyoruz... halbuki hiç haketmiyorlar... yani elbet sevgimiz hakediyor ama kendimize zarar vermemizi asla haketmiyorlar...

şimdi iyiyim ben ... gelse bile o kadar net ki kafamda herşey... kendimce kurallarım ; şartlarım var... onlara uymayacaksa hiç ardıma bakmayacağım... yeter onun için üzüldüğüm...

senin için de yeter tatlım... bak şimdi yavaş yavaş nasıl da toparlanacaksın...:teselli:

bir de en acı kısmı sen o kadar netsin ki ona karşı ama adam sadece kafanı karıştırıp acı çektiriyor sana... seviyor diyoruz hepimiz ... seviyor ama olmayacak diyorsa da bunun acısını artık o kendi başına yaşasın... senin yaşadığın acı son bulmalı artık... bunu hiç haketmiyor işte :1closedeyes:

dimi yaa ... al benden de o kadar ... yarım yıl ... daha fazlasına gerek yok :1no2:

canım benim :teselli:
özle bakalım ... umarım seninkisi pes dedirtecek kadar özletmez...

ben çıktıktan sonra gelmiiişş cnm okudum yazdıklarını inan kafam karışıyor ne istediklerini anlatamıyorum hem hayatında kimsenin olmadığını söyleyip ümitlendirio diosun hemde olumsuz konuşuyor, ama sen iyi konuşmuşsun içinde ne varsa söylemiş gibisin, bundan sonrası hayırlı olur inşallah...

bide ebrum sana rep de de yazdım
burda da söyleyim
şimdi bahar falan geldi ya
böyle bi ruh halimizde değişikilik var..
o farklılıktan yararlanalım güçlenelim falan.. mutlu olmamız için bi neden olsun.

az kaldi gelicem ama ankaradada böyle olursa kötü olurum dahada kötü
iki gün girmim diyorum msne bakalim ne olucak
sorarsa moralim bozuk gelicem ama kötüyüm desemi
valla dayisi öldü diyemi böyle bilmiyorum
off ya

o ilk bulusmayi merak ediyorumm nasil davranicak bana off

Hayirlisi olsun canimcim...
Bakalim bi biaraya gelelimde belli olur hersey...

cook özledim sizleri cookkkkkk

Bizde cok ozledik seni kuzuu..
Naptin?

bide bi duygusalistim gelicem diye hani burdan ayrilcam ya

Ne kadar kalicaksinki canim turkiyede?

topic kurumuşdelikafadulden
saat 7den beri yazan olmamış ilginç
neyse artık kimse gelmesin gerçekten.kimse ayrılmasın.
topic kendi kendini imha etsin

benimki ortalarda yook, kayıplarda msnde girmiyor herhal hepten toz olup uçtu galibaakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…