Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

okudum canım, bizim bildiğimiz konu, canım ya allah aşkınıza yapmayın
bi erkek bu kadar ömrünüzü tüketmesin, güçlü davran, anlaşamıyosan kimseye muhtaç da değilsin ki...
ben olsam kimsenin beni bu kadar neşesiz yapmasına izin vermem şahsen... :1hug:

çenebazım bildiğin şeyler ama bana sen kimsinki demesini hala kaldıramıyorum .ve eskıden aşık oldugum adam hala degıl ama anlamıyor.ve ben onunla büyüdüm onu sevdım,herşeyi ilk onunla yaşadım şimdi bırakıp gitmek o kadar zor gelıyorkı buyuzden belkıde aklıma gelmeyen yapmadığım bsyler varsa son kez deneyeceğim gene başaramazsak düzeltemezsek ozaman kendi yoluma gidicem zaten başka çarem yok yapamıyorum cünkü bılıyorum bıtırırsemde cok acı cekıcem.

Canım bence bırak biraz kendi haline.. çok fazla arama ilgilenme.. yani bu adam seni gerçekten seviyorsa bi yerlerde senin eksikliğinin farkına varacaktır. Ama o yoksunluğu bi hissetmeli önce diye düşünüyorum.

cnm hıssettı çekılmıştım gerı geldı ama şimdi gene aynı durumda yanı başka bsy olmalı şeytan bazen dıyorkı hıcbır sekılde sana ulaşmasına ızın verme,görüşme,arama etme,aradıgında başka bır ılıskım var de ve yazlıkta bır an çık karşısına ama gene aynı seyler olcak 1 ay sonra bunuda bılıyorum.yada askerlık döneminden yenı cıktıgı ıcınmı bu halde bunuda bılmıyorum ama aptal gibiyım.

evet hayatacım, birz soluklan, ayy valla burdan ufunet basıyo beni
sen nası dayanıyosun, ben olsam şimdiye tokadı yemişti... :mymeka:

Zordur oyle butun ilkleri bi kiside yasayip onunla bi gelecegin olduguna inanip sonrada herseyin bitmesi...
Ama bazen elden bisey gelmiyo...
Arada biseyler bittiyse artik geri dönüsü olmuyo..
Ha bazen oluyoda ama eskiki duyguyu heyecani bulamiyosun bi daha..
Siradan bi iliski oluyo iliskiniz...
Surekli tartismalar filan iste...
Inan bunlar ikinizide daha fazla yipratmaktan baska bisey yapmaz...
Bunlari yasiycana herseyin bitmesi en dogrusu bazen...
Yinede sen son bi cabamida vericem gelirse gelir gelmezsede kendi bilir diyosan...
Ver cabani... Belki sonradan pisman olursun niye cabalamadim son bi kez daha diye...
Ama olmazsada sakin zorlama...
Sende bitir artik tamamen ve onune bak...
Kendimizi yiprattigimizla kaliyoruz hep...

öküzler burcu erkekleri topu işte :mymeka:
yükselenleri de arazi :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:
Bak bu dogru iste:lepi:

aynen cnm boyle düşünüyorum bende tek fark onun içindeki duyguların bitmemesine ragmen odun olması.

kızlar kaynatmışınız bakıyomm
neler oldu ben yokken anlatıverin bakeemmm

kankaaaaaa sen buraya gelmiyonmu artık kuşummm, ama beni yalnız bırakma bugün çubuuuummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…