cnm benım bırkaç gunun patlaması ilişkide yaşadığım durum bak buraya kopyalayım açtıgım konunun linkıne ona bak ne durumda oldugumu anlarsın
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/269871-yardim-lutfen.html
çenebazım bildiğin şeyler ama bana sen kimsinki demesini hala kaldıramıyorum .ve eskıden aşık oldugum adam hala degıl ama anlamıyor.ve ben onunla büyüdüm onu sevdım,herşeyi ilk onunla yaşadım şimdi bırakıp gitmek o kadar zor gelıyorkı buyuzden belkıde aklıma gelmeyen yapmadığım bsyler varsa son kez deneyeceğim gene başaramazsak düzeltemezsek ozaman kendi yoluma gidicem zaten başka çarem yok yapamıyorum cünkü bılıyorum bıtırırsemde cok acı cekıcem.
bılmıyorumkı cenebazım sanırım Allah verıyor kuvvetini.ama dayanamaz hale geldim.
öküzler burcu erkekleri topu işte :mymeka:
yükselenleri de arazi :roflol: :roflol:
süper tespit kuzum ... kaydirigubbakcemile5
çenebazım bildiğin şeyler ama bana sen kimsinki demesini hala kaldıramıyorum .ve eskıden aşık oldugum adam hala degıl ama anlamıyor.ve ben onunla büyüdüm onu sevdım,herşeyi ilk onunla yaşadım şimdi bırakıp gitmek o kadar zor gelıyorkı buyuzden belkıde aklıma gelmeyen yapmadığım bsyler varsa son kez deneyeceğim gene başaramazsak düzeltemezsek ozaman kendi yoluma gidicem zaten başka çarem yok yapamıyorum cünkü bılıyorum bıtırırsemde cok acı cekıcem.
Zordur oyle butun ilkleri bi kiside yasayip onunla bi gelecegin olduguna inanip sonrada herseyin bitmesi...
Ama bazen elden bisey gelmiyo...
Arada biseyler bittiyse artik geri dönüsü olmuyo..
Ha bazen oluyoda ama eskiki duyguyu heyecani bulamiyosun bi daha..
Siradan bi iliski oluyo iliskiniz...
Surekli tartismalar filan iste...
Inan bunlar ikinizide daha fazla yipratmaktan baska bisey yapmaz...
Bunlari yasiycana herseyin bitmesi en dogrusu bazen...
Yinede sen son bi cabamida vericem gelirse gelir gelmezsede kendi bilir diyosan...
Ver cabani... Belki sonradan pisman olursun niye cabalamadim son bi kez daha diye...
Ama olmazsada sakin zorlama...
Sende bitir artik tamamen ve onune bak...
Kendimizi yiprattigimizla kaliyoruz hep...
:roflol::roflol:
Bak bu dogru iste:lepi:
aynen cnm boyle düşünüyorum bende tek fark onun içindeki duyguların bitmemesine ragmen odun olması.
O odunluk onlarda her daim mevcuttur.:jeyyar:..
Kendileri bilir valla...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?