bayıldım kuzuya :)))
boşver fırtınam geçer sıkıntımsanırım ebmikine sıkıldım söylemiycektim ama tutamcam içimde benimki seneye evleniyormuş ona sıkıldım niye şimdi evlenmiyorki((::
ayyy ben yerim onuuuuuu, çok şirin bişiii bu fırtınanınkızıııı
en yaramazına senın adını koyacağım...
dıgerlerınede durumlarına gore ısımlerı koyarım ben:sm_cool::sm_cool:
boşver fırtınam geçer sıkıntımsanırım ebmikine sıkıldım söylemiycektim ama tutamcam içimde benimki seneye evleniyormuş ona sıkıldım niye şimdi evlenmiyorki((::
ee benim işte o, ye beni :lepi:
kız yazını gri görünce ödüm koptu, banlandın sandım senağlama
seni yerimde kimseciklere bırakmam ben çenebazııımmmmm oyyyy oyyyyyyy kaydirigubbakcemile2
kız çok güldüm vallaa, allah iyiliğini versin emiii, yanlışlıkla oldu o renk. düzeltmeye çalıştım ama olmadı -tatlicadiarzu- allah korusun arkidişimmm
[
çukulata sende hoşgeldim güzelimmm
seni yerimde kimseciklere bırakmam ben çenebazııımmmmm oyyyy oyyyyyyy kaydirigubbakcemile2
kız çok güldüm vallaa, allah iyiliğini versin emiii, yanlışlıkla oldu o renk. düzeltmeye çalıştım ama olmadı -tatlicadiarzu- allah korusun arkidişimmm
[
ben geldım gunaydın kızlar nasılsınız?
ben geldım gunaydın kızlar nasılsınız?
yüreğüm ağzıma geldi kuşum... bidaa gri yapma yazını
ben bılmıyorum hayatımda hıcbırsey ıyı gıtmıyor psıkolojık olarak moralım cok bozuk.
bırazda hastayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?