Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlarr hic takip edemiyorum burayıı, bir kac hafta daha böle uzak kalacagız maaleseff, sonraa dönüsüm muhtesem olacak insallahh hepinizi cok özledim cook öpüyorumm cancagazlarımm

gunaydın mıllet.herkese gunesli güzel bir gün diliyorum.
inşallah bugun guzel bır gun olur hepımız ıcın.

bes kere aradi msnde bekledi sonra mail atti ben bisey yapmadim

merak etsinnn

kimsecikler yokkk

jeli ya valla bir alemsin ... aramadı diye kötü oluyosun ; arıyor açmıyorsun... ben anlamadım kuzum seni :sm_confused:

bence boşu boşuna kendini üzüyorsun... kolay mı bir insanın sevdiğini kaybetmesi... şimdi senin destek olman lazım ona ; ilgi bekleme bence ...ilgilenmeyince üzülüyorsun çünkü... böyle zamanlarda kendi acısını unutup da ilgi gösteren bir erkek varmıdır acaba :uhm:

boşuna kendine stres yapma canım ; üzerine de gitme onun... şimdi ilişkinizi sorgulayacağın bir zaman değil çünkü... seni yanıltır... ankaraya gelmene az kaldı... sen burda geçireceğin güzel günleri düşün... güzel şeyler düşün tamam mı yerimseniben

günaydın kızlar, ya böcük hep senin yüzünden
dün dedin ya 5 sene öptürmücem bile diye... ay uf ondan mı rüyama girdi nedir...
ya rüyamda beni öpüyodu, çok fenayım çok, elektirik çarpmış gibiyim kızlar...
bu gece devamını görürmüyüm ki kaydirigubbakcemile3

ya ben eve gidip uyumak istiyorum delikafadulden delikafadulden

öptürmeseydin len :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 canım aynı ruyayı göremeyecegın ıcın ızne yazık olur bence.
aman aman rüyasında görmeye bile razı senı sevıyorum çenebazım.

ben de rüya gördüm... benimki msnde bana bişiler yazmış ...ama ben o sırada msnde deiilmişim... hani olur ya biz yazarız yazarız cevap gelmeyince başlarız trip atmaya... halbuki adam başında değildir bilgisayarın ... öle olmuş... o yazmış filan ben yokmuşum... hatta aşkımla başlayan bir cümle yazmış... halbuki hiç kullanmadık biz aşkım kelimesini... zira ben antiromantik bir hatun olarak sevmem öle şeyleri ... o da aşık değildi ya hani :)) neyse yani öle... ben sonradan okuyordum ... tepki de vermedim galiba :))

günaydıın kızlaarrr
çenebazım nbr?

günaydın bebem Şeniz
nasılsın bakim :1hug:

öptürmeseydin len :mymeka:

ayy niye öptürmüyomuşum ya, sana :mymeka:
antiromantik nolcak :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 canım aynı ruyayı göremeyecegın ıcın ızne yazık olur bence.
aman aman rüyasında görmeye bile razı senı sevıyorum çenebazım.

napalım ya, gerçeğinin olacağı yok, rüyasına da razıyız :roflol:
bende seni seviyorum yawrım Şeniz

niye kalktın msnnin başından :mymeka:

bencede neden kalktın msnın başından ne işin vardı bak çocuk rüyanda dile gelmiş hazır tadını çıkartsaydınkaydirigubbakcemile3

olan bişi yok ama bugün ruh halim yerlerde, zorla tutuyom tutuyom kaldırıyom :1no2:
bilmiyom hayatım yaa,

oyy olur öyle arada canım, bahar geliyo falan ya,
bi de aylık hassas dönemindeysen çok normal...
ben seni kucağıma alırım tatlım, sen kendini tutup tutup kaldırmayla uğraşma... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…